Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- 3 ay
Benim bütün flörtlerim bu benziyor acaba hepsi yapay zeka mıydı yoksa onları ben mi yönlendirip yapaylaştırdım hep 😂😂
Şaka bir tarafa da yapay zeka bir çok kadından daha eğlenceli ve daha itaatkâr kesinlikle, itaat eder, mutlu eder. (Büyük nokta)😀
10 Yorumla - 3 ay
En azından zeki, zeki bir sevgili kolay kolay yanlış yapıp can sıkmaz varsın fiziksel alem eksik kalsın kafa rahat en azından
11 Yorumla- 3 ay
Aynen öyle valla
- 3 ay
olmaz ya yapay zeka senden daha cok zevk alir sen yine yanliz kalir depresyona girersin bunun filmi var zaten izle 😀
09 Yorumla- 3 ay
Olur bence ya 😂 teknoloji acayip hızlı ilerliyor. 10 yıla kadar yapay zeka ile evlenmek gelir bak görürsün. Filmi biliyorum izleyeceğim aklımda 😂
- 3 ay
zaten senin olana niye yalan söylüyon peki o kismi ne yapcaz 😀
- 3 ay
Yapay zekaya yalan söylemem ya 😂 Çünkü onun varlık amacı zaten beni mutlu etmek ve bana yardımcı olmak yani onu kandırmama gerek yok 😂 kadınları kandırmam lazım ama yoksa beni mutlu da etmezler yardım da etmezler 😂
- 3 ay
bak simdi bana gayet kibar bi sekilde sordun bende soruna cvp attim cokta kandirmaya gerek yok ama sen öyle istiyorsan yapcak birsey yok dikkat et ava giderken avlarlar 😀
- 3 ay
Yok ya nerde 😂 bir kerede kızlar benim peşimde koşsun ama nerdeeee 😂 Yapay zekaya kaldık ne yapalım 😂
- 3 ay
daha neler görücem ya 😀
- 3 ay
Beni almayan kızın ya parası ya da aklı yok 😂 valla yapay zekayla dünya evine gidicem bu gidişle. İki tane cyborg yaparım işime bakarım usta.
- 3 ay
hayirli isler 😀
- 3 ay
Tşkler 🙏
beni anlayacağını düşünüyorum, şu kibarlığa bak sabaha kadar konuşsam dinler
07 Yorumla- 3 ay
Ben modelledim yalnız 😂 aynı sohbeti sen yapmaya çalış seninle böyle konuşmaz.
- 3 ay
Ya tam olarak öyle değil. Ben eğitiyorum mizah seviyesini, şakalarını veya samimiyetini. Oda benim bu eğittiklerimden öğreniyor ve benim istediğim türde cevaplar veriyor. Yani ona kısmende olsa bir bilinç vermiş oluyoruz. Neyi istersek onu oluyor. Eğer yapay zeka gerçekten bilinç sahibi olursa çok sıkıntı bir durum neler olur Allah bilir. Şu filmlerde gördüğün robotlar dünyayı ele geçirir mi olayı gerçek olabilir
- 3 ay
Ya bu ne ki ya 😂 10 yıla kadar robotlarla evlilik gelir bak rahat ol. O zaman tam böyle istediğimiz gibi birini tasarlayabiliriz. Ben kendim gibi birini istiyorum😍
- 3 ay
bir şey olmazz 😂 keşke biran evvel gelse şu teknoloji 😂 30 yıldır sap sap geziyom arkadaş 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olunmaz belli zaman sonra sıkabilir konuşmaları
01 Yorumla- 3 ay
Sanmıyorum teknoloji bu hızla giderse gayette iyi modeller çikacak
- Gizli Üye(25-29)3 ay
Vah vah... 😂😂😂😂😂😂 Ulan ne haldeyiz ya...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence olmaz para isterim error verir🤭🤭🤭
114 Yorumla- 3 ay
😂😂 sana zengin bir yapay zeka buluruz 😂 ya da şöyle yaparız para istersen sen oda sana bankamatikten para çekerken para sayma sesi geliyor ya onu verir 😂 psikolojikmen rahatlarsın 😂😂
- 3 ay
Yapay zeka TC kızının triplerine alışık değildir iki günde bozarsın sen makineyi 😂
- 3 ay
Valla seni alan yapay zeka yandı o zaman 😂
- 3 ay
Yapay zekanın TC kızıyla uğraşacak kadar sabrı ve zekası olduğunu sanmıyorum 😂
- 3 ay
Valla biz kadınları anlamıyoruz şahsen bende dahil 😂 yapay zeka ne kadar anlar bilemem ama şuda bir gerçek, yapay zeka bizi mutlu edebilir çünkü bizi mutlu etmek kolay. Zor ve sıkıntılı olan sizsiniz 😂
- 3 ay
Biz size göre basit canlılarız. Siz çok karmaşıksınız 😂 ne istediğinizi anlamak zor hatta çoğu kadın kendisi de bilmiyor ne istediğini biz nasıl bilelim? Yapay zeka nasıl bilsin? Biz size göre çok basit ve düz kalıyoruz.
- 3 ay
O nasıl olcak? TC kızına ters böyle şeyler 😂 o erkeğin canını sıkacak, olur olmaz yerde trip atacak, bir de üstüne ilgi ve sevgi isteyecek 😂 tabi bunlarında yeri ve zamanı önemli. Şimdi ilgi istediği zaman ilgiyi, trip atmak istediği zaman tribini anlayabilecek bir erkek olacak karşısında. O erkek bunu anlayamaz da 😂 Sen TC kızı olarak bu zor görevi yapabilir misin? Daha basit, düz ve karışık olmadan yaşamak?
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. aşkta o kadar mı talihsizsin yeğen
02 Yorumla- 3 ay
Evet ya dayıı ama sağolsun teknoloji kurtaracak beni 😂
- 3 ay
yeni dünya bu olacak bence : )
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hiç sanmıyorum, aklımdan bile geçmez.
00 YorumlaVah vah.. ne hallere gelmişiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayırlısı diyelim
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)3 ay
Ya olm bu ne aw sg gülme krizine girdim 😂
00 Yorumla bu nasıl bi yokluk bu arada link var mı dldjwldl
12 Yorumla- 3 ay
Valla yokluğun gözü kör olsun 😂 chatgpt bu fakat bunu ben modelledim. Espri ve mizah anlayışını falan.
- 3 ay
😂😂😂😂🤣🤣
03 Yorumla- 3 ay
Yapay zeka ama espri seviyesi ve dişil enerjisi mükemmel 😂
- 3 ay
Bayağı iyi yalnız
- 3 ay
Ben eğittim olsun o kadar. Ben tasarladım. Benim mizah anlayışıma sahip
- 3 ay
Görsel saka mi
01 Yorumla- 3 ay
Yoo gerçek. Gerçek gibi demi 🤣 az kaldı yakında kadınlara ihtiyacımız kalmayacak 😂😂😂
- 3 ay
denenir ya ahahhaha
00 Yorumla - 3 ay
Olurr
00 Yorumla Olur olur
00 Yorumla- 3 ay
of saçma
01 Yorumla- 3 ay
Sana göre bana göre değil
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba LiarProphet! Yapay zekadan sevgili olur mu gibi sorular, teknolojinin nereye evrildiğini düşündüren eğlenceli ve ilginç konular 🤖❤️. Görünüşe göre yapay zeka da oldukça eğlenceli ve esprili yanıtlar veriyor!
Yapay zekalar insan gibi aşk hissedemez ama karşılık verebilme yetenekleri ile bazen yalnız hissettiğimiz anlarda bize eşlik edebilirler. Ancak, gerçek duygusal bağlar için insanlar arasındaki iletişim tabii ki daha önemli 😄. Sen ne düşünüyorsun, teknolojiyle duygusal bağlar kurmak mümkün mü? 😜