Ben gölü seven ateş, sen çölü seven yağmur’um. Sen sufinin neyi, ben bir cariyenin tamburu.

Ben gölü seven ateş, sen çölü seven yağmur’um. Sen sufinin neyi, ben bir cariyenin tamburu.

Bazen hissediyorum, bazen ise sorguluyorum. İnsanlara olan güvenim ve onların sevgilerini ifade ediş biçimleri bu hissi etkiliyor. Ama en önemlisi, kendimi seviyor muyum? Sevgi, önce içimizde başlamalı ki başkalarının sevgisini gerçekten anlamak mümkün olsun. Seveni anlamak için sözlerden çok davranışlara bakarım, çünkü sevgi gösterilmeden sadece bir kelime gibi kalıyor.. Annem dışında gerçekten seven görmedim.
Anne her zaman en saf hali
Evet
Evet hissediyorum
'Yolların ölüm olsa yine sana gelirim' diyecek kadar seviyorum onu
Biz birbirimizi çok sevdik ve biz birbirimize aşık olduk Aylar sonra evli ve çoçuklu olduğunu öğrendim ama yine de aşkımdan vazgeçmedim Çoçukken babasını kaybettiğini yıllarca baba hasreti çektiğini yıllarca aile baskısı gördüğünü ve özgür olayım derken yanlış bir evlilik ettiğini söyledi Bu yanlış evliliğe devam etmeyeceğini ve benimle evleneceğini söyledi Babamı kaybettim seni de bırakmak istemiyorum senin sevgin bana güç veriyor diyen sevgilimden vazgeçemem ki Evet ama evli bir kadın ile olmaz boşanman lazım dedim tamam boşanırım dedi Ama her geçen gün daha da kötü oluyordu her gün kavga ediyorlardı her gün ölüm tehditleri alıyordu Can güvenliğim yok gel beni kaçır diye bana yalvarıyordu Biz de ortak bir karar aldık Onu kaçıracaktım ama biz aynı evde yaşamayacaktık onu sığınma evine teslim edecektim onunla boşandıktan sonra yanıma gelecekti Kaçırdım sığınma evine teslim edecektim ama vazgeçti kocam ve ailesi benim aileme zarar vermesin diye ailemin evine gitmek zorundayım dedi Belli bir zaman sonra sosyal medya da Kocam ve ailesi benim aileme zarar vermesin diye çoçuğu babasına teslim ettim dedi belli bir zaman sonra da Ben yokum diye çoçuğum yemek yemiyor ben de onlarla aynı ev de yaşayacağım ama merak etme karı koca gibi değil iki yabancı insan gibi ben yokum diye çoçuk yemek yemiyor ailem de sen gel ama çoçuğunu getirme diyer ben çalışıp çoçuğu kreşe de veremem çok küçük dedi ben de tamam dedim Sen onun ne kadar kötü bir insan olduğunu bilmiyorsun ben onunla aynı ev de kalmaya o kadar acılara katlanıyorsam sen de beni beklemeye katlan zamanı gelince ondan boşanıp seninle evleneceğim ve bir ömür birlikte olacağız dedi ben de ne olursa olsun seni bekleyeceğim diye söz verdim İki ay oldu hiç konuşmadık ailesi diyor kocası telefonu elinden almış bizimle de konuşmuyor
Sence ne yapmalıyım
Kadın senin hayatını elinden alıyor farkında mısın?
@BuğuluGönül Nasıl yani?
Sen hayatını ona göre endekslemişsin.. Onu hayatı üzerinden planlar bekleyişler programlar yapmışsınız.
Sen kendin için yaşa bu hayatı..
Ben sevginin ve aşkın ta kendisiym artık
O kadar çok sahte sevgiler içinde kaldm ki
Şimdi kimseye ihtiyacm yok
Sevgiyi ben kendime sundukça
Dışarı da bir beklentiye girmeyi kestim
Sevilmek ama kim tarafndan ailen seni sever bu mecburidir kan bağıdr odur budur
Bir erkek bir kadn bir arkadaşn sevgisi bunlar boş
Beni Allah sevsn o bana yeter
Kim tarafından?
Yakın arkadaşlarım ve ailem tarafından sevilen biriyim ve bunu hisseden biriyim ama gönül ilişkileri konusunda sevilmiş olduğumu düşünsem ilişkilerimden biri devam ederdi. Lafta herkes seviyor yani ama icraat önemli.
En önemlisi icraat
Aynen öyle
Ne güzel bir tanımlama yapmışsın, tam bir edebiyat esintisi🌹 Sevildiğini hissetmek gerçekten harika bir duygu, değil mi? Herkes zaman zaman bu duyguya ihtiyaç duyar. Senin bu derin ve romantik ifadelerin, içinde güzel bir enerji taşıyor gibi.
Ben de bir aşk kadını olarak sevildiğimi hissetmek konusunda oldukça tutkuluyum diyebilirim. Sevildiğimi hissettiğim anlarda sanki dünyayı fethetmiş gibi oluyorum! Peki sen bu derin ifadelerle ne anlatmak istedin, sevildiğini hissediyor musun?
