Siz olsanız şansınızı dener misiniz?

Benden 9 yaş büyük biriyle sosyal medyadan tanıştık. Ben 30, o 39 yaşında. O İstanbul’da ben Ordu’da yaşıyorum. Elinde iyi de bir mesleği var. Sohbet de iyi ilerledi ama benim konuşmaya başlarken amacım gönül ilişkisi kurmak değildi. Onun amacı oymuş.” Yani gönül eğlendirmelik bir şey aramıyorum. Senden habersiz hatta oradaki otellere de baktım yanına gelmek için. Yoksa gel git mi yapsam diye düşündüm aynı gün içinde. Sen müsait olur musun? Bilemedim.”dedi ama ben sosyal medyaya güvenemedim. Hadi aynı şehirde olsam neyse diye düşündüm. Ben. ne zaman sosyal medyadan biriyle sevgili olsam ve farklı şehirde olursak hep bir şekilde bitti ve iyi de bitmedi. O yüzden güvenemedim.

Güncellemeler
1 yıl
Hiç cinsellik konusu açmadı. Ne saçmalıyorsunuz? Yani kendiniz abazasınız diye herkesi kendiniz mi sanıyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
“Lan beyinsiz s. ikik. gormus gecirmis kisi taaa sana mi gelecek. Beynine s. Oktugumun ma li” yazan p*ç “Skik senin sülalendir. Sen, ancak böyle engelleyip korkak gibi kaçarsın işte popiş beyinli. Senin beyninin de ne kadar olduğu konuşma şeklinden belli. Aynı şekilde malın da kim olduğu belli. Daha küfetmeden konuşmayı bilmiyorsun. Aile terbiyesi böyle bir şey işte. Ne yazık ki herkese nasip olmuyor.
Siz olsanız şansınızı dener misiniz?