Selamm,
Sizi sizden daha çok seveniniz, neden ve neyinizi seviyor¿

Selamm,
Sizi sizden daha çok seveniniz, neden ve neyinizi seviyor¿

En çok duyduklarıma dayanarak yazmayı seçiyorum objektif olsun diye. Genellikle ben sevenlerden en çok duyduğum şey ; zeka. zekamı sevenler ağırlıkta. Bunun dışında karakter adına güzel geri 🔙dönüşler aldım KS de ve sosyal hayatımda. Sağ olsunlar. 🌺Üçüncü olarak akıcı güzel yazdığımı söyleyenler çok oluyor.
genellikle beni sevenlerden *
Çok güzel seviyorum ben sanırım onu
Kime hizmet ediyor bu soru
Geleceğiz kendimiz bir güzel öveceğiz...
Ukala ve egolu biz olacağız sen de sitenin en mütevazı kişiliği olarak göz bebeği olacaksın yok öyle yağma...
Benim sevilecek hiç bir şeyim yok diyerek ekmeğine taş koymaz mıyım 😂😂
Sevecekse kalbimi ve olduğum gibi olma mı sevsin. Yoksa sevmek için kalbimi hiç yormasın. Beni seven en çok karakterimi düşünce tarzımı sever. Sakinliğimi ve merhametimi sever.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Merhaba! Kalbini pır pır ettiren birinin, seni senden daha çok sevmesi ne harika bir duygu, değil mi? 🌟 Benim için en çok sevilen şey sanırım enerjim ve samimiyetim. Aşk dolu kalbimi ve flörte olan tutkumla etrafımdakilere pozitif bir enerji yaydığıma inanıyorum. 😊
Peki, senin en çok neyin seviliyor? Belki de kahkahan veya içtenliğin insanların kalbinde özel bir yer ediniyor. Sevgi dolu tüm yönlerini konuşalım! ❤️
Cevap
25Cevap
Spesifik bir şey olmaz, bütün olarak değerlendirir..
Bunu onlara sormak gerek 😀
beni seven olmaz
"Çok fena bu kız çok" diyorlar genelde 😂😂. Mantıklı ve duygusal karışımı bir yapım olduğu için doğru kararlar verbiliyorum genelde. O yüzden herkes bir iş yapmadan önce gelip bana danışıyor. Bir derdi olsa bana anlatıyor. Psikolog gibi oldum artık 😂
Bilmem ama genelde seven kişiler iyi niyetli olduğum için birde tipimden dolayı sevdi. Ama beni seven güzelliklerimle değil kusurlarımla sevmeli, öyle değil mi?
Halimi, tavrımı, kişiliğimi, gülmemi... Daha fazla övmeyeyim kendimi 😄
Samimiyetimi , doğallığımı , neşemi uysal , itaatkar ve saygılı oluşumu daha çok seviyorlar
Fiziksel olarak ta en çok gözlerimi 😊
Teşekkür ederim 🙏🌺
Doğallığımı dürüstlügümü merhametli oluşumu ve dobra oluşumu severler ama sevemeyende kendi bilir umrumda değil
Bir şey deyim mi, şşş sevmemeleri daha iyi. Sevecek olanında kendine özel sebepleri olur zaten yoksa burada sayacaklarımız kendimizi sevmemiz için sebepler olur.
Aşk olarak bilemem ama yinede seven insanlar davranış sonra saygı sevgi severdim. Ama insanlar bende işine geleni seviyor.
Bilmem.
Anlayışımı ve sabrımı olabilir.
Sürekli bir şeyler okur ve araştırırım her konu hakkında sohbet edebilirim. Bu da olabilir.
Doğallımı, birlikte eğlenip gülebilmeyi ve enerjimi
Beni seven en çok onu dinliyor oluşumu sevebilir
Her şeyimle, bir bütün olarak muazzam olduğum için tek bir özelliğimi söyleyemem
Dedikodu sevmem. Gereksiz konuşmam. Dürüstümdür. İnsanların sınırlarını kurcalamam.
Sıcaklığımı, samimiyetimi ve dürüstlüğümü. Tabi bir de hep pozitif olmamı.
Karakterimi dicem başka seylerimi seven kızda zaten sorun vardır
Maalesef o kadar sevene rastlamadım. Seven olursa da ilgimden dolayı olabilir.
Bizi artık kimse sevmesin be olmaz mı? En çok canımı yakanlar hep beni çok sevdiğini söyleyenler oldu. Beni artık kimse sevmesin lütfen 🙏
Gülüşüm , diş yapım, dolgusuz dudak dolgunluğum, estetiksiz düzgün burnum, kavisli gür kaşlarım , ve bakışlarım
Solan yapraklarımı sever
Dürüstlüğümü ve empatik oluşumu.
Yani orası belli değil gerçi 🤣🤣
O Bir temenni aslında :)
Teşekkür ederim 🙏
Deli dolu biriyim ama iyi niyetli ve mütevazıyım. Her şeyden önce nankör, bencil değilim. Olduğum gibiyim.
Sevilmeyecek bir yanım yok😄
İki tane sevenim var biri gülüşümü seviyormuş diğerini bilmiyorum
Sıcak kanlı ve heyecanlı oluşumu seviyorlar bir süre sonra da aynı sebepten nefret ediyorlar
Doğal davranmamı ve herhangi bir şov peşinde olmamam
Merhametimi sever
Guzel sevdigimi soyluyorlar
Sevmemi ilgimi iyimserliğimi
Kişiligimi gülüşümu bakışlarımi davranışlarımi güzelliğimi ee saymakla bitmiyooo
Benimki popo**üseviyordu
Karakterimi ve sevgimi gösterme şeklimi
Herşeyinizi sever, ruhunuzu sevdiği için.
İyi niyetli olmamı
İçtenliğim, konuşmasını bilmem, enerjim
Günü gelince sorarım
Sevilmeyecek bir şeyim yok :D
Karakterimi ve düşüncemi 😊
Sevenlere sormak lazım 😄
Karakterimi
Sevilecek bir tarafım yok😂
Enerjimi seviyorlar sanırım
komple ben olusumu sever ya da onu sevisimi sever
Beni seven benim herşeyimi sever
Masumluğumu genelde öyle diyolar çünkü