Merhaba Hayattan soğumuş birini sever miyim bilmiyorum ama melankoli benim ruhumu da sarmış durumda. Enerjisini tamamen uyumaya ve soyutlanmaya bağışlamış, nefret duygusu ile haşr değilse bi noktadan sonra normalize bi ilişki yaşayacağım hissi içine girersem olur yani neden olmasın ki.
Neymar'a neden ilgi duyduğumu anladım: çünkü bana benziyor") Onunla uğraşanları kışkırtan tarafı, show yapmayı seven yönü, eğlenceli ve şımarık hâlleri, yeteneği, had bildiren ama kin tutmayan rahatlığı, kendini göstermeyi seven fakat rekâbeti reddeden anlayışı, takım arkadaşlarına olan bağlılığı.. Sabaha kadar sayabilirim. .
Ben psikolojik danışmanım böyle kişiyi hayata geri bağlamayı %100 beceririm! Üniversitede böyle 2 tane arkadaşım oldu ( erkek) 2 sini de farkındalık yaratarak hayata bağladım üstüne tedavi olmalarına vesile oldum. Biri ilaçla diğeri ilaçsız şu an normal insanlardan daha iyi bir hayat kalitesiyle yaşıyor. Eğer benim sevgilim hayattan soğumuşsa onu seve seve hayata bağlarım 😊 ve böyle kişiler sevdiklerine daha bağlı ve güvenilir olur. Sadakat ve güven benim icin olmassa olmaz bir kriterdir!
Hayır, hayattan soğumuş birisi ile sevgili olmam. Melankolik ruh hali ile sürekli beni dibe çekecek ve hayatı anlamsızlaştıracak birisine hayatımda yer vermem.
Herkes dönem dönem bu sorunsalın içinde bulur kendisini Geciyor bi süre sonra ama ilişkilerde aldığımız yara ve kazıklar bizi diğer ilişkiye adapte olmakda zorluklar yaşatıyor
Kimsenin yara bantı olmak gibi bir niyetim yok. Naçizane tavsiyem. Kesinlikle böyle biri ile bir birliktelik yaşamayın. Kötü enerjisi sizi de dibe çeker siz ne kadar pozitif olsanız da