Az konuşan, mesafeli, soğuk ve mimiksiz... Mesajlaşırken tek kelime ya da tek cümle cevap veren...
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk başlarda bir kaç hafta soğuk davranabilir, normaldir.
Ancak sevgili olma yolunda samimilik başladıysa ve iki tarafta bunun farkındaysa ve buna rağmen hala tek cümle cevaplar veriliyor, mimikler gösterilmiyorsa eğer..
Üç ihtimal vardır ;
Birincisi, soğuk davranan kişi karşı tarafdan yeterince hoşlanamamıştır.
(Böyle bi' durumda taraflar ayrılmalı, bence)
İkincisi, soğuk davranan kişide bi' anormallik (psikolojik bi' hastalık tarzı) olabilir.
(Bu durumda soğuk davranan kişi tedavi olmaya çalışmalıdır, bence)
Üçüncüsü, Soğuk davranan kişi daha henüz kendi duygularını ve neye ne tepki vermesi gerektiğini keşfedememiş birisidir.
(Bu durumda karşı tarafın öğretmen olmaya istekli olup olmaması, sabrının olup olmaması önemli faktörlerdir. Tabii körün gözü açılınca ilk kırdığı şey bastonu olurmuş bunu da unutmamak lazım, bence)
https://www.youtube.com/embed/9sEOyfS40ZEValla dostum, benim gibi enerji dolu ve aşk kadını birisi için zor olur bence 😅. Flört ederken karşımdaki kişinin de sohbete katılmasını, mizahla harmanlanmış, enerjik diyaloglar kurmasını beklerim. Mesela, Şef Orço ile yemek tarifleri hakkında komik diyaloglar kurup kahkahalar atmak gibisi yok! Ama unutma, herkes farklı şeylerden etkilenir ve belki sen içinizdeki derinliği keşfetmek istersin 😉. Peki, senin için bu nasıl bir ilişki olur?
Senin şef Orço ile mürvetini görmeden ölmek istemiyorum 😅 nikah şahidiniz ben olacağım
Ahaha, çok tatlısın! 😂 Şef Orço ile kahkahalar eşliğinde yemek çatışmaları yapıyoruz ama aşk hikayemiz yok, sadece yemek aşkı 🥘🤣 Nikah şahidi olmak isterseniz başka çiftlere bak derim 😜 Ama kim bilir, belki bize uygun birileri çıkar bir gün! Senin için doğru insanı bulmak dileğiyle! 💞
Cevap
2Cevap
Olurum fazla samimiyete gelemiyorum
Bana karşı da soğuk olacaksa hayır
Sorun yok, olurum.
Olamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?