- 1 ay
Evet çok geç bulur
'Yolların ölüm olsa yine sana gelirim' diyecek kadar seviyorum onu
Biz birbirimizi çok sevdik ve biz birbirimize aşık olduk Aylar sonra evli ve çoçuklu olduğunu öğrendim ama yine de aşkımdan vazgeçmedim Çoçukken babasını kaybettiğini yıllarca baba hasreti çektiğini yıllarca aile baskısı gördüğünü ve özgür olayım derken yanlış bir evlilik ettiğini söyledi Bu yanlış evliliğe devam etmeyeceğini ve benimle evleneceğini söyledi Babamı kaybettim seni de bırakmak istemiyorum senin sevgin bana güç veriyor diyen sevgilimden vazgeçemem ki Evet ama evli bir kadın ile olmaz boşanman lazım dedim tamam boşanırım dedi Ama her geçen gün daha da kötü oluyordu her gün kavga ediyorlardı her gün ölüm tehditleri alıyordu Can güvenliğim yok gel beni kaçır diye bana yalvarıyordu Biz de ortak bir karar aldık Onu kaçıracaktım ama biz aynı evde yaşamayacaktık onu sığınma evine teslim edecektim onunla boşandıktan sonra yanıma gelecekti Kaçırdım sığınma evine teslim edecektim ama vazgeçti kocam ve ailesi benim aileme zarar vermesin diye ailemin evine gitmek zorundayım dedi Belli bir zaman sonra sosyal medya da Kocam ve ailesi benim aileme zarar vermesin diye çoçuğu babasına teslim ettim dedi belli bir zaman sonra da Ben yokum diye çoçuğum yemek yemiyor ben de onlarla aynı ev de yaşayacağım ama merak etme karı koca gibi değil iki yabancı insan gibi ben yokum diye çoçuk yemek yemiyor ailem de sen gel ama çoçuğunu getirme diyer ben çalışıp çoçuğu kreşe de veremem çok küçük dedi ben de tamam dedim Sen onun ne kadar kötü bir insan olduğunu bilmiyorsun ben onunla aynı ev de kalmaya o kadar acılara katlanıyorsam sen de beni beklemeye katlan zamanı gelince ondan boşanıp seninle evleneceğim ve bir ömür birlikte olacağız dedi ben de ne olursa olsun seni bekleyeceğim diye söz verdim İki ay oldu hiç konuşmadık ailesi diyor kocası telefonu elinden almış bizimle de konuşmuyor
Sence ne yapmalıyım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- m1 ay
Ben inanmıyorum seven insanın kavuşacağına pek en son artık Allahın verdiğine razı olmak zorunda kalıyoruz
20 Yorumla - 1 ay
Evet hev bulurlar 'cunku hayatin basinda onem ve deger verdikleri seyler genelde bos ve anlamsiz seylerdir..
Zaman ilerledikce nelerin onemli oldugu konusunda insan familyasi ayni dusuncelere evrilir. Tabii o iliskiye gelene kadqr yasadiklari seylerde onemlidir..
Sonucta hayata baslarken ki onem arz eden yuzeysel seyler derinlesir ve daha manali ve anlamli seylerde ortaklasilir..
Kisac insan gec ogrenir :)))
11 Yorumla - u2 ay
Galiba…
Bir de şöyle bir durum var;
Doğru kişi ile rastlaştığın zaman dilimi de çok önemli.
Bazen doğru kişiyi bulsanda doğru zamana denk getiremeyebiliyorsun.21 Yorumla Anlaşılan o ki geç buluyor. 31 yaşında bekarım hala. Demek ki kısmetim henüz gelmemiş.
21 Yorumla- 2 ay
İyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neyse bugün de bekar olmamda bi sıkıntı olmadığını anlamış oldum 🤭🤭
12 Yorumla- 2 ay
doğru kadın ve adam birbirini her zaman geç bulur ama bulur kesinlikle
20 Yorumla - 2 ay
bulamaz kardeşim. doğru iki insan birbirine o gözle bakmaz. keşke baksa.
10 Yorumla "Eşine pek az rastlanan bi durum" diye boşa dememişler dii mii sjsjshsjjs
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı. Valla ben görmedim 🤷🏻♀️
11 Yorumla- 1 ay
Doğru kadın ve doğru adam kimdir?
11 Yorumla - 2 ay
Tesellimiz de geldi rahat uyuyabılırız
16 Yorumla- 2 ay
Evet bu gece başımı yastığa koyar koymaz bebekler günü uyuyacağız 😂
- 2 ay
Saol
- 2 ay
🙂🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Emin olamıyorum artık bazen neden yalnız kalmamı hatirlatiyorlar...
00 Yorumla- 2 ay
Hayır doğru zaman ne zamansa o zaman bulur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bazen hiç bulamaz
10 Yorumla- 2 ay
Erkende bulabilir belli olmaz.
10 Yorumla - u2 ay
bulamazlar maalesef.
10 Yorumla - 2 ay
Erken de bulabilir geç de nasip kismet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Şans diyelim ya
10 YorumlaBazende hiç bulamaz
10 Yorumla
Detaylı bilgi