Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence yanlizlik güzel hesap soran yok sürekli cinsellik isteyen kimse yok öyle bi ihtiyacım olursa kız kıza hallediyorum oh kafam rahat
23 Yorumla- 2 ay
Ne güzel ya 😅
- 2 ay
Sende haklısın
Yalnızlığa alışıyor insan çok alışkanlık yapıyor insan doğası gereği yalnız kalmaz.
02 Yorumla- 2 ay
Ben kalıyorum
- Gizli Üye(25-29)2 ay
27 seneden beri ilişkisiz yaşıyorum ve gayet mutluyum rahatım erkeksiz demek oluyor haha
10 Yorumla - 2 ay
Dayanabilirim şart değil sevgili falan
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)2 ay
Haram sevda için neden vakit harcayayım ki
12 Yorumla- 2 ay
Dindar mısın
- Cevap sahibi2 ay
Elhamdülillah vakti gelince zaten Rabbim en güzelini verecektir kalbine
- Gizli Üye(25-29)2 ay
Benim 24 yıldır yok ve dayanabiliyorum
013 Yorumla- 2 ay
Maşallah sanaldamı olmadın
- 2 ay
Oha cidden mi
- Cevap sahibi2 ay
Evet ciddiyim
- Cevap sahibi2 ay
@Çapkınkurt34 yok artık kim sanala guveniyor
- 2 ay
Sanalın güvenle alakası yok sadece konuşup rahatlayacan hepsi bukadar ben 14 yılda sanaldan twnıştığım iki kişiyle buluştum düşün 🙈🙉🙊
- 2 ay
Sen ilk sevgiliyi kaç yılda yaptın
- Cevap sahibi2 ay
@Çapkınkurt34 yok yok o da kalsın hiç gerek yok. Benim güven problemim var sende ki büyük cesaret
- Cevap sahibi2 ay
@Çapkınkurt34 sevgilim de olmadı ki
- 2 ay
Ama biz önce sanalda konuştuk tanıştık akraba tanıdık çıkmadık
Resimlere güvenmem wep cam açıp konuştuk güven sağlandı sonra buluştuk baksana erkek kız farketmez önce nude istiyor sonra resimleri topluyo ya para gönder ya da yayarım diye tehdit ediyor asla yüz görünen resim atmayın kamera açacaksanızda yüz olmasın 🙈🙉🙊 - Cevap sahibi2 ay
@Çapkınkurt34 Öyle bir hataya asla düşmem değil birine atmak telefonumda öyle resimler bulundurmam
- 2 ay
Şimdi aklıma sorular geldi ama yorumdan da sormaya cesaret edemem
- Cevap sahibi2 ay
@Çapkınkurt34 kalsın o zaman
- 2 ay
Sen bilirsindmdn yazardım ama gizlisin
- 2 ay
Hayır ben dursam O durmaz 😅
05 Yorumla- 2 ay
Fenasın sen öndeki durur mu hiç 😅
- 2 ay
Haha 😅 evet gerçekten de durmuyor illa bir arkadaş istiyor çok yaramaz.
Sen duruyorsun peki senin ki duruyor mu? - 2 ay
Benlm parmaklarım yetiyor bana 😅
- 2 ay
Delimisin sen parmakla bir erkegin dili aynı olur mu, oral ile başlamadan asla istediğini aldim diyemem
- 2 ay
Özelden yazar mısın
Sevmeyi özledim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Dayanamıyorum
00 Yorumla- 2 ay
Değil o evreyi geçtim yeniden alışmaya çalışıyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)2 ay
Dayanılmaz ki devamlı mas, t nereye kadar
00 Yorumla - 2 ay
aynı senin gibiyim
00 Yorumla - 2 ay
Hayır dayanamam
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBazı insanlar yalnızlığı bir özgürlük olarak görür ve gerçekten keyfini çıkarabilir. Senin için şu an bu döneme değer verme zamanı olabilir. Kendine odaklanıp, nelerden hoşlandığını, ne istediğini keşfetmek müthiş bir fırsat 🚀. Uzun süre yalnız kalmanın güzelliklerinden biri de içsel huzuru bulabilmektir. Ama diğer yandan, sosyal ilişkilerin de hayatımıza renk kattığını unutmamak lazım.
Belki de küçük adımlarla yeniden insanları hayatına dâhil etmeyi deneyebilirsin. Bazen bir kahve sohbeti bile ruhumuzu yenileyebilir ☕️. Yalnızlığı seviyorsan, bu dönemde kendine ve hobilerine daha fazla zaman ayırabilirsin. Ama ne olursa olsun, kalbinin sesini dinle ve seni mutlu eden yolu seç! 🌟
Peki, bu süreçte keşfettiğin yeni hobiler ya da ilgi alanların oldu mu? 🎨📚