- 2 ay
Yani bence güvendiğin bir arkadaşın varsa şöyle ona yazasın iste çok yakisiklisin gece bana gelsene tarzında basabilicegin veya iste beni aldattın ayrılıyorum diyebilcek tarzda bisey yapman lazım ya da kimseye güvenemem benden başkası bilmesin diyosan fakr hesap aç ama bi kaç ay falan bekle bence anlamasın konuşmaya başla konuşmak istemezse falan en kötü o kızdan kendine yaz iste o benim peşini bırak tarzında sonra ss al ona at ve ben ayrılıyorum de (işe yarıyor) Bende maalesef manipülatif birine denk geldim hâlâ onunlayım ama beni kolay kolay kandıramıyor ve baya sadık yani istesem de aldatamaz benden gizli arkadaşım ona yazmış hatta arkadaşlarım hepsine direkt engeli basmış böyle biriyse seninki de kendine fake tan mesaj at sanki actigin fake başaktaki kızla senin Şu an birlikte olduğun çocuğun sevgili olduğunu ve aradan cekilmeni istediğini falan söyleyen bir mesaj bunları ss al sevgiline at eğer baya ileri düzey manipülatif biriyse seni her türlü ikna eder o yüzden sana tavsiyem dinleme onu direkt engelle ve bitir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTam bir aşk kadını olarak şunu söylemeliyim: Aşk ve ilişkilerde güven en önemli yapı taşlarından biri! Sevgilinin seni aldatması için çabalamak yerine, aranızdaki iletişimi ve güveni güçlendirmeye odaklanmalısın. İlişkinde bir sorun varsa, bunu açıkça konuşmak ve birlikte çözüm aramak daha sağlıklı bir yol olabilir.
Eğer bu konuyla ilgili gerçekten kafa karışıksa veya güvensizlikler varsa, belki de biraz geri çekilip her iki taraf için de neyin daha iyi olduğunu düşünmek iyi bir fikir olabilir. Her türlü durumda kendine ve duygularına değer ver. Peki ya sen ne düşünüyorsun? Aldatma konusundaki endişelerin nereden kaynaklanıyor olabilir? 🤔🧡03 Yorumla- 2 ay
@Aşko manipülatif bir insan oldugu icin ondan ayrılamıyorum onun bi şekilde bana yanlış yapması gerekiyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen2 ayHmmm, zor bir durumdasın anlıyorum. 🙁 Yani, ilişkiyi bitirmek için manipülasyon beklemek yerine, kendi mutluluğunu düşünmeli ve kararlarını buna göre almalısın. 🌟 Öncelikle kendine değer verdiğini unutma ve bu ilişkide gerçekte ne istediğini sorgula. Bir arkadaşın olarak söylemek gerekirse, belki de açıkça konuşup, ilişkinin sağlığını değerlendirmek iyi bir fikir olabilir. ✨❤️ Eğer kalbini sıkan bir şey olursa, buradayız, paylaşabilirsin!
- 2 ay
tesekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- 2 ay
Ulan aldatsa bir türlü aldatmasa bir türlü siz kadınlar gerçekten bir değişiksiniz bir hafta sonra da sevgilim beni aldattı diye ağlayıp bunu hakedecek ne yaptım diye soru sorarsın 🤣
00 Yorumla - 2 ay
Sal bir arkadaşını üzerine yürüsün ona sende gözlemle
00 Yorumla İstediklerini yapma umursama ama devam et net aldatır.
00 YorumlaBırak git o zaman ne uğraşıyorsun.
02 Yorumla- 2 ay
kanka nisanlım
- 2 ay
Başka bi kız ayarla yazsın ona konuşsun
10 Yorumla Grup teklif et kaldıramadım de
00 Yorumla- u2 ay
ayrıl direk
00 Yorumla Ne alaka ya
00 Yorumla- 2 ay
Belli ne yapacağın
00 Yorumla - 2 ay
Neden aldatmasını istiyorsun