Ben böyle birisiyim hem çekingen hem de bu şekilde hemen sevmeye başlasam ne düşünür birlikte oturacağız kendisiyle ama böyle yapasım geliyor benimle ilgili ne düşünür?
yapmak istediğim seuler yanağından öpmek, yüzünü sevmek, opusmek ( bebekçe olmayan) sarılmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapma mesafeni koy. Hiçbiri şımartılmayı haketmiyor
Doğru ya
Yapmak istediğin şeyler bebekce değil ki gayet normal şeyler
Ne bilim iki günlük adam sevmez belki
Sevmezse bırakırsin. Dilediğin istedigin neyse onu yasa omu bumu diye kısıtlama kendini benve
Bir şey sorucsm bu kişi evime gelecek ama asla fesat anlama ev tanışmak için en iyi ortam dedi. Bende regliyim sence gerçek niyetini nasıl sorabilirim
Ilk tanışmada en iyi ortam midir bilmiyorum. Bu yaklaşımı farkli bir niyeti oldugunu gösterir diyemem elbette. Regl oldugunu soylemedi isen eğer onu kullan karnim ağrıyor vs diyerek noldu derse regl oldum dersin erteleyim istersen vs diyorsa niyeti hakkinda ipucu kalabilirsin gibi
Soyledim
Hadi bakalım gönlünce olur umarım
Çok sağ ol
Yiğidin kılıcı kanlı olur bakışıyla yaklasan biriyse sonuc alamazsin ama dur bakalim nolucak
Bence yeni tanısilan birisi de öyle düşünmesin ya iğrenç 🤢 yani
O yeni tanışma mantigiyla yaklaşıyor mu ki olaya ama. Kafasindan belki anal gecirir belki oral ben bir seyler yaparim zevk alirim mantiginda biriyse yani regl durumumu onemsemeyedebilir demek istiyorum. Yuzde yuz dusuncesini ogrenemezsin demeye çalışıyorum kisaca
Kaçında bitiyor reglin yazdı
Direk mi sordu bunu sen bulusmayla alakali bir sey soyledin mi soylerken
Yarın sana geliyorum dedi sonra dedim ki
Reglim olduğu için cok ağrım oluyor seninle ilgilenemeyebilirim yarin dedim o da onu söyledi
Tarih ver bakalım tamam yarın degil o gun geleyim derse niyeti biraz yatak üzerine demek ki
Öyle yapayım peki dışarıda buluşmak isterse
Sen bu çocukla olmak istiyorsan buluş. Disariyida onerse sonraki hedefi yine evinde yatagin olacaktir muhtemelen
Hayallerim suya düştü yine
Niye ne dedi ki
Bir şey demedi ama amacının cinsellik olduğu belli oldu sanırım.
Bizim soylediklerimizin hepsi ihtimal ama unutma direk günahını almayalım. Sen ihtimalleri düşün ve ona göre hareket et gönlünce olur umarim
Bakalim bir şekilde belki eve alırım eğer dediği gibiyse de iletişimler süremez cinsellik odaklı bir şey istemiyorum
Libidon yüksekse eve aldiktan sonra dönüşü olmayabilir
En son mesaja tamam haber verirsin yazdı sonra iyi geceler öptüm güzelim yazdı ( ilk kez öptüm dedi ve güzelim yazmış bir de ilk kez)
Desin bunlarda bir şey yok. Ne icin haber vereceksin
Reglimin bittiğini :))))
Mesajlari görmediğimden cok bir yorum yapamıyorum. Top sende artık nasıl yaklaştığı ihtimallerine bakarak görüş veya görüşme
Teşekkür ederim kusura bakma başını şişirdim bu arada ama gerçekten yardımcı oldun daha net düşünmemi sağladın
Rica ederim ne demek. Hayir ne bas sisirmesi aksine dilediğin zaman dilediğin konuda yazabilirsin gönlünce olur umarım
evet yanlış olur
🥲🥲
Az sabret de sonra yaşa😄
E belki ilişkimiz olmayacaknbrlli olmaz
Yani bunlari yaptiktan sonra sevgili olmamak dert degilse yap gitsin zaten o zaman problem yok
Yani bunları yapıp sevgili olamazsam üzülürüm
Ben de o yüzden az bekle aranızdaki ilişki belli olsun diye dedim 🤷🏻♂️
E cinsellik olursa
Canin nasil istiyorsa onu yap ama yeni tanistigin adamla cinsellik olursa sonrasinda baglilik bekleme yani
Ya evime gelmek istiyor en doğru yer orası diyor tanismsk için en doğal yer diyor
Tanismak icin en dogru yer ev mi😄 Adamın niyet %80 belli
Bir kez buluştuk dışarıda ama evde de bulusma istiyor
Bana niueti cinsellik gibi geldi lakin kesin konusamam tabiki
Aslında bi bakmak lazım da işte ama gine de korkuyor insan
Karar senin🤷🏻♂️