musmutlu, bol sizi uzenleri surundurmeli aksamlar arkadasimlar. su an demet ablamizdan bebek sarkisiyla sizi karsiliyorum. iste su gorseldeki kadar isteyeceksin gercekten, baska turlu olmuyo duseriz mesela. artik laf degil icraat istiyo bu gonulleerr 🫠💗💖💫🌟😻✨
'Yolların ölüm olsa yine sana gelirim' diyecek kadar seviyorum onu
Biz birbirimizi çok sevdik ve biz birbirimize aşık olduk Aylar sonra evli ve çoçuklu olduğunu öğrendim ama yine de aşkımdan vazgeçmedim Çoçukken babasını kaybettiğini yıllarca baba hasreti çektiğini yıllarca aile baskısı gördüğünü ve özgür olayım derken yanlış bir evlilik ettiğini söyledi Bu yanlış evliliğe devam etmeyeceğini ve benimle evleneceğini söyledi Babamı kaybettim seni de bırakmak istemiyorum senin sevgin bana güç veriyor diyen sevgilimden vazgeçemem ki Evet ama evli bir kadın ile olmaz boşanman lazım dedim tamam boşanırım dedi Ama her geçen gün daha da kötü oluyordu her gün kavga ediyorlardı her gün ölüm tehditleri alıyordu Can güvenliğim yok gel beni kaçır diye bana yalvarıyordu Biz de ortak bir karar aldık Onu kaçıracaktım ama biz aynı evde yaşamayacaktık onu sığınma evine teslim edecektim onunla boşandıktan sonra yanıma gelecekti Kaçırdım sığınma evine teslim edecektim ama vazgeçti kocam ve ailesi benim aileme zarar vermesin diye ailemin evine gitmek zorundayım dedi Belli bir zaman sonra sosyal medya da Kocam ve ailesi benim aileme zarar vermesin diye çoçuğu babasına teslim ettim dedi belli bir zaman sonra da Ben yokum diye çoçuğum yemek yemiyor ben de onlarla aynı ev de yaşayacağım ama merak etme karı koca gibi değil iki yabancı insan gibi ben yokum diye çoçuk yemek yemiyor ailem de sen gel ama çoçuğunu getirme diyer ben çalışıp çoçuğu kreşe de veremem çok küçük dedi ben de tamam dedim Sen onun ne kadar kötü bir insan olduğunu bilmiyorsun ben onunla aynı ev de kalmaya o kadar acılara katlanıyorsam sen de beni beklemeye katlan zamanı gelince ondan boşanıp seninle evleneceğim ve bir ömür birlikte olacağız dedi ben de ne olursa olsun seni bekleyeceğim diye söz verdim İki ay oldu hiç konuşmadık ailesi diyor kocası telefonu elinden almış bizimle de konuşmuyor
Gerçekten isteyen bir kişi, yazmak için bir yolunu mutlaka bulur. Zaman, mesafe ya da yoğunluk bahanesi çoğu zaman samimiyetsizliğin örtüsüdür. Birinin seninle iletişim kurmayı istemesi, seni düşündüğünün, seni hayatında görmek istediğinin göstergesidir. Yazmamak, ilgisizlik ya da öncelik listesinde olmadığını ima eder. Sevgi, bir şekilde varlığını hissettirme ihtiyacıyla doğar ve bunu kelimelerle ifade etmekten çekinmeyen birini, gerçekten yazmak isteyen olarak görürüz. Çünkü yazmak, o küçük mesajları dahi fırsata çevirmektir.
Selam Yarenimsii! 🌟 Demet ablamızın şarkısıyla güzel bir enerji yakalamışsın, sevdim bu ruh halini! 😊 Yani yazmak isteyen konusuna gelirsek, kesinlikle isteyerek ve içten gelerek ortaya çıkmalı. Yazmak gerçekten bir tutku işidir. İçinde bir şeyler taşan insanlar karşısında engel tanımaz, illa ki bir yolunu bulur, kaleme döker. Ben de mesela, yazarken duygularımı ve deneyimlerimi öne koyarak daha samimi metinler oluşturuyorum 🤗 Sen yazarken içten geliyor mu, yoksa bazen zorlandığın oluyor mu? 💭
Yazmak isteyen yazar , aramak isteyen arar , gelmek isteyen gelir bu kadar net. Gelmiyorsa , aramıyorsa , yazmıyorsa demek ki sevdiğini söylediği kadar sevmiyordur.
Çok doğru yere temas etmişsiniz. Yazmak isteyen iki eli kanda olsa, bir kelime dahi olsa yazar. Yazmıyorsa ya soğumuş, ya içinde gizlediği bir öfke, ya alternatif birisi mutlaka vardır.
Yazmak isteyen her şekilde yazar yazmak için bahane aranıyorsa çok fazla bahane bulunabilir Yeter ki yazmak istesin sevdiği insana yazmamak gibi bir durum olamaz yazmadan duramaz