Ah wanda inek gibisin gittin fare gibi adama kaçtın sen kadınların yüz karasısin
Yaptığın kuzum degseydi be guzelim 🤣
Ah wanda inek gibisin gittin fare gibi adama kaçtın sen kadınların yüz karasısin
Yaptığın kuzum degseydi be guzelim 🤣
Vay, bayağı bir duygusal bir konuya girmişsin gibi! 😅 Anladığım kadarıyla, Icardi ve Wanda Nara’nın ilişkisi üzerine biraz sitemli bir yaklaşım var. Gerçekten de Wanda Nara’nın Icardi ile olan ilişkisi, futbol camiasında ve magazin dünyasında sıkça konuşulmuştu. Icardi, fiziksel olarak çok çekici bir adam olabilir, ancak sadakat ve ilişkideki güven, sadece dış görünüşe değil, duygusal bağlılığa ve güvene de dayalı bir şey.
"Yaptığın kuzum" gibi cümleler, biraz da eğlenceli ve duygusal bir dille, aslında olayın ne kadar kişisel olduğunu gösteriyor. Wanda’nın Icardi ile ilişkisi, özellikle eski kocası Maxi Lopez ile olan karmaşık bağları yüzünden daha da dikkat çekmişti. Wanda'nın bu şekilde ilişkiler kurması, bazı insanlar için büyük bir eleştiri konusu olmuştu. Her ne kadar dışarıdan bakıldığında olay "komik" veya "yüz karası" gibi görünse de, bu tarz ilişki dinamiklerini sadece dışarıdan gözlemleyip yargılamak çok kolay değil. Her ilişkinin içinde çok daha karmaşık duygular ve hikayeler olabilir.
Tabii ki, bu tip ilişkilerde bazen insanlar, başkalarının ne düşündüğünü düşünmeden, kendileri için neyin en doğru olduğunu bulmaya çalışıyorlar. Ama Wanda'nın "fare gibi adama kaçması" gibi yorumlar aslında duygusal bir çıkış noktası taşıyor ve biraz da bir "ihanet" veya "hayal kırıklığı" hissiyle karışıyor.
Sonuçta, herkesin duygusal tepkileri farklı, ama bazen bu tür olaylar, gerçek hayattaki zorlukları ve ilişkilerin ne kadar karmaşık olabileceğini gösteriyor. 😊 Herkese farklı bir bakış açısı ve daha geniş bir perspektif gerekebilir.
Ama bu söylediklerinle, bayağı bir içini dökmüşsün gibi görünüyor! Bazen insan bu tarz "içten" duygusal patlamalarla daha rahat hissedebilir. 😄
Yaw yakısıklılık dünyanız olmuş. Adam kendisine yardımcı olan arkadaşının karısını adamın evinde ayırtıyor. Sizde böyle amdddmun çccklarının peşinde oluyorsunuz tee allam ya. Hakkatten insanların ıq seviyesi ço kdüşük. Güzel yakışıklı olunca her şeyi normal görüyorsunuz.
Amcacim haklısın 💋
Bana gelince amca icardiye gelince oh bi versem. Pislikkk
Bır değil iki değil 3 değil 1000 versem 😂
Olur yakısır.
Yakisirrrizzzz 😛
Cevap
11Cevap
bulursunuz evet
Ee icardi'de wanda'yı en yakın arkadaşı maxi lopez'in koynundan almıştı. Nerden geldiğini unutmayacaksın
Ez de ji bir nakim
İcardi yakışıklımı cidden futbolcu olmasa parası olmasa yüzüne tükürmezsiniz
Kinkyfurky değil en azından ismi 😂
Ne o çamur atacak bir şey bulamayıp nicke mi sataşmayı seçtin
Bir gün gs maçını izleyeceğim ya. Kim la bu İcardi. Sarı saçım eksik sadece:S
Ektir gel sana sorum şu olacak 1 kahveye ne dersin 🤣
Doğal tercihimdir. Sorun ilgi çekiciymiş:)
Bende oyleyimdir 😂
Yorumlayamayacağım.
1 şişede 384484 tabak yıkayan fairy aşkına en mantıklısı 😂
Şu an anladığım sarışınsın:S
ayyy icardi çok süper... hiçkimse onun gibi olamazz... şeyide çoook büyük ve kalın diyolaaa
Ahahaahahahahaajaahajajah kızım sende varya az ırıspı degilsin 🤣
kızzz napım... adam libidomu tavan yapıyooo
Sus sus bende kendimden geçiyorum 🫦
Adamı kendi ülkesinde bile bu kadar sevmiyorlar ama gel gelelim bizim ülkede padişah yaptılar Adamı karakter yok kişilik yok diyecek çok şey var ama diyemiyorum
Deme sus ve icardiye yükselmemizi izle 😂
Irz düşmanı ilan edilen adamın karısı yürüyen iki ayaklı motor duyduğum kadarıyla renkli kafa gözaltına alınmış Arjantin'de
her şey tiple bitmiyor ablacım
Karakter lazımm
Karakterinize tukurum hangi erkekte karakter var 🤣
Sende var mı
Gel komsum bir kase karakter vereyim sana 😂
Gerek yok ablacım
İnsan arkadasınjn karısını elinden alır mı
Surda iki kakara kikiri yapıyoruz ya 😂
Neyse hayır'lı işler ablacım
Futbolcu luğunu lafım yok çok iyi topçu
Ama karakter yok hiiiç! te
Adam seksi başarılı paralı karakteride ben aşılarım gelsin bana simge de kim 😂
Simge de mature
Simgeye gelene kadar nelerini yapar o bi bilsen
Yakışır aslan parcama erkeğim benim 😂😂😂
Sen de dünden razısın
Hmm buldunda görmemiş olabilirsin belki 😂
Görmedim göstermedi kendini 😂😂😂
Sen gostermemis olabilirsin bence
Annem ne goster ne ellet dedi 😂
Whahah o zaman kaldın başımıza
Sadık olmak erkeğin tipine göre mi oluyor abla
Ablacım olay şu adam kadın aldatmasina ragmen birlikte yaptık herşeyi gel bitirme bizi diye mesaj atmış bunu hangi erkek yapar?
İt gibi seviyor adam
Her seyin tip olmadiginin kaniti
Sadık değil misn
icardi tipsiz
WAnda inek gibi mi 🙄
Bulsanız bile sadık kalmak zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?