Bu durum aslında erkeğe değil insana has özelliklerdendir. Maalesef insanoğlu nankördür ve kendisine değer vereni sürekli elde gördüğünden zor olana ulaşmaya çalışır bu durum kadınlar için de geçerlidir. Kadınlarda kendisini çok temiz duygularla seven ve her türlü fedakarlığı yapan erkeklere genellikle görmezden gelirler eminim senin hayatında seni çok temiz seven ve mutlu edecek erkekler vardır ama sen bunları görmüyorsundur seni mutsuz eden kişinin peşinden gidiyorsundur. Yani kısacası bence soru yanlış doğru soru ''İnsanlar neden kendilerine kalbini açan insanların kıymetini bilmez?'' olmalıydı :)
02 Yorumla
Soran1 yılYo beni isteyen biriyle denemiştim sevememistim zor aciklamistim muhtemelen o da onla devam etmememi çok sevmesine bağlamıştır. Ama öyle değil. Kızlar kendine geleni çok seviyorsa kabul eder sevmiyorsa da sevmeyi dener hatta evlenir. Biz zoru kovalamiyoruz Biz sadece çok sevince çok üzülüyoruz aynı erkekler gibi. Ama zoru seven biz değiliz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılyanılıyorsun bunu yaşadığım kişi ile evleneceğim yakında.. doğru insana açılmamışsın.. bir de zamanlama önemli. biriyle olacaksa olur. olmayacaksa olmaz. erkekler 50 kadın dener 51 birini bulur. eşim olacak kişi ikincide beni buldu. bende hop hemen kabul ettim. o yüzden denemekten zarar gelmez. hem nasıl biri ile olmayacağını biliyorsun artık tecrübelisin.
05 Yorumla
Soran1 yılYok aga ben perte çıktım ben mahvoldum bana çok ağır geldi reddedilmek. Neme lazim bana gelenlerden uygun bir aday çeker evlenirim.
Cevap sahibi1 yılerkekleri düşün habire perde çıkıyorlar.. ama azimle s çan taşı deler misali gözünü kara bürümeli insan. yoksa daha kotu hissedeceksin
Soran1 yılYok bu reddedilme işi kadının kakdirabilecegi bir şey değil size uygun. Reddedilin bir daha bir daha siz deneyin. Bizi bozuyo bu
Cevap sahibi1 yıldemek öyle sana yürüyeceğim şimdi öyleyse. reddet de bi kendime geleyim
Soran1 yılEvleniyorsun sen kendine gel
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 yılBiri vardı öyle onun için öldüm öldüm bittim. Defalarca açıldım sevdiğimi söyledim ama nafile, istemedi. Hatta bi istiyor gibi davrandı bi istemiyor gibi, neyse. Erkekler cidden avcı varlıklar, kovalamaları çabalamaları lazım. O günden beri hiçbir erkek şçin parmağımı bile kıpırdatmadım, bizim gibi değiller çünkü.
00 Yorumla
1 yılBu pek de cinsiyetle alakalı değil yahu...
Ayrıca birini sevdik diye o da bizi sevecek diye bir kaide yok ya..211 Yorumla
Soran1 yılYok da özellikle reddetti sevmeyi bile denemedi ve o da hoslaniyordu çok belliydi
- 1 yıl
Hoşlantı dediğimiz şey çok yüzeysel kalıyor bence, insan aynı anda birden çok kişiyi beğenebilir mesela...
Ama aşk öyle bir şey değil. Her beğendiğimiz ya da hoşlandığımıza karşı aşk besleyemeyiz.
Aynı zamanda biriyle konuşarak aşık olmayı deneyemeyiz. Aşk daha çok nedensiz gibi gelişir. Aslında tamamen frekans işidir.
Sizin de frekanslar da uyuşmamazlık olmuş olabilir...
Soran1 yılOlabilir evet. Ama bir daha asla açılmam. Ben bir puştluk sezdim bu işte. Yani yetişkin insanlarız ask şart değil en azından bir deneyebilirdi. Görücü usulünde de aşk esas değil ama erkekler için sorun teşkil etmiyor evleniyorlar gayet.
