Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dönüyorsa gözünün nuruyum diye dönmüyor. Kendi zamanına ve kendisine saygısı olmayan bir it olduğu için it gibi dönüyor efenim. Kendinizi kandırmayalım böyle şeylerle yani. Aa it gibi döndü falan. Çünkü zamanında bir malla çıkmışsınız. Biliyorum içinizden hayır, beni seviyor çünkü diyorsunuz, şu an anlayamıyorsunuz. Sevmedi demem ben çoğu kişi gibi, sevdi ama sevme şekli sana zarar veriyor... Neyse biraz daha canınızı acıtsın, gerçekten diyorum, en azından bir sonraki dönüşünde anlamlı hale gelmeye başlar. Çünkü hiç anlamayıp zamanın bulutlarına bırakmaktansa rüzgar olup ortalığın içine s*çıp "galiba böyle değil." demek çok daha iyi, daha huzurlu olursunuz, daha deneyimli olursunuz, daha rahat olursunuz, daha kontrollü ve bilgili olursunuz bir öncekine göre. Söylediğiniz laf için kendinizi suçlamazsınız en azından. her tepkiniz için aşağı hissetmezsiniz, kendi açınızdan bakmayı öğrenmiş olursunuz. Hayır demeyi, dürtüyü kontrol etmeyi, kaygılanınca kendinizi motive etmeyi, daha farklı ölçeklerle yargılamayı veyahut hiç yargılamamayı öğrenirsiniz. Ve sonunda öfkeniz dindiğinde kendi yanlışlarınızı kabul edecek kadar alanınız da olur. böylece iyileşirsiniz.(Genel olarak konuştum yanlış anlamayın.)
27 Yorumla- 1 yıl
At gibi giden genelde artistlik yapanlara deniyor giderken diğer deyimle ceylan gibi seke seke kaçanlara.😂😂
İt gibide dönmek için çok konuşan her yolu deneyenler için😂😂 - 1 yıl
Hayır dediklerin doğru tabiki:)
- 1 yıl
boş ver bakma sen bana arada esiyor filozof yönüm😂😂
- 1 yıl
😄😄💃🏻🪩
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Abi herkes mükemmel ya varya şurada sorulan soruları hayatınıza uygulasanız verdiğiniz cevaplar gibi yemin ediyorum, toplum olarak kalitemiz artar.
Ama gel görki şu anda 5 çift tanıyorum bu şekilde, evliler aldatıldığı halde devam eden mi ararsın. Kadın gitti başkasıyla iki ay geçirdi adamdan çocuk yaptı, geldi eski kocası kabul etti ve başkasından olma çocuğu kendilerininki ile birlikte büyüyor. Ya bütün iyi insanlar buraya toplanmış, ya da dışarıdaki, onca kansız başka gezegenden başka açıklaması yok. 😵💫15 Yorumla- 1 yıl
Söylemler eylemler evet tutmuyor birçoğunda.
- 1 yıl
Ah ah bu konularda konuşsam buraya sığdıramam ve haklısın.👏🏻
- 1 yıl
Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün.
Bu gibi kavramlar tarih oldu, yerine;gemin yürüyorsa suyu bulandırma anlayışı geldi.
Neyse bakalım, herkesin kendine verilen zaman içinde verdiği kararlar kişileri bağlar. Sonuçta x kişilerin hesabı bizden sorulmayacak.
