Aşk İlişkileri İstediğiniz kişiyi başkasına kaptırdınız mı? Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tüh gitti bizim keklik 😀İstediğiniz kişiyi başkasına kaptırdınız mı? İstediğiniz kişiyi başkasına kaptırdınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet çok öncelerden olmuştu öyle bir şeyler 🤦♀️ 1 2 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Kekliği kaptırmışsın sende 😂 Yorumla 54srp 1 yıl Aynen kaptırdım valla 😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Kaptırmak tabiri olmadi ya.. nasip değilmiş der yoluma bakarim 1 4 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Nasip değilmiş dersen nasibini başkası yer.. Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Afiyet olsun bana nasip cok Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl İkizler burcu olduğunu belli ettin bak hemen 😂 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Nsjsnss tabii Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır kaptırmadım. O beni isterse alır zaten başkasına gitmişse benim değildir. 1 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Kaptırmam ben uğurlarım, kçısı başısı ayrı oynayanlarla işim olmaz. 2 0 Yorumla
ruyasss Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Evet kaptırtırdığım oldu hâlâ öğrenenedim nasıl elde tutacağımı 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Evet harikaym bu konuda 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. ya ben istersem alirim ihtimal yok 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Elde edemeyeceğim hiç bir şeyi istemedim. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çok oldu evet, zaten beni hiç istemediler 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır, o tarz aksiyonlar yaşamadım hiç. 1 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet çok öncelerden olmuştu öyle bir şeyler 🤦♀️
Kekliği kaptırmışsın sende 😂
Aynen kaptırdım valla 😂
Kaptırmak tabiri olmadi ya.. nasip değilmiş der yoluma bakarim
Nasip değilmiş dersen nasibini başkası yer..
Afiyet olsun bana nasip cok
İkizler burcu olduğunu belli ettin bak hemen 😂
Nsjsnss tabii
Hayır kaptırmadım. O beni isterse alır zaten başkasına gitmişse benim değildir.
Kaptırmam ben uğurlarım, kçısı başısı ayrı oynayanlarla işim olmaz.
Evet kaptırtırdığım oldu hâlâ öğrenenedim nasıl elde tutacağımı
Evet harikaym bu konuda
ya ben istersem alirim ihtimal yok
Elde edemeyeceğim hiç bir şeyi istemedim.
Istedigim kişi olmadı
Çok oldu evet, zaten beni hiç istemediler
hayatta kaptırmam
İnşallah kaptirmam amin 777🥴
Hayır, o tarz aksiyonlar yaşamadım hiç.
Şuana kadar olmadı
Zamanında evet
Kimseyi sevmedim
Evet
Çokkkkkkk