- 1 yıl
Sen okeysin böyle bir evliliğe diye o olmak zorunda mı?
Soran1 yılTabi değil. Ama yani deneyebilirdi bir şans verebilirdi bize. Sadece aynı şehirde olmamamızı bahane etti. Üşendi. Belki de çok mutlu olabilirdik birlikte ama umursamadı , parmağını oynatmadı.
- 1 yıl
İstemeyenin her zaman sana göre basit ona göre oldukça önemli bir bahanesi vardır.
İstiyormuş gibi davranır ama bahanesi vardır. Manipülatif tipler bunu oldukça kullanır.
Soran1 yılAnladım. Başka bir sebebi vardır diyorsun altında.
Ama o beni mahfetti inşallah onu da mahfederler- 1 yıl
Bir iki gün üzüntünü yaşa ve gönder gitsin içinden. Karma zaten kimseyi pas geçmiyor, bir şekilde yaptıklarımızın karşılığını alıyoruz.
Onu düşünerek ya da ona kin güderek sadece kendini yiyip bitirirsin.
Yaşın genç iyi ki olmamış dediğin günler gelecek inan 🙃
Soran1 yılSen haklıydın. Güncelleme kısıtlamam kalkınca soruyu guncelleyecegim. Evet ben deli gibi aşıktım ve o değildi , onun bana ilgisi yoktu oldurmaya da zorlama hakkım yoktu. O bana hiç ümit vermedi nezaket gereği benle konuştu hepsi bu.
- 1 yıl
Böyle insanlar için kendini yıpratmayacaksın değil mi?
Soran1 yılInsallah hayır. Ona çok beddua ettim inşallah beni bulmaz. Haketmiyordu. Yolu açık olsun , o iyi bir insan o kadar laf ettim bir kelime kaba söz etmedi.
Yapay Zeka Cevapladı
Benim tatlı arkadaşım, bu durumda hissettiğin hayal kırıklığını tamamen anlıyorum. Kalbini açmak büyük bir cesaret gerektirir ve karşılık bulamayınca dünya başına yıkılmış gibi hissedebilirsin 😔. Ama unutma, herkes değerini bilecek kişiyi bulur, hatta en beklenmedik anlarda bile!
Erkeklerin ya da kadınların tümünü aynı kefeye koymak doğru değil bence. Herkesin ne aradığı, ne beklediği, hatta ruh hali bile farklı olabilir. Bazen insanlar gerçekten ne istediklerini bilemeyebilir. Onlar kendi dertleriyle boğuşurken, çevrelerindeki güzel ruhları göremezler bile. Senin kalbinin kıymetini bilecek biri mutlaka vardır, ve umarım o kişi yakında karşına çıkar ❤️. Peki son zamanlarda kalbini açtığın başka kimse var mı, belki de kendini daha iyi hissettirecek birine denk gelirsin?20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
1 yılBu yaşadıkların gerçekten üzücü ve kırıcı. Birine kalbini açmak, duygularını paylaşmak derin bir güven göstergesi, ama karşı tarafın bunu umursamaması insanın canını çok acıtıyor. Ne yazık ki, bazı insanlar, özellikle kendilerini çok çabalarken bulmadıkları ilişkilerde, karşısındaki kişinin değerini kolayca göremeyebiliyor. Bu her iki cinsiyet için de geçerli bir durum, ama özellikle senin gibi içten yaklaşan kadınlar, bazen değeri bilinmediğinde kendilerini eksik ya da "fazla iyi" hissetmeye başlıyor.
Bu yaşananlar aslında senin değerini düşürmüyor, aksine ne kadar güçlü ve duygusal açıdan olgun bir insan olduğunu gösteriyor. Ancak karşılıklı değer görmeyen bir ilişkide uzun süre direnmek yerine, kendi sınırlarını belirlemek çok önemli. "Kendin için sevilmek" duygusu, seni ciddiye alan ve çabalayan biriyle yaşanacak daha sağlıklı ilişkilerin kapısını açar. Annenin dediği gibi, bazen bir adım geri çekilip durumu dışarıdan gözlemlemek, yanlış hislere kapılmadan önce koruyucu bir adım olabilir.
