İşte mesela geçmişi, gelecekteki planlarınızı falan söyler miydiniz? En fazla ne anlatırdınız?
Şu fotoğrafı uzun zamandır tutuyorum galerimde paylaşim artık dedim ve evet fotoğraf çok güzel 💫
İşte mesela geçmişi, gelecekteki planlarınızı falan söyler miydiniz? En fazla ne anlatırdınız?
Şu fotoğrafı uzun zamandır tutuyorum galerimde paylaşim artık dedim ve evet fotoğraf çok güzel 💫
Anlatırdım. Eşime evlenmeden önce ne haltlar yediğimi anlattım. Hala arada başıma kakar 😂
İyi yapar dmkdkdkd
Dost musun düşman mı 🤣
🤫🤭
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
anlatmazsam catlarim ahagags şu fotodan bende cekilcem ya inşallah bir gün :d
Bende ama işte ne zaman ldldkkd
Cevap
37Cevap
Evet ne merak ediyorsa söylerim herşeyi bilmek istemeyen insanlar da var sonuçta bunu da belirtirse anlatmam
Ben anlatmam ondan da duymak istemem önemli olan benden sonrasın
Gelecekteki planlarım olabilir de geçmiş konusu açmazdım. Açarsam da öyle hemen açmazdım. Çünkü ön yargılarıyla hareket eden erkekler var. Kızlarda yok mu sanki diyen beyler olabilir. Onu da ben bilemem. Ben kızım. O yüzden zamanla , tanıdıkça sorarsa derim. Önce bir benim ne yapıp ne yapmayacak olduğumu bir benimle zaman geçirip görsün.
Bilmesi gerektiğini düşündüklerimi anlatırdım ancak bunu kişiye özel anlatmazdım.
Daha önce ilişkilerim uzun mu sürdü kısa mı, hiç upuzun ilişkim oldu mu, daha önce en fazla ne kadar temasta bulundum ve ilişkilerimi neler sarstı gibisinden.
Ama böyle böyle biri vardı, bu bilmem kaçıncı sevgilimdi, onunla şu bu aktiviteleri yapardık falana gerek yok.
Eğer başkasından duymak yerine benden duyması gereken bisi varsa anlatırdım ama açık olmak gerekirse iki kişinin geçmişi de günümüz ilişkisini etkilememeli
Hayır bilmesi gerekenleri bilir sadece. Bir ilişkide geçmişten ne kadar az bilinirse o kadar sağlıklı olunur. Ha tabi 20 kişiyle yatmış insanlar bi zahmet söylesin avk
Geçmişle ilgili eski sevgililerim dışında her şeyi anlatabilirim, gelecekte ki planlarımı da rahatlıkla anlatırım. Eski sevgili konuları her zaman can sıkar, elimden geldiğince konusunu getirmem bile.
Tabii ki anlatırım.
Netice itibariyle nasıl bir insanla birlikte olması gerektiğini bilmeli. İlişki de dürüstlük esastır.
sevgili degilde, meraklı iyi bir dinleyici bulunca çenem düşer kendimle ilgili gerekli gereksiz her seyi anlatırım😅
Hiç bir zaman yüz kızartıcı bir şey yapmadım. Bu sebepten saklayacak hiç bir şeyim de yok. Ama kadınlar bu konuda tam bir kara kutu
Geçmişin, hayatına yeni giren insanları ilgilendirmez. İlgilendiriyorsa onlarında geçmiş olma vakti gelmiş demektir.
Ben geçmişte başıma gelen bazı şeylerden bahsetme taraftarıydım.
Hep de oralardan vuruldum, artık anlatmıyorum.
Ben şuanı yaşıyorum ve gelecektede onunlayım, geçmişle alakam olmamış niye gereksiz yere alaka edeyim.
Anlatmıştım, yalan yok bir kere bile ne yüzüme vurdu ne önüme getirdi. Ama bir daha yapar mıyım? Asla.
Daha önce anlatmıştım. Ama anladım ki anlatilmamalıymış.
her şeyi anlatmam, bilmesi gerekeni anlatırım sadece
Gizleneceğim bir şey olmadığı için bir çok şeyi anlatırdım.
Bilmesi Gerekenleri Birde Bilmemesi Gerekenleri Asla Söylememek
Vesselam
Geçmişe fazla girmeye gerek yok. Beni tanıdıkça anlar zaten geçmişide.
İşte bu konuda dürüst olmayacaksın herşeyi bilmesine gerek yok 🙂
Geçmişten çok bahsetmemekte fayda var, günün birinde yüzünüze çay çay çarpıyorlar çünkü.
Sorarsa anlatırım ama sormazsa geçmişten bahsetmenin anlamı yok
Herşeyi anlatırsan sonra ilk kavgada yüzüne yersin 😂
Her şeyi değil ama gereksiz bir şey varsa anlatırım
Bilinmesi gerekenleri bir her şeyi değil okadar da değildir
Hayır anlatmam. Gerçi bir şey de yaşamadım pek ama.
Anlatırdım ancak her şeyi anlatmak iyi değil aslında..
Evet benimle ilgili ne varsa öğrenmeli bilmeli yarın öbür gün duyduğunda sorun olmasın
Bilmesi gerekenleri bilmeli, her detayı değil.
Geçmişi boşverip geleceği kurmak iyidir. Herkes kendi geçmişinden sorumlu.
Geçmişimi bilsin de kafamın etini yemesin sonra
Yoğ sıkıcı başkasının bu soruya mantıklı cevap vereceğini zannet miyorum
Neden
Sevgilime her şeyimi anlattım kafam rahat bir kere o kavga olup biter sen de rahatlarsın o da vicdan denen şey insanı yer bitirir
Anlatırım aynı şekilde bende sorarım
Bende aynısını yaparım aşkleta
anlatırım arkadan kaç defa sarhoş edip yaptılar beni. Yedim yaprağı yedim
Her şeyde anlatılmaz
Anlatılır
Sorarsa anlatırım ama sormazsa hiç açmam o konuları.
Cuckold mu ne varya ondan değilse anlatmam😂😂
Herşeyi bilmesine gerek yok
Kendisinin ciddiyettine gore anlatirdim
Hayır anlatmayınnnnn gün gelir yüzüne vurur
rahatsız olmayacaksa anlatırım bilmeye hakkı var
Merak ettiği şeyleri anlatırdım her şeyi değil
Hayır anlatmam. Bilmesine gerek yok ki?
Geçmiş geçmiştir gündem yapmanın bı anlamaımyok!
Gerektiği kadarını anlatırdım
anlatirim gereksiz detaylar olmadigi surecee
Hayır anlatmam çünkü insan bu güven olmaz
Bazı istisnai şeyler hariç evet
Ben anlatırım ama zamanı gelince 😄
Evlendikten sonra mi
Yooo samimi olunca işye
Tarih dersi mi vercem ona
Kesinlikle bilmesi lazım.
Evet neden anlatmayayım ki ne konuşucax başka
Bilmesi gereken herşeyi anlatırım herşeyi değil
isterse anlatırım evet