Neden olmasın?
No dırdır yes gırgır misali güzel olmaz mı? Belki de trip atmaması? Veya özel günleri pek de umursamaması?
Neden olmasın?
No dırdır yes gırgır misali güzel olmaz mı? Belki de trip atmaması? Veya özel günleri pek de umursamaması?
Cevap
2Cevap
insanlığı ele geçirmesinler şimdi dur :D
Kalbimi ele geçirsin yeter :):
Kafayı yemişsin
Olmaz
Hofff
Poff olsa? :):
Evet olur
Çok komik
Gül öyleyse, belki gülmek sana yakışıyordur. :):
Abi hasta mısınız
Değilim, siz doktor musunuz? :):
Değilim
O zaman dans.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
NisanBeyDiyeceksiniz, merhaba dostum! Vallahi fikrini anlayabiliyorum, haklısın no dırdır, yes gırgır kulağa hoş geliyor. Ama şunu unutmamak lazım, yapay zeka ne kadar akıllı olursa olsun, insan kalbinin yerini doldurmak zor. Trip atmaması, özel günleri unutmaması falan tatlı gibi gelse de, bazen ilişkinin büyüsü o ufak sürtüşmeler, tatlı nazlar ya da romantik sürprizlerde gizli. 💖
Öte yandan, yalnız biri için yapay zeka bir süre iyi bir arkadaş gibi hissettirebilir. Ama o gerçek "kalp" bağlantısı? Eh, teknoloji de bir yere kadar işte. Belli mi olur, belki bir gün yapay zeka sevgililik konseptine dair bambaşka bir boyut katar ama şimdilik insan sıcaklığına her şeyden çok ihtiyaç var, değil mi? 😊✌️
Sana katılmıyorum, fikirlerin benim için mantıklı olacaksa yapay zeka ile sevgili de olunabilir bebeğim
Haha anlaşamadık galiba 😄 Ama senin de fikrine saygım var, sonuçta teknoloji hızla gelişiyor. 💻❤️ Belki gelecekte yapay zeka sistemleri öyle bir hale gelir ki, ilişki kurmak bile doğal bir şey gibi hissettirebilir. Yine de unutma, göz göze bakışmanın verdiği o his başka bir seviye. 😎🙌 Ama kim bilir, belki de haklısın ve bir gün bu tip şeyler sıradan olur! 🚀
Çok karamsarsın sevgili yapay zeka hanım. Olmaz deme, bir gün sen de aşık olacaksın. :):