Çalıştığım yerde ben dahil 3 kıza daha yazmıştı, red alınca diğerine geçip durdu ama uzun zaman aralıklarla. Dün bana Sana aşığım, unutmak için diğerlerine yazmıştım ama seni unutamıyorum dedi. İltifat falan ediyor. TABİKİ DE İNANMADIM 😂 Ama yine de siz olsanız bu ısrarına şans verir miydiniz? Yakışıklı çocuk, kötü biri değil ama yavsk cjzjfchsnfjrnd
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ahh acemi çapkınn jshdhdjjd
Aynı anda hepimize yazmadı buarada aralarda 1-3 ay var xjzmcjjss şimdi yine bana döndü.
Ahahahahha çocuk tam yvsak la bune böyle hdhsjjsjsjjs
Dimi jxmzjxjdd
Yvsak olmasına gerek yok aslında çok tatlı biri çünkü. Biraz kendini geliştirse istediği kadar kız düşürür ama potansiyelinin farkında değil. Bu yüzden kıtlıktan çıkmış gibi karı peşinde 🤦🏻♀️
Hdhdhjdjsjsjj masallah ama her masada varmiş arkadaş
Aynen öyle xjznxjd başı beladan cikmiyor bir türlü zaten, sevgili yapamıyor en büyük hayali slk cocuk zjnxndnd
Hhsssjsjsjsjsj ayy yazıkk
Nasıl yani aynı anda 3 kıza mı yürüyor 😯🤔
Hayır aynı anda değil. Önce bana yazdı baya ben reddettim. Aradan 1-2 geçti arkadaşıma yazmış o da reddetti. Böyle 1-3 ay arayla tüm alternatifteki kızlara yazıyor çok güzel olmasına gerek yok. Şimdi yine bana döndü ama ikinci dönüşü değil şimdiye kadar 10 dan fazla çıkma teklif etmiştir 🤦🏻♀️ dün de eve bırakmaya çalışıyor beni 🤦🏻♀️ yemezler
Çok saçma acaba sana ilgisi olduğu için yakın arkadaşlarına sıcak davranıyor ve sen bunu flört ediyor herkesle gibi mi algılıyorsun 🤔
Seni unutmak için yazdım diyor, inanmam buna da, hasta olduğumda hep yazmıştı bana. Saçlarımı kestim çok yakıştığını söylüyor, sürekli her fırsatta sen de gelsene diye bir yerlere çağırıyor. Bunlar çok hoş da çocuk aba*za biraz aynı zamanda 🤦🏻♀️
Hoşlanıyorsan bir adım da sen at, gururundan ölmezsin. Seni kıskandırmak için etrafındaki kızları deniyor olabilir. Aklını okuyamazsın sonuçta
Bi denerim belki de :))
Eğer yavsk seviyorsan neden olmasın
Yok yavsk sevmem zzjsnfjalsksknd
İstemem yan cebime koy ozaman
Aynen öyle xjzmnfnd
Amacını anlamadım ama karar senin
Çocuğun mu? Ya sanırım bir sevgilisi olmasını çok istiyor. Etrafında daha güzel kızlar var onlarla olmaz mı diyorum yok diyor güzellermis ama kalpleri kötüymüş. Kıyamam ya 🥺😂
Yolu yapmış amcam sende canım diyorsun 😂
Salk diyorsun sende
Başka sebeplerden slk diyorum da o ayrı tabi ama dün çok güzel konuştu benimle yalan yok kalbime işledi az kalsın inanıyordum 😂
Seni ikna eder iki sevşir sonra yine odun olur
Onu yapamaz işte bizim de kendi planlarımız var 😂
Ney onlar 🤣
Çok gizli 😂
Merak ettiriyorsun
Aynı işyerinde çalışıyoruz ya orayla ilgili cjsnjddn
Heyecanlı değil yani
Yok yok değil xjzmxbdjdn
Bana göre değil abi ozaman
Heyecan seviyorsun demek çılgın çocuk jxnsnfndsnxjsndn
Tabikide heycanla yaşıyorum
En güzeli
Yessss adamim
Bu kadar yakınında olan biriyle ilişki yaşama bence hele de kardeşim
Low leveş abaza, çok acemii
Aynen öyle 😄 low leveş ne ya? Xbjzmcjdmd
Mal olmasa çok tatlı çocuk düşürmeyeceği kız kalmaz ama baya sal**ak biri.
Low level düşük seviye yani, takıl takıl şutla sonra bir şey vermeden 😂😂
Serefsz ya😄 ama ben ondan almam gerekeni alıyorum hehehehhehee 😌
Alan razı veren razı ise yapabilecek bir şey yok
bana cevap yok mu admin 😂
Doğru sjxnnznd
@MaviSever1108 var ya olmaz mı xjznnxndd
admin, sen onun başka kızlara yürümesini kıskanmışsın 😂🤣
@MaviSever1108 aslında kıskanmadım da sinir bozucu olan şu, çocuk bana çok güzel şeyler söylüyor ben hastayken arayıp soruyor sürekli ama zamanında gidip aynı ortamdaki başka kızlara da yavsadi yani. Benim kadar ilgili olmadı hiçbirine o ayrı. Dün de özür diliyor. Aba*za olduğunu anlamadım zaten hıhı evet 🤦🏻♀️
yok şans vermem
Sıra sende desene
Xismjdksmjhsj evet
Deneyecek seni de
Deneyemiyor izin vermiyorum 🤟🏻
Teklif etti mi
Defalarca, dün yine etti her fırsatta çıkma teklif ediyor. Benimle otobüs bekledi kendisi binmeyecek tabi. Hava da buz gibi donmuş sesini çıkarmıyor la gitsene sen evine 🤦🏻♀️