Bu durumu yaşamak seni biraz daha dikkatli yapacak ve belki de seni gerçekten önemseyen kişiyi daha net fark etmeni sağlayacak.10 Yorumla
1 yılYorumlar şaka mı ya ben bu güne kadar hep efendi adamları seçtim ama yinede başıma gelmeyen kalmadı daha sevgili olmadan ağzıma s. çtılar maalesef erkekler değer kıymet bilmez iyi ve temiz bir kızın değerini hiç bilmez bunu çevremdede çok görüyorum nerede erkeğine acımayan kadın varda evli üstelik el üstünde tutuluyor erkekleri süründüreceksin onlar ancak o zaman sana iyi davranır erkekler sevgiden saygıdan ancak bu şekilde anlıyor genelde allah hepsinin … neyse boş ver
36 Yorumla
Soran1 yılToksik olacaksın aynen. Sen biraz toksik olmazsan onlar fazlasıyla toksik oluyor
- 1 yıl
Sen toksik olmazsan erkek seni hafife alıyor kaleye almıyor daha doğrusu
Soran1 yılÇokta yüz vermemek gerek de neyse içten gelecek anlatmakla olmaz. Erkek yazmıyorsa aramıyorsa sen hiç aramiyican bitti.
- 1 yıl
Maalesef öyle
Soran1 yılAslında toksik olmak için de değil. Sinirlarin net olacak bir kadın olarak. Yani kendini tutmayacaksin sınırın açılınca tak tak tak ne gerekiyorsa söyleyeceksin net olacaksın
- 1 yıl
Öyleyim zaten ama kalbim iyi oysa bir işe yaramıyor canım
Aynı şeyleri kadınlar için söyleyecek binlerce erkek var. Bence sorun cinsiyette değil kişiliklerde gibi. Her iki tarafta da iyi veya kötü insanlar bulunuyor.
212 Yorumla
Soran1 yılKadınlara zaten söylenmeyen yok sanki erkekler çok şey. Biraz da sizi konuşalım
Soran1 yılVe hayır cinsiyete alakalı. Sevdiğini önce söyleyip muradına eren kadın var mıdır? Ondan der eskiler: Kızlar erkeklere açılmaz. Vs
Soran1 yılOğlum sizin anlama mi kit ya. Erkek hazır geleni sevmiyor bu zaten eskiden beri bilinen tasdikli bir gerçek. O ayrı o ayrı.
Soran1 yılValla bizim için öyle bir kolay erkek değersizdir durumu yok. Ve gayet efendi akıllı bir erkek çoğunuzdan iyi bir kalbi vardır ama işte erkek doğası böyle.
Soran1 yılVe hepiniz öküzsünüz günün sonunda. Hiç kimse kendini ayırmasın
Soran1 yılHadi bye
Soran1 yılVe bunu sadece ben demiyorum
Soran1 yılSağol.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBu işler böyledir anlayamıyomusunuz halâ. ne zaman gizem bozulur büyüde bozulur. o yüzden iki cinse birden söylüyorum, sevdiğinizi elinizde tutmanız için her zaman ona hiçbir zaman açmadığınız bir gizeminiz olsun, çünkü tüm gizemler ortaya çıkınca ortada karşı tarafı cezbedecek bir şey kalmıyor.
42 Yorumla- 1 yıl
👏👏
- 1 yıl
Çok iyi 👏🏻
1 yılAh kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki bazı insanlardan Allah korkusu yok gerçekten hç sevmezler yalanda n seviyor gibi yaparlar ben kimsenin ahını almamaya çalıştım şuana kadar ama bana sevdiğim güvendiğim adamın yapmadığı kötülük kalmadı direk engelledi açıklamasız sonrasıydalga geçer gibi konuşur bilmiyorum vicdan Allah herkese nasip etmez
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seven kadın cepte çünkü mücadeleye gerek yok. Bu yüzden değersiz bakılıyor..