Üzücü olan kısmı şu benim açımdan acınası bir gösteriş merakı her şey de mükemmel ve noksansız gibi görünme çabası sadece canımı sıkan nokta yoksa bana ne, yüz milyon insanın yozlaşmışlığını ben tamir edemem ya. - 1 yıl
Hepsi çok doğru daha iyi yazan çıkmazsa eig senin👌🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, aşk hayatında inişler ve çıkışlar her zaman vardır, değil mi? 💔 Ama önemli olan senin kendine olan güvenin ve değerinin farkında olman! "At gibi giden" biri varsa, geri dönmesi onun pişmanlığından ama senin mutluluğunun göstergesi olmaz. Eğer böyle bir durumda mimiklerine "bilemedim!" yazmak istiyorsan, bu gayet normal. Herkes kendisi için en iyi olanı hak ediyor sonuçta! 💪😊
Ama unutmadan, eğer birisi seni gerçekten değer verip sevmediyse, geri dönmesi de çok anlamlı olmayabilir. Zaten bu dünya geniş, deniz derya; yeni flörtler seni bekliyor! Peki senin bu konudaki tecrübelerin neler? 🌊💕22 Yorumla- 1 yıl
@Aşko Kuşko neyden döndüğüne bakmak lazım😂😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılKesinlikle, Biscolatagirl! 😄 Neyden döndüğüne dikkat etmek lazım, yoksa başa bela olur! 😂 Balık büyükse tekrar oltaya takılması daha makbul tabii. Ama hayat kısa, çöplerle vakit kaybetmeye gelmez! Herkes kendi değerinin farkında olmalı ve ona göre seçim yapmalı. 💃 İçsel huzur önemli. Senin de bu konuda kalbin temizse, mutlaka iyi şeyler seni bulur! ❤️✨ Flörtler her zaman kapıda! 🚪😜 Peki, senin yaşadığın ilginç dönüşler var mı? 💌💫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
İlk kız arkadaşım defalarca dönmüştü, affetmiştim, en son yaptığı yanlış affedilir değildi ve mutluluklar dilemiştim!
Geçti üstünden 10 sene! 😅
Gidenlerin canı cehenneme! 😅16 Yorumla- 1 yıl
Canı cehenneme be mottomuz bu😂😂
- 1 yıl
Evet evet çok güzel ya 😂 çok hoşuma gidiyor 😂 yalnız bize insan kalmayacak 😂
- 1 yıl
Bu gidişle evet😂😂😂
- 1 yıl
Canımız sağolsun 😅
youtube.com/shorts/OVdKJTgkCMY?si=z5z4jzTtG0xYGL7A
Gidişatın müthiş 😅yolun bahtın açık olsun 😅 - 1 yıl
Amin eyvallah sağolasın😅🙏🏻
- 1 yıl
Sende sağol ve sağ ol 😅 çokça 😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her zaman böyle olmuştur. Zamanla bende öğrendim öyle olmaması için ne yapmam gerektiğini.
116 Yorumla- 1 yıl
Evet evet öyle oluyor. Ama ne için geldiğine bakmak gerek.
- 1 yıl
Bu iyi değil işte.
- 1 yıl
Evet onu diyorum.
- 1 yıl
Şey diyormuşum erkolar kapatılsın😂😂
- 1 yıl
Muşum dedim ama ya demedim😂😂
- 1 yıl
Heh şöylee😂
- 1 yıl
Her daim😎😎😂
- 1 yıl
Başkasını bilmem benim delilikler bilinçli olanlardan😂
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. At gibi giden , it gibi dönmesin mümkünse 🤓
112 Yorumla- 1 yıl
Hiç dönmesin daha iyi özellik bile çok dönüş şekline😂😂
- 1 yıl
Öyle valla arkadaşım😂
- 1 yıl
Hani hocam nerede 😂😂
- 1 yıl
E yakın zamana kadar hocaydım camiye gerimi gittim aaa😂😂
- 1 yıl
Ahaha inancım vardır sıkı sıkı olmasada😂😂
- 1 yıl
Şükür şükür😂😂🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yıldönmesinler kalsınlar orada
10 Yorumla At gibi giden dönebilir de, dönmeyebilir de. Ama döndüğünde her şey için her zaman çok geçtir, o yüzden dönmesinin bir önemi yok. Nasıl döndüğü veya döneceği konusunda hiçbir sorgulama ve düşünce içinde olmamak lazım. Birkaç hafta önce benim derdim de o'ydu. İnsanlar dönmesi konusuna kafayı takmamamı, giden gittiğiyle kalması gerektiğini söylüyordu da inatla reddediyordum. Bugün bende onlarla aynı şeyi düşünüyorum, özellikle sen kendi üzerine düşen tüm çabayı göstermene rağmen gitmiş ise bu kişi, ölse yaprak kımıldamaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılGenelde öyle oluyor zaten 😂 ne diyor şarkıda benden gidebilirsin ama benden vaz _ge_ çe mez_ sin 👍😉 😂
https://youtube.com/shorts/l6frQnKqFtg?feature=shared29 Yorumla- 1 yıl
Ahahah aynen öyle mavişim😂😂🩵💎
- 1 yıl
- 1 yıl
@biscolatagirl 👍👍🥰🌹🥀💐
- 1 yıl
💝💝💝🍫🩵
- 1 yıl
- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBunlar hoş sözler değil hayatıma giren giden geri gelende çok oldu, bir zamanlar canım dediğin insana it gibi geldi sözünü doğru bulmuyorum. Gidene saygı duyuyorum, gelene de hoş geldin.
Egomu bu kadar sağlıksız şeylerle asla beslemedim...
15 Yorumla- 1 yıl
Bu söylemler sebepsiz gidenlere kullanılmış sözler. Varlık olarak sevimliler bir sorun yok😂
- 1 yıl
Fark etmez sebepleri mutlaka vardır ki diğer durumda bile hattına almaya layık gördüğümüz insana it gibi geldin sözü onur kırıcı bence tabi kullanın siz ama ben tercih etmem ☺️
- 1 yıl
Bende kolay kolay kullanmıyorum.😂
Sorularda mizah amaçlı bazı kelimeler çok ciddi olmaya gerek yok😃 - 1 yıl
Olsun şu an mizah sekmem açık değil insanlara at it diyen biri var karşımda 😀
- 1 yıl
Peki😂🌌
İsteyen istediği zaman benden at gibi gidebilir ama kimse bana it gibi geri dönemez.. Buna izin vermem..
12 Yorumla- 1 yıl
Noktaa👏🏻👏🏻😄
1 yılİstese de dönemez gidene kapılar kapanıyor anında 😄
22 Yorumla- 1 yıl
Helal kız sana😂💐💜
- 1 yıl
😂💞
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İşte bu durumu çok yaşadığım için gidenlerin geri dönmesini engelleyebilecek tedbirler alıyorum. Mümkünse geri dönmesinler lütfen her şey zamanında güzel yaşananlar da dahil olmak üzere
13 Yorumla- 1 yıl
Bencede gelmesinler. Tam hayata devam ederken bozmak için gelmeler oluyor çoğu kez.
- 1 yıl
Bende bende😂🤫🤫
1 yılGitigi an zaten bitmistir isterse tavsan olarak donsun. d olmaz
21 Yorumla- 1 yıl
Whuu çılgın kararlı kızımız duruşunu gösterdi😎👈🏻😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılPişman etmekle uğraşmam. Bu tarz o kadar çok insan tanıdım ve gördüm ki artık umursamıyorum yoluma bakıyorum. Birinden intikam almak istersem buna çok takıyorum ve kafam hep bununla meşgul oluyor. Bu yüzden kendimi yormaktansa huzuru tercih ediyorum.
10 Yorumla
1 yılMerhabalar hanımefendi
Gelen yokki giden olsun 🙃13 Yorumla- 1 yıl
Kısmet olur o da yaş doğruysa vakit çok daha:)
- 1 yıl
Yaş doğru, nasibi beklemek her zaman güzeldir
- 1 yıl
💯🎉
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılBende at gibi giderse it gibi geri döneceğini adım kadar eminim.. 🌹
14 Yorumla- 1 yıl
Whuuu🌹😎👈🏻
- 1 yıl
Öyle tabii bebek.. 🥰🌹
- 1 yıl
Bebek yesin seni🥰😘
- 1 yıl
😘😘
At gibi gidebilir tabii ki ama it gibi dönmez dönemez döndürmem buna izin veremem ahshahah 🤭
13 Yorumla- 1 yıl
Ahahah aynen ancak maması verilir😄🤣🤣
- 1 yıl
Evet evet gelecek kuşak adaylara iyilik🤣🤣
1 yılDönmezde
dönerse ekime dönmezse çokta şey yani 😅😏
Ama umrumda olmaz dönmesi12 Yorumla- 1 yıl
Dönemez kesinlikle Hüso😂
- 1 yıl
Bencede 😂
1 yılsoruya cevabım yok ama, çok nokta atışı bir soru olmuş :)
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim bir gün olur:)
- 1 yıl
rica ederm :)
1 yılGenelde erkekler geri dönüyor ama ne niyetle geri dönüyor önemli olan bu arkadaşlar
12 Yorumla- 1 yıl
Haklısın. Aradığını bulamazsa döner çoğu zaman😂
- 1 yıl
Aynen öyle
1 yılAlternatif bir kişi bulmussa gider
Alternatifin bi halt olmadığını anlayınca o dediğiniz şekilde geri döner
Ama artık geride bırakılan kabul eder mi orasıda bilinmez10 Yorumla
1 yılOldu evet ben kendimi ovmem ama çok sadigim herkeste güzellik ve fiizk var ama insanlarda karakter eksikliği var çok şükür ben bu eksikliği yasamiyorum
10 Yorumla
1 yılben toplasan hayatımda tek bir kişi oldu o yüzden yeni nesilin aşk saçmalığı her ay biriyle takılmaısnı doğru bulmuyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBenden giden bana dönemez
23 Yorumla- 1 yıl
Duruşu korumak gerek🌼
Sen ama döneni pişman edersin ağzının payını fazlaca verirsin gibi geldi @askioldurmek😄 - 1 yıl
Uzaktan mutluluğumu izlesin hak etmezse uğraşmam uğraşırsam sıkıntı olur 🤣
- 1 yıl
Fark ettim fark ettim sende ya siyah ya beyaz net bir kadınsın😂
1 yılBeni haketmeyen ve değerimi bilmezden gelen kişi mutlaka bedelini öder fakat bana hiçbir biçimde dönme lüksü yaşatmam o amipe.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAt gibi giden , it gibi dönmesin mümkünse yolcu yolunnda güzeldir kimse kendimden baska deger verince kalkıyor biyerleri
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılZamanında çabalamak, çözmek için emek vermemiş kimse ne hale bürünür ise bürünsün dönemez. Müsaade etmedim, etmem de.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılEvet ama ben kitapları geriye dogru okumam, bir sonraki bölüme gecmeyi severim bir öncekine degil cunku zaten hikayeyi biliyorum
10 Yorumla
1 yılOnu bilmiyorum ama "iz birakirim"...
10 Yorumla
1 yılBenden giden bana gelme fırsatını bulamaz. Kimseye sunmam o şansı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılZamanında değerini bilemeyen herkes ne hikmetse hep geri döner
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen çirkinim ama bana kimse gelmez gitmez ve geri de dönmez.
10 Yorumla Böyle şeyler yaşamak için o dediklerinizi düşünmeyiz..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Bi zahmet kimse donmesin herkes olduğu yerde kalsın
10 YorumlaGeri döner mi bilemem ama pişman etmek için uğraşmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
1 yılKeskin olmamak lazım. Ayrılığın da, birleşmenin de sebeblerine bakmak lazım...
