Daha seni tanımazken yollu davranan bir erkek/kadın ile olur musun yoksa ondan uzak mı durursun?
Olurum
Uzak dururum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kolay değil kolay kolay birlikte olmam da bakma burada takılıyoruz akış var zaman geçiyor güzel vakit harcıyoruz kaliteli insanlar tanıyoruz. karakterini seviyoruz. takip ediyoruz.. zor biriyle mi oluyoruz !
Olurum. Öyle kadınlar genelde namuslu taklidi yapanlardan daha karakterli oluyor.
İlginç bir bakış açısı.
Olmadım, olmam. İlla zorlayıcı olmalı😄 (mental anlamda)
Beni tanımazken yollu gibi davranan bir erkek aynı tarifeyi hemcinslerime karşı da uygular.
O yüzden bizimle değıller..
Bu konuda her şey tamamen kişisel tercihlere bağlı. "Çok kolay" biriyle beraber olmanın ya da uzak durmanın avantajları ve dezavantajları olabilir. Bazıları için bu tür bir davranış özgürlüğün ve rahatlığın göstergesi olabilir, bazıları içinse güven problemi yaratabilir. Benim için, önemli olan karşılıklı saygı ve duyguların samimiyetidir 😇. Eğer o kişiyle aramızda sağlam bir iletişim ve güven oluşursa neden olmasın? Sonuçta aşk söz konusu olduğunda kalp, kuralları biraz esnetebilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
21Cevap
duruma göre
Hiç olmadım olmayı da düşünmem, bana öyle davranan herkese aynı davranır. Çaba iyidir, emek verilenin değeri başka oluyor..
Eğer bu kişi gerçekten samimiyse ve geçmişi sanıldığı kadar kötü değilse neden olmasın. Sonuçta her insan kötü olacak diye bir kaide yok.
Birlikte olmam ama saygı duyarım. Çünkü namuslu davranıp da namussuz olanlardan çok daha şereflidirler.
Kendimden aşagı biriyle olmayı kabul etmem bence kendimde yeterince zor biriyim zaten 😀
Zaten en baştan samimiyetten yoksun görünen bu kişiyle hiç bir şekilde ilişkim olamaz.
Hayır olmam. Bana böyle davranan başkasına da böyle davranır.
Kolay olanı tercih eden çok olur. Ben çok tercih edilen şeylerden pek hoşlanmam ç
Tanımadığım biri olduğu için uzak dururum. Günümüzde kimin ne olduğu belli değil artık. Benim için güven olgusu çok önemli bir unsur.
Hiç soeun değil, ben severim tabii ki böyle güzel hanımları. Ama arzusunun nesnesi ben olmalıyım sonunda
Bir kaç görüşme ile olurum, güveniyor isem ne olacakki.
olurum samimi dürüst biriyse neden olmasın
Biri ile olmak gibi bir çabam yok.
Cinsellik olarak olurum
Son zamanlarda çok var bunlardan piyasada
Sevgilim pek olmaz gibi başka türlü olur gibi
Olmam hayır
Uzak dururum
Uzak durmak iyidir
Olmam
Yok artik daha neler
Uzak dururum eyvallah işim olmaz
Hayır😒