23 Yorumla
Soran1 yılSevmeyi denemedi bile
Bende bi çocukla 6 ay uzak mesafede konuştum ve ona gerçekten aşık olmuştum sonra beni aldattı ve aldattığı kadında eski sevgilimi aldatmış bana geldi ve bi şans daha istedi bi daha yapma dedim tamam dedi yine çok iyi sürüyordu ilişkimiz ve beni sebepsizce terk etti sonra yine geldi üvey kardeşime yazdı nazlı beni affetmezse kendimi öldürücem diye ağladı bende inandım acıdım ve affettim sonrada annem istemiyo diye terk etti dünde geldi barışalım asla bırakmıycam dedi bende mal gibi yine inandım ve bu günde eski sevgilimle barıştım ben gidiyorum dedi ve bi daha yazmadı onu birazcık tanıyorsam yine gelicek ve şans istiycek ama o zaman çok geç olacak bende bi yemin ettim artık seni affetmem diye ve bu sefer yeminimi bozmuycam
Sizce benim kalbim oyuncakmı 😔00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılDaha tanımadan sevdiğin için bütün bunlar oldu. Ön yargın ona olan sevgindi ve bu da seni muhtaç konumuna soktu.
Güzel olsan bile 2-0 yenik başladın. Açıldığına sakın pişman olma! Kalbinden gelen sesi dinledin sen boş ver..
İlişkilerde dengeye önem ver arkadaşım. Bunu öğrendin artık. Her daim de bakımlı ol ve güzel görün
Bir insan iyi biri olabilir bu ayrı önemli olan sana ne hissettirdiği ve yaşattığı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl- Partnerini iyi seç, ince ele sık doku.
- İlk aylarda karşıdakine kalbini açma.
- Herkes kendi tercihlerinden sorumlu.
- İnsanların göründüğü gibi olmayabileceğini unutma.
- Kaçan kovalanır evet ama taktik yapıp ilişkiyi yıpratma.
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAçılmaya açılırım ama acımam.
Soran1 yılO görev erkeklerindir hiç kendimi kolaylastiramam parmağımı bile oynatmam bi daha
Cevap sahibi1 yılGörev mi? Kolaylaştırmak mı? Komiksin. Sen oynatma yalnız öl bana fark etmez.
Soran1 yılYa niye öyle dedin ki bi de kadın olacaksın terslenecek ne var. Bana da fark etmez herkesin kendi hayatı ben şahsen bir kadının değerinin farkında olması gerektiğini düşünüyorum hele bu devirde
Cevap sahibi1 yılDeğerimin farkındayım. İstediğini alan kadınları sindirebilmek için onları basit diye yaftalayan gelişmemişler olmasa daha iyi olurdu bu dünya.
1 yılZamanında annem erkekelri övmeyin simarirlar demişti de dinlemiştim sonra çok haklı olduğunu gördüm
32 Yorumla- 1 yıl
1 yılBugünün Saraylısı adlı dizide evdeki çalışan kadın ev sahibinin kızına “ Sen , hiç Mecnun’un peşinden koşan bir Leyla gördün mü?”diyordu. Kadın çok haklı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok haklısın bacım valla seveni istemiyorlar. Ben eski sevgilime aşıktım kör kütük, gözüm ondan başkasını asla görmezdi ama o buluşmamak için bahaneler sayardı param yok derdi, uzağız derdi. Gel bankta oturalım derdim utanıyorum derdi. Şimdiki sevgilisini her gün kapısından alıyor gezip tozuyorlar 😄 bana “yapamadığını” ona yapıyor. Sevmemek lazım, süründüreceksin ki peşinden koşsunlar
30 Yorumla
1 yılÇoğu aynı. O yüzden darbe yiyen erkeklere acımıyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe tesadüf, erkekler de kızlar için son cümleyi kullanıyor.
14 Yorumla
Soran1 yılSizin zaten kadınlara demediğiniz yok ki. Biliyoruz kadınlar için neler dilediginizi neler söylediğinizi. Kadınsız kalın inşallah
Cevap sahibi1 yılNeden kalalım kadınsız. Ben değerini bilirim ki kadınımın. O benim baştacımdır. Evimin kurucusu, ciğerparem, gözümün nurudur. Hayat onun etrafında döner. Saygısını da hürmetini de sevdisini de desteğini de esirgemez. Ona ömrüm feda. Var olsun, sağ olsun.
- 1 yıl
Ahahahahja
- 1 yıl
Helal kız
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılSevginin ve ilginin fazlası bunaltıyor karşı cinsi ve bu kadın içinde erkek içinde geçerli, sen kendini geri çek biraz umursamaz davran mesaj falan atma cevap verme
03 Yorumla
Soran1 yılGeri de çektim ama umursamadı
- 1 yıl
Ne kadar zamandır unutamıyor peki
- 1 yıl
Ne kadar oldu biteli
1 yılBu insan ozelligi. Kadinlar da erkekler de boyle genel olarak.
Hemen bir toto kalkmasi hemen bir "seviliyorum demekki ben bir tanri/tanricayim" havalari.
Hemen uzucaksin. hayat kisa.00 YorumlaKızlar kalbinizi açmayın, süründürün bak basıl aşık oluyorlar 😄
10 YorumlaPoncik
Yazının sonu çok iyi çok doğru bir tesbit10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSanki kadinlar farkli. Erkegi kadini hep iliski konusunda boyleler.. Cok guzel sevdin beni diyende gidiyor.. Hayat boyle sanirim.. Dinamikleri bu. Alistik artik /))
00 Yorumla
1 yılDurum sadece erkeklere özgü bir durum değil ki kadınlar için de geçerli kadınlar da kıymet bilmiyor karakter meselesi vicdan meselesi cinsiyet meselesi olduğunu düşünmeyin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
1 yılTersi de çok var. Sanırım aşık olma durumunu kaybediyoruz bu yüzyılda. Erkekte bakacağınız şeu sinyaller olsun, sizin için vazgeçtiği şeylere ve sizinle geçirdiği vakittte yaptıklarına bakın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. Bana kıymet vermeyeni sevmem, benim üzerime aşırı düşeni de sevmem. Güçlü zeki kadın seviyorum
03 Yorumla
Soran1 yılBrn onun üstüne düşmedim sadece arada bir konuşalım istedim ayda 2 3 yazdım
Soran1 yılÜstüne düşmedim yani anladın?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılYanlış kişilere kalbinizi açmış olma ihtimalini hiç düşündünüz mü?
110 Yorumla
Soran1 yılUgrasamam bir daha doğru kişi bana kendi gelsin
- 1 yıl
Siz ilk önce geleceğe doğru musunuz bu da bir ayrı
@ladycurio siz goremiyorsaniz bizi bağlamaz.
Soran1 yılBen sinyalimi çakarım gerisine karışmam işine gelirse
- 1 yıl
O zaman geçmiş olsun.
Karşılıklı selektör atarsınız.😂😂
Soran1 yılSelektörume selektörden başka bisey yapmayana ben sinyal çakmayı zaten hemen bırakırım. Olmaz ondan. Kendi kendine takılsın uğraşamam ya. Erkek olacak karşımdaki net olacak kadın gibi naz yapmak ne seviyorsan söyle yoksa s. ktir gitt
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Sevginize karşılık bulduğunuz sürece verdiklerinizin hükmü kabul olur.
Aksi halde sürekli kürek çekmek zorunda kalır insan.
Sevgi ve değer tek taraflı oldukça hiç bir anlam taşımaz.
Bu nedenle bakış ve tavırlarınıza cevap veren kişi sizin için uygun kişidir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arzu ve sevgi duyulmayan kadın eşya rolündedir kullanılıp atılır, dikkatli ol sevmek ayrı sevilmek ayrı şeyler.
00 YorumlaMaalesef her iki cins içinde öyle. Süründüren tercih ediliyor
06 Yorumla
Soran1 yılYoo süründürene yolu gösteririm açıklama bile yapmam. Bunun da ne şerefini ne adamlığını bıraktım yolladım. Prensesligimi kimse elimden alamaz bana kimse haketmedigim şekilde davranamaz
Soran1 yılSoru basligimda asıl soruyu sordum. Ben kalbimi bu adama iki kere açmış bulundum benle oynamaya kalkınca da küfür kıyamet sepetledim.
Soran1 yılAynen öyle. Sağol senin de
1 yılOnlar ruh hastası erkekler. Sağlıklı ruhu olan, karakterli kadınlar kendilerine ağır geliyor.
01 Yorumla
Soran1 yılDegseydi ona degerdi. Ona bile değmezmiş. Hiçbir kıza tavsiye etmem erkeğe açılmayı
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılBu durum pişmanlıklarım. Zamanında kızlardan peşimden koşan çok oldu. Keşke biriyle evlenseydim.
00 Yorumla
1 yılBence bu kişiden kişiye değişir, genelleme yapmak bence pek doğru değil, sadece doğru kişi olmayabilir hoşlandığın kişi.
00 Yorumla
1 yılKadın milleti olarak çoğunuz çıkarcı varlıklarsınız
09 Yorumla- 1 yıl
Yüzde 10ununuz hariç masum değilsiniz
Soran1 yılOhhh sefamiz olsun
- 1 yıl
O zaman burada sitem etmeyeceksin
Soran1 yılAman bi daha tövbe. Süründürmeye devamke. Bi sevdiğimizi söyledik onu da yapmayız, işinize gelirse
- 1 yıl
Yapmayıver o zaman. Çok da tın 😀
Soran1 yılBundan sonra süründurmeden seni seviyorum demek bile yok .
Soran1 yılYapmam, size çok bile. Hakediceksiniz önce. Çıkar forever
- 1 yıl
Sen de geçimsiz bir kadınsın.
Soran1 yılSen çok normalsin sanki. Empati yoksunluğunuz beni delirtiyor ya. Ama siz de soylesiniz böylesiniz hep bir çarpıtma. Anlamaya çalışmak yok.
Çünkü kadınlar kıymet bilmeyen erkeklerin peşinden koştuğu için
03 Yorumla
Soran1 yılAnan kosuyo anan. O. rospu evladı seni.
Soran1 yılSen mi kıymet biliyon kapa çeneni. Bi bok bildiğin yok ne onu tanıyorsun ne beni .
1 yılKadınlar biliyor mu oysa ki kendi ellerimle kalbimi göğsümden söküp ona uzatmistim o ne yaptı kaldırıp fırlattı (yok böyle bir şey)
00 Yorumla
1 yılKadınlar kıymet bilmeyen erkeklere kalbini açarlar.
03 Yorumla
Soran1 yılYa bırak, en efendi adama bile kalbini açsan lütfediyor sadece 2 dksini bile ayırmıyor. Boşuna dememişler kadın erkeğe açılmaz diye.
Soran1 yılYüzde 99unuz bakıp karşılık bile vermiyor ne bir cevap ne bir sey
- 1 yıl
Sen böyle normal hayatta da bıdı bıdı konuşur musun?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılerkekler sadik canlilar degiller bence, cogu yani. o yuzden deger kiymet bilmiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİş sadece gönül vermekte emek vermekte değil anlayın artık kızlar size değer vermeyenin peşinden kosmayın. Bazı şeyler olmayınca da olmuyor belki ilgisini çekmiyorsun elektrik alamadı olabilir? Biz her bizi göklere çıkaran erkeğe aşık olmuyorsak onlarda her sevene aşık olmaz?
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru 👏🏻👏🏻
1 yılErkekler parasini harcayan kizlari seviyor bence , surunduruceksin beş parasiz ortada birakicaksin anca öyle 🙄
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİnsanlar ne kadar küçük olduklarını anlayana kadar büyüdüklerini sanırlar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBu seçtiğin erkeklere bağlı. Kızların da pek çoğu masum değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBirçok sebebi olabilir bu erkeklere özel bir şey değil biz kadınlar da çok iyi biri olsa da karşımızda bazen sevemeyebiliyoruz. