Selam ✨ İlk başlarda itici bulduğunuz ama tanıdıkça samimi olduğunuz bir arkadaşınız oldu mu hayatınızda. ya da insanları tanımadan sadece davranışlara göre itici bulduğunuz oluyor mu

Selam ✨ İlk başlarda itici bulduğunuz ama tanıdıkça samimi olduğunuz bir arkadaşınız oldu mu hayatınızda. ya da insanları tanımadan sadece davranışlara göre itici bulduğunuz oluyor mu

Yani tabii ki bazen hayat koşuşturması içerisinde bizlerde insanlara karşı önyargılı davranabiliyoruz, ancak mesela o insanı tanıdıktan sonra bambaşka bir karaktere sahip olduğunu kendimizin yanıldığı içine düştüğünü de fark edebiliyoruz o yüzden böyle durumlar yaşadım aslında ön yargılı olmamak gerekir Ama çoğu zaman bunu başarıyoruz.
Hatta geçmiş hesaplarımda Yani fenomen olduğum hesaplarda falan neden bilmiyorum sen beni engelliyordun ben de sana gıcık oluyordum 😂 ancak sonradan fark ettim ki iyi bir insansın
Hayır, bana itici gelen birini daha sonradan samimi bulduğum olmadı hiç. İtici olduğunu düşündüğüm insanlardan uzak durmaya çalışıyorum zaten eğer birisi hakkında böyle düşünüyorsam bir sebebi vardır yani davranışları, konuşmaları yüzünden böyle düşünüyorumdur muhtemelen. Ama yine de insanlara karşı ön yargılı olmamaya çalışıyorum çoğu zaman. 🙂
Evet bu durumu çok yaşadım. Özellikle @HeartofFire çok önceden bana çok soğuk gelirdi bana ama discord sayesinde tanımış oldum ve iyi ki tanımışım diyorum şimdi🖤✨😂
Canımsın 😊❤️💫🥂 iyi tanımışım ben de seni 💫🤗
Bende sizi iyi ki tanımışım diyorum abla , her zaman da samimiydiniz bana karşı Teşekkür ederim 🤗💫🌺
Teşekkürler Barış 😊 Ben de seni iyi ki tanımışım kardeşim, o senin içtenliğinle alakalı.. 💫🥂🤗
@HeartofFire 🖤🖤✨🍻
@Barış_LonelyForever teşekkür ederim Barış ✨sitede samimi bulduğum kişilerdensin🍂🙂
Oldu ama benim için çok uzun ve imkansıza yakın ihtimaldr
🙏✨🎈
🙏🌺🍂
Cevap
17Cevap
Oldu, baştan itici bulduğum insanla kaynaşıp iyi anlaştığım oldu fakat kısa sürdü. Demek ki, harbiden iticilermiş sjjs
sjssj bende de çok nadir oluyor
Sen ponçik ponçik dolan etrafta, aferin djd
Teşekkür ederim abla öyle yapıyorum sdfsd
Rica ederim kardo 😌
Hayır bir insan bana bir kez itici gelmişse bitmiştir tekrardan ısınmam mümkün olmaz
Dış dünyaya kendimizi farklı gösteririz bazen. Olduğumuz kişi derinlerde bir yerlerde saklıdır aslında. Onu da bulabilen kişiler gerçek benin farkına varır.
Bu durumda iletişim sıklığı önemli bir faktör. Arkadaş edinme çabasına girmeden de karşınızdaki kişiyi zaman içinde çözebilirsiniz.
Şahsen bana itici gelen kişilerle bir iletişim çabam olmadığı için ya da çok denkleşmediğimiz için bu gibi bir şey başıma gelmedi. Gelseydi hoş olurdu...
Bu arada burada birini arıyordum. Tanınır biridir, eminim onu siz de biliyorsunuz. Burada epey süre geçirdim fakat ayrılmam ve hesabımı silmem gerekti. Çok iyi bir arkadaş edinmiştim ancak ona veda edemedim. Kendisini bayağıdır arıyorum ama bulamadım. Xper’im mesaj yazmaya yetmiyor buradan sorabilir miyim?
Cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın lütfen.
Hatasız kul olmaz diye boşa Orhan Gencebay dememiş ya! Elbette olmuştur... o nedenle birini tanımadan önce önyargılarımızla yaklaşmamak gerekiyoree yoksa hikayenin sonu hüsranlık ile bitiyoree😉😅
Kesinlikle haklısın bende katılıyore abla :D :D
Teşekkür ederim abla 😅
ay ben bu soruyu daha bugün eşime sordum... :) sen sorunca bu nasıl tesadüf dedim :)))
hayır olmadı. itici gelen iticidir. bu kadar net bir insanım :)))
Anladım.
Yanlış yorumlamışsam ve gerçek kimliğini görmüşsem evet..
