- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliler aşık olamaz ki. Daha yanındakini sevmiyorsun bir de başkasını mı seveceksin? Şahsen ben evli olsa idim sadık olurdum. Ama siz ne anlarsınız ya?
51 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana oldu kendimi durduramadım kocamı aldattım uzun bi süre sonunda yakalandım ve kocam beni evden attı sonra boşandık ama pişman mıyım hayır çünkü aldattığım kişiyle ikinci evliliğimi yaptım mutluyum ama eski kocam tek başına kaldı bidaha evlenmedi ve beni kaybettiği için çok mutsuz
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni tatmin edemiyordu
- +1 yıl
Vicdan azabı duymadın mi e o evli miydi bekâr mı
Soran+1 yılGel dertleşelim ikimizde aynı durumdayız olur mu?
- +1 yıl
tatmin edemiyordu nasıl bir sebep ya kendine güvenemiyorsan evlenme başka bir insanın hayatını mahvetmeye ne hakkınız var ki sizin
- +1 yıl
gerçekten evlilik fobim oluştu ciddi şekilde çok korkuyorum kimin ne olacağı bellisiz çünkü
- +1 yıl
hayır kimseye güvenim yok sevgiliyken aldatan da çoğaldı
- +1 yıl
en iyisi kimseyle sevgili olmamak
- +1 yıl
Şimdiki tatmin ediyor mu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım , biriyle flört ettiğimde bile diğer erkekler gözümde kararıyor , bence sen eşine cinsel olarak yakınlık duyuyordun sevseydin bir başkasını düşünmezdin gibi geliyor, sana tavsiyem iyi bir evliliğin varsa terapi al , pek normal düşünme değil
20 Yorumla
+1 yılAşık olup evlenmediysen ve hiç aşık olmadıysan mümkün tabi.
Çünkü insan bir kere aşık olur.01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yıl
Hayır olmadı umarım olmaz umarım hep evli olduğum adama aşık olurum30 Yorumla
+1 yılBekarken bakmıyorum bir de evliyken mi bakacağım gözünüzü seveyim normallestirmeyin şu işleri artık nolur ya kendinizden emin degilseniz niye evleniyorsunuz ben anlamıyorum ki...
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah korusun Allah yazdıysa bozsun zaten midem çöp tenekesi değil anlaşamazsam ayrılırım. Aman başka erkek mutlu mu eder ilişkilerde ilk baş heyecan sonra stres. Bu işler tehlikeli kardeşim hoşlanma kimseden boşan sonra bak başkasına
10 Yorumla
+1 yılYok evli değilim hayatımda biri varken başkasına farklı gözle bakamam
50 Yorumla
+1 yılAşık olamadığınız insanla niye evlenesiniz ki? Çağımızın en büyük derdi çabuk evlenme telaşı herhalde. Belki biraz daha beklesen karşına daha iyisi çıkacak, belli mi? Bunu hiç düşünmüyoruz.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim insanla evlenirsem. baskasiinj gözüm görmez
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlarda aşk hormonal olduğu için evlisi de bekarı da hormonlarını hararetlendirecek aygır mangır gırgır üçlüsüne tekrar tekrar aşık olabiliyor. Ama evli adamın eşinin üstübe gül koklamasının mazereti olamaz. En iyisi yalnızlık...
00 YorumlaTehlikeli bir durum. Bence vazgeç evliliğine odaklan
11 Yorumla
+1 yılkimsenin inadı uğruna evlenmeyin sonra mutsuz evlilikler mutsuz çocuklar oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir sevdiğim kadın ile evli olsam gözüm başkasını görmez. Sürekli onun yanımda olmasını isterim.
20 Yorumla Olabilir aslında eşini sevmiyorsan istemiyorsan olur bence
03 Yorumla- +1 yıl
Ama o sevginin bittiğini anladığın an bosanman gerek degilmi
- +1 yıl
O aşamaya geldiyse sorun yok
+1 yılOlmadım niye aşık olim o bana aşık olmuşmuki olim 😀
00 Yorumla
+1 yılasik tam denemz de hoslanto baska seuleyler okur wma evki degilm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet evliyim ama başka bi kadına deli gibi aşığım ölüyorum aşkımdan resmen ne yapcaamı şaşırdım yemin ederim. gerçek aşk ben evlendikten sonra karşıma çıktı ne yazıkki
021 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcaksın şimdi peki
Cevap sahibi+1 yılçocuk olduğu için bişi yapamıyorum yoksa boşanır sevdiğimle evlenirdim
Soran+1 yılBende öyleyim işte cocuklar var bırakamıyorum cocuk olmasa hiç düşünmezdim
Cevap sahibi+1 yılbende öyle ama gittim buluştum seviştim doya doya pişman değilim
Soran+1 yılSen sadece sevişmek için mi gittin sevseydin bırakamazdın onu
Cevap sahibi+1 yılbırakmadım ki zaten halaa görüşüyoruz ama işte arada çocuğun olması yüzünden boşanıp evlenemiyorum halaa çok seviyorum ölene kadarda sevmeye devam edicem
Cevap sahibi+1 yıl@beyzaaa66 çocuk olmasa boşardım zati mevzu çocuk yoksa boşanmak kolay
Cevap sahibi+1 yıl@Melekmel dışarıdan yorumlamak kolay benzer duruma düşmediğin müddetçe anlaman imkansız
Soran+1 yılAynen boşan onunla evlen magdem ama sende sevgi yok bence sadece cinsel istek var ona karşı. Yoksa eşinden boşanıp onunla evlenirdin kaç tane cocugun var
Cevap sahibi+1 yıl1 çocuk war ama çocuğumu öylece bırakıp gidemem onun bi günahı yok
- +1 yıl
çocuğunu bırak demiyoruz zaten boşanınca da çocuğunu görebilirsin ileride çocuğun öğenirse senden nefret edebilir bu tranva sebebi ayrıca karının da suçu yok empati yap aynı şeyi sana eşin yapsa aynı şekilde rahat olabilecekmisin?
Cevap sahibi+1 yıl@isimsiztıss bekara karı boşaması kolay derler. merak etmeyin kimsenin bişiy bildiği yok gizli saklı yaşıyorum herşeyi. çözümü olsa zaten çözerdim öyle kolay değil hiç bişiy göründüğü kadar
- +1 yıl
aldatmak kolay boşanmak zor öyle mi ne saçma bir düşünce kendi içinizi rahatlatmaktan başka bişey değil bu umarım aklınız başınıza gelir
Cevap sahibi+1 yıl@isimsiztıss bekarsın boş boş konuşuyosun ama unutma kafana yaz şunu kişi kınamadığı şeyi yaşamadan ölmez. ilerde yaşadığında aklına bu söylediğim gelsin. bilmediğin durumlar hakkında boş yorum yapma ufaklık git parkta filan oyna sen
- +1 yıl
kınama değil bu karakter meselesi ben öyle olmam
Cevap sahibi+1 yıl@isimsiztıss hayırlı olsun büyük konuştun :D ilerde yaşayınca anlarsın 😂😂
Soran+1 yılEvet cocuk olunca gerçekten elin kolun baglanıyor. Anladım kadarıyla o kadında cocukları var elinden bir şey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılo kadın bekar :D
Soran+1 yılO zaman cok şanslısın. Onu seviyorsan gerçekten eşinden boşan. Eşine saygın olsun biraz ögrendiginde zaten o seni boşayacak. Boşan sevgilinle evlen en dogrusu bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılOldum oyundan tanışmıştık fakat asla senden nefret etmemi sağlama bekar olsam veya çocuklarım olmasaydı koşa koşa gelirdim sana demişti.
02 Yorumla- +1 yıl
Sonra noldu
Insanin eşinden baskasini gözu gormuyor karaktere bagli yakistiramam bunu kendime evliyim gozum kapali herkese kalbimde
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet ben de yaşadım. yakınında mı uzakta mı seninki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olduğum halde başkasıyla evlendim deeeeeermişim
00 Yorumla
+1 yılAy en korktugum seylerden biri hem karsi taraf hem de benim icin yorumlari okuyunca kalbim sıkısti yaaa
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen. mide bulandirici hal aldı memleket
- +1 yıl
@meçhulbestekar distan herkes porselen de ici kayniyo milletin
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
@meçhulbestekar kesinlikle yalnizlik aci cekmekten daha iyi
- +1 yıl
Böyle devam kimseye güvenme 💪
+1 yılTapun kimseyse ona bakicaksin davalar nafakalar vs vs vs gerek yok evliyken baskasini sevmeye
00 Yorumlaevet çok tuhaf bişey sevdiğiniz den başkasına gönlünüz kaymaz sanırsınız ama kayıyor maalesef yaşamak ve tecrübe etmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılBen onunla evlenebileyim diye bu kadar emek harcarken onunlayken başkasina aşik olmak mi? Aslaaa...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım olmam galiba zannetmiyorum ama sen ya da eşin oldu galiba
00 Yorumla Evet oldum hatta 5 yil ask yasadik ve cok mutluyduk ama maalesef bitti.
00 YorumlaNormal bence insan sosyal bi varlik aldatmadikca normal gerçi oda normalleşme ye başladı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka birine bakacaktın niye evlendin? Yazık değil mi çocuklarına. İleride öğrendiklerinde daha mı iyi olucak sanki 🙄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Allah kurtarsın ne diyim hastalıklı bir düşünce
10 YorumlaCok şükür harama bakmadık hiçi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılEvet dünyanın en büyük kaosu
00 Yorumla Çok şükür daha evlenmedim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılaşk demeylim de, kalbimizi sızlatan oldu.
00 Yorumla
+1 yılevli değilim ama evli bir kadın ile oldum
00 YorumlaŞükürler olsun ş... siz değilim
00 YorumlaDaha dun sordun bu soruyu
01 Yorumla- +1 yıl
kadın dertli 😬
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiihim evliyim çocuğum da var ama aşığım ne yapim.
04 Yorumla
Soran+1 yılNapıcaz böyle ☹️☹️😭
Cevap sahibi+1 yılAşık olmamamız lazım
Soran+1 yılOldum ama napim ya
Cevap sahibi+1 yılKalbimizi kendi elimizle söküp bir kenara atmamız gerek
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yüzden karım beni boşadı.
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin nasıl oldu merak ediyorum konuşmak ister misin
Cevap sahibi+1 yılOlabilir.
Cevap sahibi+1 yılÇık gizliden kısa süre. Kapatırsın tekrar.
Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Memlekette düzgün insan kalmadı ya
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşına gelmez umarım yoksa anlamazsın ne hissetigimi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşık değil de flört oluyor bazan.
133 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir sebep mi lazım. Oluyor işte.
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBen bazen 10 dakikalık bir konuşmayı da flört sayıyorum, bir iki bakismayi da
Cevap sahibi+1 yıl43, flörte büyük anlam yuklemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKimseyi takip etmiyorum kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılVar, İst.
Cevap sahibi+1 yılBir
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılÜniversite okuyor
Cevap sahibi+1 yılBurayı fazla meşgul ettik, iyi günler
Cevap sahibi+1 yılAmin tüm evlatların
- +1 yıl
Flörtingen hee 😄
- +1 yıl
Cinsel tatminsizlik ve ilgisizlik ten oluyor
- +1 yıl
@sedatgöktaş cinsel aktivitasyon uzmanısın herhalde noktayı koydun
- +1 yıl
@İstanbul_bey kadın ya da erkek eşlerini aldatıyor ise belli nedenleri vardır ya cinsel tatminsizlik ya ilgi alaka ya da maddiyat
Cevap sahibi+1 yıletraf Freud kaynıyor.
- +1 yıl
O kim freddy
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten bu durumda mısın?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ☹️☹️☹️
Cevap sahibi+1 yılÇok merak ediyorum. Konuşmak ister misiniz?
Soran+1 yılNeyi merak ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılBu durumun nasıl geliştiğini. Belki sizinle konuşup elimden geldiğince yardımcı olurum.
Soran+1 yılGizliden çıkarmısın
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ama evli bir kadın bana aşık oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef oldu mutsuz musun?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayatının hatasını yaparsın yalnız sakın ama sakın ileriye gitme buluşma çocuğun da var değil mi
Cevap sahibi+1 yıl@beyzaaa66 evet neden sordun?
+1 yılBoşanmak zor geliyo galiba
013 Yorumla
Soran+1 yılCocuk olunca zor
- +1 yıl
Yanlış anlama ama aşık olduğun kişi adamsa sana da çocuğunada sahip çıkmalı bu şekilde günü bile zor kurtarırsın
Soran+1 yılHaklısın gerçekten seviyorsa beni de cocuklarımı da kabul eder degil mi
- +1 yıl
Gerçekten sevip değer veriyorsa evet ama tek derdi faydalanmaksa ☹️
Soran+1 yılSöylemlerine bakılırsa cocukları babaya kitle gel gidelim kafasında şu an.
- +1 yıl
Topu sana atmış. oda sana kalmış ama benim düşüncem evladını bi erkeğe değişen biri olma
Soran+1 yılAsllaaa böyle bir şey yapmam onlar benim canım kanım 2saat görmeyim nasıl özlüyorum. Hem cocugunu bırakan adamıda bırakır. Kimseye faydası olmaz cocugunu bırakmış adamımı bırakmicak. Cocuklarımı da kabul ederse tamam yoksa kimse onlardan kıymetli degil bu hayatta artık benim için.
- +1 yıl
Böyle düşünmene sevindim
Zaten gerisi teferruat
Soran+1 yılİzmitli misin
- +1 yıl
Evet sen
Soran+1 yılHmm bende
- +1 yıl
Tesadüfe bak
- +1 yıl
Bekirpaşa tarafında
Görücü usulü mü evlendiniz kocanı sevmiyormusun
04 Yorumla
Soran+1 yılKocamla ailemin baskısı yüzünden evlendim bıktım çünkü hergün kavga hergün herşeyime karışmalarından. İnat ugruna evlendim. Kötü biri degil ama ben onu seviyorum bi kere yaşadık
lanet olsun olduk ya
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu devam etti mi
Soran+1 yılEe eşlerinizden boşanıp evlenmediniz mi
Soran+1 yılEvet ama cocuk var 2 tane zorrr
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılÇık gizliden
+1 yılMuhakkak oluyor ya engel olamıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli iken bir defa oldum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirsem cvp verebilirim
00 Yorumla Bana evli kadın çekici geliyor anlamadım
01 Yorumla- 1 ay
Her ne olursa olsun gelmemeli, yanlış bir şey bu
+1 yılYok o kadar mal değilim
00 Yorumla
+1 yılAllah korusun zor bi durum
00 Yorumla
+1 yılAldattın sanırım
00 Yorumla
+1 yılmaalesef oldu
00 Yorumla
+1 yılÇok şükür hayır
00 Yorumla
+1 yılhayir
00 YorumlaOlmadım
00 YorumlaHer gün başkasına
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılSenin başkasına vermeye niyetin var belliki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılolmuştum
00 Yorumla
+1 yılYanlış…
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım