Aşk İlişkileri Yeni tanıştığınız kişiden kahve teklifi gelse görüşmeye sıcak bakar mısınız? Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor yeni tanıştığınız kişiden kahve teklifi gelse görüşmeye sıcak bakar mısınız? Yeni tanıştığınız kişiden kahve teklifi gelse görüşmeye sıcak bakar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Soğuk bakarım 😬 1 0 Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Çay olsaydı sıcak bakardım.. 1 2 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Kahve olmuyor mu Yorumla ɱαѵเεℓɱαร 1 yıl Olmaz kahve içemiyorum Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bakmam yeni tanışmışız ne bu hiz 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Belki 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet sıcak bakarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Soğuk bakarım 😬
Çay olsaydı sıcak bakardım..
Kahve olmuyor mu
Olmaz kahve içemiyorum
ilk izlenime göre değişir
Bakmam yeni tanışmışız ne bu hiz
Belki
Evet sıcak bakarım