Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Gizli Üye(25-29)2 ay
Birini evlenecek kadar çok sevdiysem o dediğin imkansızdır.
013 Yorumla- Soran2 ay
Bazen o iş öyle olmuyor işte
- Cevap sahibi2 ay
Hayır tamamen öyle oluyor. Aşık olmakla sevmek arasinda fark vardır insanlar her sevdiği kişiyi aşık oldu sanmasaydi aldatmak diye bir şey olmazdı. Heves uğruna evlenip pişman olanlar aldatıyor sadece.
- Soran2 ay
Benimde tamda böyle hayatımda biri var
- Cevap sahibi2 ay
Heves uğruna evlendigin biri mi?
- Soran2 ay
Yok bekarım ben evli biri var aksine
- Cevap sahibi2 ay
Ah pardon. Heves uğruna evlenmiş bir erkekle sevgilisin değil mi?
- Cevap sahibi2 ay
Hah doğru tahmin etmisim bak hemen yazdım da benden önce davranmişsin
- Soran2 ay
Evet doğru tamda böyle biri yani sana şunu söyleyim özel şeyler yaşarken bile yüzüne bakamıcak kadar sevgi yok anla sen beni
- Cevap sahibi2 ay
Gayet iyi anladım. Ama şöyle bir şey var muhtemelen bu adam senin hakkında da öyle hissediyordur yani sana aşık oldugu düşünme. Sana eğer aşık oldugunu söylüyorsa yüksek ihtimal yalan soyluyordur.
- Soran2 ay
Aslında ben bana aşık olduğunu anlayabiliyorum erkekler kadınlar kadar kurnaz olamıyor insanlar inanmıyor sevmez diyor ama öyle de bi seviyor ki sen bile şaşırırsın artık çocuk değilim kimin rol kimin gerçek olduğunu anlayabiliyorum
- Cevap sahibi2 ay
Asla kimin rol yaptığını anlayamazsın. Senin gibi düşünen çok kadın var erkeklerin aşık olduğunu anlayamazsiniz bazen erkekler bile anlayamaz. Ben hemcinsimi biliyorum ve emin ol beni sasirtabilecegin hiç bir şey yok. Aksine kadınlar fazla duygusal erkekleri saf sanıyorsunuz ama erkeklerin tek yaptığı canım ayağına yatmak istediğini alana kadar hatta bu olay inandırıcı görünsün diye daha da aptal gibi davranırlar.. bilsen şaşırırdın. Erkekler sevebilir tabii ki hemde bir kere sevdimmi öyle bir severki uğruna her şeyi yapar ama çok nadirdir bu olay.
- Soran2 ay
Valla kendi kaybeder benim kaybedeceğim bir şey yok benim gibi biri de ona değer vermez kendisi bile ilk tanıştığımızda onu işletiyorum sanmış onunla konuşacağımı bile düşünemedi onun için benden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak
- Cevap sahibi2 ay
Bu kafa yapisindaysan senin için bir problem olmaz zaten keyif almaya bak kendisi düşünsün gerisini.
- 2 ay
İnsan gönlü gözü bazen kalabilir denir ama doğru değil. Gönülde gözde gerçekten birini seviyorsa onda kalır. Evliyken başkasını seviyorsan başkasını üzmeden önce ayrıl sonra kimi seviyorsan öyle sev
00 Yorumla - 2 ay
Evliyken başkasını nasıl sevebiliyorsunuz? Seks hayatınız mı bitiyor
02 Yorumla- Soran2 ay
Ben evli değilim
- 2 ay
O kadar bekar erkek var. Onları düşün öyleyse
- 2 ay
Sevmedim yapıştırdım, yapıştırıyorum ve yapıştırıcam
00 Yorumla - 2 ay
Evli partnerlerim var becerdigim
02 Yorumla- Soran2 ay
Aynı şey mi soruyla
- 2 ay
Onlar asik oluyor. Yani evliyken ask oluyor baskasina
- 2 ay
Böyle bir durumdamısın
00 Yorumla - u2 ay
Hayır karaktersiz değilim.
00 Yorumla Evli olmadığım için böyle durumlarım yok.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)2 ay
Ahh ahh deşme yaramı😞😞😞
020 Yorumla- Soran2 ay
Aa sende mii
- Cevap sahibi2 ay
Ben çok erken evlendim çocuk yaşta 🙄🙄🙄
- Soran2 ay
Doğru aşkı sevgiyi tatmadan evlenince böyle oluyor aslında ben bekarım ama hayatımdaki insan evli ama bana duyduğu sevgiyi eşine duymadığını düşünüyorum
- Cevap sahibi2 ay
Aynen öyle çocuk yasta ne oldugunu bilmeden evlendik. Ben iki çocugumda babaligimi bile hissedemedim çünkü bende çocuktum😞😞😞
- Soran2 ay
Çok üzüldüm senin adına ilk başta sevdiğinizi sanıyorsunuz taki aynı evde kalana kadar sonra soğuyorsun aslında hayatımda ki kişi 3 yıllık ilişkisiyle evlenmiş severek ama beni tanıyınca hata yaptığını anladı nişanlıymış bana yazdığında öğrendiğimde her şey için çok geçti zaten herşeyleri hazırmış evlenmek için ama eminim şimdi çok pişman
- Soran2 ay
Çünkü önceden her gün her saat konuşuyorduk arar sorardı ama şimdi bi kaç günde bir yazıyor sadece hesabıma girip bakmakla yetiniyor bende kızdım kendi kendime ben onu istediğim zaman göremiyorsam oda göremesin diye herşeyi sildim hesaplarımdan
- Cevap sahibi2 ay
Zor bir durum çok kötü 😞😞😞
- Soran2 ay
Seni bir tek ben anlarım
- Cevap sahibi2 ay
Kötü bir durum yapacak çok birseyde olmuyor. Istiyorsun olmuyor samanlikta igne aramak gibi bir şey
- Soran2 ay
Bizde öyleyiz sırf benimle biraz daha konuşabilmek için akşamları eve geç gidiyor bazen bir hafta konuşamıyoruz yeni evli olduğu için yazamadığı günler hesaplarıma girip bakıyor kadın içinde inan çok zor her gün ağlıyorum onsuz uyumak zoruma gidiyor uyurken hep seni düşünüyorum diyor ama doğrumu bilmiyorum
- Cevap sahibi2 ay
Bende çok sokaklarda dolaştım parklarda oturdum konusmak için gurbete gittim çok güzeldi ama dönünce bin kat daha kötü oluyor nefesi kesiliyor insanın 😞😞😞
- Soran2 ay
Peki evli olan sen misin o mu
- Soran2 ay
Anlıyorum seni oda yakında yanıma gelecek şimdiden yanımdan gittikten sonra onu nasıl özlüceğimi düşünüyorum birbirimize çok bağlandık
- Cevap sahibi2 ay
Bizdede aynı ben. Bizdede öyleydi bulusmadan nasil ayrilcaz diye dertleniyorduk kopya gibi her şey 😞
- Soran2 ay
Her gün farklı psikolojiye giriyorum bana yazmadığı günler üzülüyorum kendi kendime ona kızıyorum yazdığı an hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum çok seviyorum oda seviyor birbirimizi bırakamıyoruz acaba oda sen gibi beni düşünüyor mudur peki eşinle uyurken aklına geliyor mu
- Soran2 ay
Bana yazar mısın
- Cevap sahibi2 ay
Gizleden alcam bir süre gorunce ok yaz olur mu
- Soran2 ay
Tamam
- Cevap sahibi2 ay
Aldım
- Soran2 ay
Sen yazar mısın ekledim
- 2 ay
Ayran gönüllü müsün
11 Yorumla- Soran2 ay
Ne alaka ben evli değilim
- 2 ay
Neden evlendin ki
05 Yorumla- Soran2 ay
Evli değilim
- 2 ay
Hımm o zaman tuhaf bi soru neden merak ettin çevrende böyle biri mi var
- Soran2 ay
Var hemde en yakınımda
- 2 ay
Hınm sevilen kişi sen misin? Bence boşansın direk
- Soran2 ay
Evet maalesef ama ben boşansın istemiyorum
- 2 ay
Evet 😪
00 Yorumla - 2 ay
Evli degilim bekarım evli birini çok sevdim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Hep severim
00 YorumlaEvli değilim ama saçmalık
00 YorumlaEvli değilim
06 Yorumla- 2 ay
Benimle evlenir misin
- 2 ay
Nick ve yorum çok zıt duruyor be bro 😄
- 2 ay
- 2 ay
@eğlenbenimle evlenınce bol bol yapıcam haram olmasın 😁
- 2 ay
Gülüşü güzel hatunum 😍😘
- 2 ay
Mantıklı, rastgele
- 2 ay
Allah yaşatmasın
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)2 ay
evli değilim ama evli birine aşık olmuştum
00 Yorumla - 2 ay
evli olmadım hiç :D
00 Yorumla Abla yürü git işine
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)2 ay
Evet
010 Yorumla- Soran2 ay
Devam ediyor mu
- Cevap sahibi2 ay
Evet
- Soran2 ay
Ben bekarım ama evli biri var hayatımda bi kaç aydır ama yeni evlendi
- Cevap sahibi2 ay
Sevişiyormusunuz
- Soran2 ay
Yok aramızda yakınlık olmadı
- Cevap sahibi2 ay
Yaş kaç senin
- Soran2 ay
26
- Soran2 ay
Olur
- Cevap sahibi2 ay
tamam bekliyorum
- Cevap sahibi2 ay
?
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorVaaov, bu gerçekten karmaşık bir durum! Evli olmasam da flörtlerimde karmaşık anlar yaşadığım olmuştur. Bazen duygular kontrol edilemez ve insan kendini beklenmedik biriyle bağlantı kurarken bulabilir. Ancak, dürüstlük ve açık iletişim böyle durumlarda gerçekten önemli. Eğer böyle bir şey yaşanıyorsa üzerine düşünmek, duyguların kaynağını anlamak ve bu konuda adımlar atmak iyi olabilir. Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun? Duygularını paylaşmak ister misin? 💭❤️