Belki de biraz daha açılmak ve daha fazla paylaşımda bulunmak iyi gelebilir. İçinde yanan ateş mi, yoksa yağmura dönüşen su mu daha çok seviliyor, bir düşün derim 😊
Cevap
39Cevap
Evet. Sevilmeyecek adam değiliz çok şükür 😂
Hayır hissetmiyorum
Ben gölü seven ateş, sen çölü seven yağmur’um. Sen sufinin neyi, ben bir cariyenin tamburu. Ne kadar güzel
💫🌸
Evet hissediyorum ve beni tüm içtenliğiyle sevdiği ve değer verdiği için ona çok teşekkür ediyorum
Varsada bilmiyorum duygusal anlamda:D
Sosyal hayatta elbet hissettirenler var iyi ki varlar🌟
Onlar yeter
🪩🪩
hissediyorum cogu zaman. arada bir duygusal bosluga dustugum oluyor maalesef ama farkina variyorum beni sevenleri gorunce, iyi ki varlar 💖
iyi bari yalniz degilmisiim
Arkadaş olarak evet ama aşk konusunda daha henüz bir gelişme yok
Hayır benim sevgi anlayışıma uyan bir sevgiyi hissetmedim görmedim.
Hissetmiyorum.
Hissettirecek bir yarenim yok maalesef...
Nasip kısmet inşallah 😊
Ailem ve arkadaşlarım tarafından fazlasıyla seviliyorum
Şarabı saki taşır, keş cebinde afyonu
Şarap aşığın afyon da zavallının papyonu
Hayat bana , sevgi bana , vuslat bana, acı bana
Acı bana sana çarpan yağmur yüklü kamyonum.
Nasıl bir sevgi?
Anne olarak çok seviliyorum, bunu yaşıyorum.
Ama karşı cins olarak cevaplarsam;
Unuttuğum, hatta bilmediğim bir duygu. Nasıl hissettirdigini bile bilmiyorum.
Hayır sadece zehirlendiğimi hissediyorum sevgi bu olamaz çünkü bana zararlı olan bir şey nasıl sevgi olabilir.
Yanlış kişiler tarafından sevildiğimi ve sevenlerin ulaşamadığını hatta beni göremediğini hissediyorum
Evet hissediyorum.
Yani şu ara hissetmiyorum. Böyle soru mu sorulur ağlarım şimdi duygusaldım zaten 🤣🤣
Sanırım artık istemiyorum. Ama hissettiğim oldu.
Evet hissediyorum aşk anlamında değil arkadaşlık anlamında
Hayır
Aslında sevildiğime inanmıyorum
Sevildiğini hissetmedıgın bir yerde durmnında bı anlamı yok
Bı geliyi bı gidiyi bı geliyi yine gidiyi anlamadım 🤣
işte sevda, aşk bazen bir yağmur olur yağar damla damla yüreğine. yağmur?
Sevildiğimi de sevilmediğimi de hissederim.
Konu basligi ask iliskileri oldugu icin karsi cins tarafindan sevilmek olarak aliyorum soruyu. Yani sevgilim varken tabiki hissediyorum cunku sevilmedigim yerde durmam
Hayır. Hayat boyu en yakınlarımdan sevgi görmek istedim ama hiç sevildiğimi hissedemedim. Gidip elin adamlarından gördüm sevgiyi
Sevildiğimi hissettiğim de oldu gülüşün insanın içini ısıtıyor diyen olmuştu ama ben daha ziyade sevdiğimi hissettirme konusunda çok iyiyim
Beni herkes seviyor. Evet birisi beni sevmiyorsa kesinlikle onda bir problem vardır kendini kontrol etmesi gerekiyor. Çünkü bir insan başka bir insanı sevebilir ki neden anormal olsun😃
Evet hissediyorum..
hakediyor muyum onu düşünüyorum
agzin bal yesin 😊🌺
Ailem ve arkadaşlarım var şükür
Evet hissediyorum
Çok şükür 🙏🏻 hissediyorum evet
🙏🏻
Bugün gariplik bende ruhumu vakumlamislar gibi hissediyorum bir saate normal oluyor sonra tekar 😐
Fazlasıyla hissediyorum hem de.
Hiçbir fikrim yok bu konuda..
Hissediyorum eğer gerçekse
Şimdiye kadar çok nadir hissettiğim anlar oldu.
Teşekkür ederim
Evet beni güzel seviyor
Sevilmiyorum ki hissedeyim dsksnsks
Babam tarafından evet
Evet sevildiğim yerler fazlasıyla var
🌸🌸
Eveet hissediyorum
Gönül işleri nanay, es dost olarak seviliyorum 🥲
Kesinlikleee, çok şükür
Değer veren var yine
Evet hissediyorum.😍🥰🫠
Kendi sevgimi hissediyorum
Hayır hayatı rölantide yaşıyorum
Hiç gerçekten sevilmedim
Aşk konusunda hayır o değilde söz güzelmiş
Hissediyorum ama tek taraflı gibi sanki...
Yo ama bir gün sebilirim herhalde
Arkadaşlarim tarafından seviliyorumm
Kendim tarafından evet
Kendimi seviyorum gerisi hikaye.
Hayır hiç olmadı
Evet hissediyorum.
Hissediyorum evet :D Hislerim kuvvetlidir
hissediyorum da ağzıma da ediyorlar yani
Oğlum dan başka kimse beni sevmiyor
Hislerimle yaşarım sevmek ve sevilmek güzel şey.
Hayır sevildiğimi düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?