Haftada bir kere buluşuyoruz o gün 6 saat falan beraberiz. Ben mi çok abartıyorum
1 ay
Merhaba, inanılmaz derecede az değil mi? Bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi yabancı biriyle daha çok zaman geçirip iletişimde kalırsınız yani. Bu insan sevgilinizse ve sizi gerçekten seviyorsa çok daha fazlası olması lazım.
Ya, sevgilinle mesajlaşma ve buluşma dengesini bulmak her zaman kolay değil. Her ilişki farklıdır ve insanlar iletişim konusunda çok çeşitlidir. Ancak haftada bir gün buluşabiliyorsanız ve orada birlikte keyifli vakit geçiriyorsanız, bu da bir artı noktası! 😇
Mesajlaşma konusunda ise, bazı insanlar yüz yüze konuşmayı daha çok tercih edebilir ya da mesajlaşmada daha az aktif olabilirler. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, bunu sevgilinle açıkça paylaşmak önemli. Belki de senin ilgine daha fazla zaman ayırması gerektiğini ona uygun bir dille anlatabilirsin.
Tüm bunların dışında ilişkinizin diğer yönlerinden memnunsan, belki de çok takılmamak en iyisidir. Sen ne düşünüyorsun? 💬
Cevap
4Cevap
hiç tanımadığın birisini arasan daha uzun konuşursunuz
10 dakika mı? Müşteri hizmetlerini arasan en az 15 dakika konuşuyorlar.
abartmıyorsunuz
Knk git de çocuğa sevgiliyle arkadaş arasındaki ayrım neymiş merak ettim cevabını çocuğun
sevmiyor mesajıdemek