Şüphelerim yerindeyse değişmez fikrim..
Yani gerçek hayatta eminim olmuştur.
Ama çok da arkadaş edinen bı insan olmadığım için (asosyal sayılabilecek kısımda olduğum için) genelde dışardan itici gelen bı insanla tanışmak için uğraşmam.
Davranışlarını itici buluyorsam tanışmaya gerek duymam.
İtici olanla da zamanla samimi falan bulmam 😀 bana bu kadar itici geliyorken bir başkasıyla olan samimiyetine de inanamıyorum 😀🤷🏻♀️
Bu zamana kadar başından beri itici gördüğüm kişilerden hiç haz etmedim daha sonra da hiç sevmeyen biri olmama rağmen.. bir tek kisi hariç sonradan çok sevdim şimdi çok samimi arkadaşimdir.. geneli sevmiyorum ama. ilk irtibata çok önemli
Oldu tabiki. O bana ayar olurdu, ben onun hareketlerine. Sonra sohbet ettikçe farkettik ki ikimizde bibirimizi yanlış anlıyoruz. Arkadaş gene iticiydi ama bir tek bana karşı aynı hareketleri yapmazdı tavrımı bildiğinden dolayı.
İtici bulup sonradan hiç yanından ayrılmak istemediğim arkadaşlarım oldu. Her zaman önyargılı davranmamak önce bir tanıyıp zaman geçirmek gerekiyor bence.
Baştan itici gelmişse kolay kolay değişmiyor tanıdıkça görmezden geliyorsun ama finalde patlıyor :)
Hayır, ben ilk başta bir insanı samimi bulup sonradan itici olduğunu anladığım insanlara denk geldim :D
Evet başlarda önyargılı olup sonra şaşırdığım olıyo hatta en beklemediğin insanlar iyi çıkabiliyo
İlk başta hic sevmeyip daha sonradan bayağı sıkı fıkı olduğum oluyor bazen. Nedense başak burçlarına karşı boyle bu😂
Ortaokulda en gıcık bulduğum çocukla yakın arkadaş olmuştum. Çocuğu dışardan bakarak yorumlayınca yanıldığımı anladım.
Yakın arkadaşlarımdan biriyle böyle başlamıştık. Lisenin ilk yılı boğazımı sıkıp duvara vurmuştu beni. Sonra arkadaş olduk.
Genelde başta nasıl hissettiysem o kişi gerçekten öyle birisi çıkıyor. O yüzdən olmadı.
Evet olmuştu ama genelde yakınlık hissedemediğim kişiye sıcak olamıyorum
Oldu evet.. Önyargılı yaklaşıyoruz zaman zaman galiba
Itici bulduğum biriyle yakınlaşmam iterim..🤭
Hayır ya. Ben kimi itici buluyorsam o kişide illa ki bir bozukluk oluyor
Evet tanimadan itici buluyorum bazen cunku davranislari yüzünden
Oldu. Ne kadar uyuz ya dediğim kim varsa canıma bastım 😂
Hayır bir insana ilk başta ısındım ısındim ısınamadım ne yaparsam yapayım o insanı sevemiyorum 🤷
Tanıdıkça düşüncelerimin olumlu anlamda değiştiği insanlar olmuştu.
Birini ilk görüşte sevdim sevdim, isinmadiysam * sene sevmem
@Gscjjc * site ne anladiysa
Eeeeh bu ne be! S. ttin
İtici bulduklarımı tanımaya heveslenmediğim için olmadı.
Evet birde başlarda kavgalı olup birbirini sevmeyen insanların sonrasında iyi anlaşıp arkadaşlık kurmalarına şaşırıyorum
Ben kimseyi itici ya da çekici bulmam aklı başında ne dediğini bilen görüşleri zevkleri bana uyarsa o kişi zaten samimi ve sevimlidir gözümde
İlk izlenim önemlidir eğer itici geldiyse o kategoriden yukarı çıkamaz..
Hayır, ilk izlenimim neyse o şekilde kaldılar..
Evet oldu
Kim :D
Kim olduklarını bile unuttum 😄
Anladım peki sjsj :D
Beni itici bulan iş yerindeki arkadaşım daha sonrasında benimle best arkadaş oldu
benim olmadı. tam da hissettiğim gibi tanıyınca sevmedim
Oldu samimi bulduğum da itici oldu 😅
:D oda iyiymiş
Olmasaydı keşke ama 😅
Keşe insanları gördukleri gibi olsalar
Maalesef ama her insan aynı değil :D
Hayır ve hiç yanilmadim
En yakın arkadaşlarım lkqjelqjweq
Oldu ama sonradan yine itici geldi
Evet çok oldu ama sonra çok sempatik geldiler bana
Hayır bana itici gelen hep öyle kaldı
Olmadı. İtici hep itici kaldı.