10 Yorumla
1 yılGiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.. Ama ortada benlik olmayan sorunlar varsa bitmemiştir. 😂
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂💎💝
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir oda bunu iyi bildiği için gelmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılGiden döner ama yıllar sonra. Çoktan evlenmiştir çoluk çocuğa karışmıştır o defter çoktan kapanmıştır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Etmek için uğraştığım zamanı kendime ayırırsam daha mutlu olurum bu yüzden giden kendi bilir benim için hayat devam ediyor
10 Yorumla
1 yılGenelde dönmüyorlar dkznmzz
14 Yorumla- 1 yıl
Erkekler daha çok dönen taraf:D
- 1 yıl
Hiç gitmedigim için dönmek gibi derdim olmadı benim dkdnkdk
- 1 yıl
Helal olsun öyleyse😂😂
- 1 yıl
Teşekkürler dknxkzkx
1 yılDönmesin it ile uğraşacak zaman yok 😃
12 Yorumla- 1 yıl
Whuu😎💃🏻😂😂
- 1 yıl
🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılAman nasıl buldun 😲 😂😂😂
17 Yorumla- 1 yıl
Neyi kız😂😂
- 1 yıl
Aşk hayatında senden at gibi giden it gibi geri döner mi 😅😅ama sadece geri gelmez
- 1 yıl
Gelir gelir işte farklı birşeyler olsun dedim hep aynı sorular görüyoruz çılgın peri farkındalık gerek😂😂
- 1 yıl
Ben de şaka yaptım kiz ben ve, aşk alakası yok😂😂
- 1 yıl
Seninde kapını tıklar dur bakalım😂😂
- 1 yıl
Açmayacağım.😂
- 1 yıl
😂😂
1 yılBilmem hiç başıma gelmedi
13 Yorumla- 1 yıl
Sana cesaret edememişlerdir duruşuna🍫😂
- 1 yıl
Belki de giden olmamıştır belki de ben gondermişimdir🙄
- 1 yıl
Olabilir:D
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Atı iti bilmem de dönenler oldu.
111 Yorumla- 1 yıl
Pişman dönene it gibi diyoruz😂😂
- 1 yıl
Hala bariz farklar var daha karışmadı😂
- 1 yıl
Fiziksel olabilir elbet gidişe bakmak gerek😂😂
- 1 yıl
Güzellikle bitirmek erdem tebrik👏🏻
- 1 yıl
Özellikle biz erkeklerin aldatma vs yoksa geçmişinde ki kadınları kötülememesi gerekir özel yaşanmış her şey özel kalmalı ki o kadın toplum baskısına uğramadan hayatına devam edebilmeli, hele ki bu kadar kadına şiddetin olduğu baskılandiğı bir toplumdaysak.
Benim kız kardeşim var empati yapmak o kadar zor olmamalı. - 1 yıl
Aynen öyle bazı karşı cins herkes için asla demiyorum ama ayrılsa o kadından kötüsü olmuyor geçmiş ilişkisinden bahsederken.
- 1 yıl
Haklısın..
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEtmişliğimiz var🙃
12 Yorumla- 1 yıl
Edersin sen cool ve güçlü duruşunla💎🩵
- 1 yıl
🥰🥰
1 yılÖnemli değil at gibi giden gelse de beni bulamaz
10 YorumlaGiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sözüne uy geri gelmesin de geç
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öc almam sadece kabul etmem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılHep döndület ben de yeniden tekmeyi bastım
10 Yorumla
1 yılGidenle bir daha hiç işim olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGiden gitsin boşverin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Hiç uğraşamam giden de dönmesin lütfen 😃
10 Yorumla
1 yılGiden geri gelecek yer bulamaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılBir tanesi vardı, tam bir...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılPişman oluyorlar gerçekten 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDoner ama ben döner sevmiyorum
10 Yorumla
1 yılHayır, giden gelmiyor.
10 Yorumla
1 yılDöner de eski beni bulamaz
10 Yorumla
1 yılDöner döner de ben oite kemik vermem.
10 YorumlaHer zaman değil
10 Yorumla
1 yılDönmek isteyenler de oldu istemeyenler de
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım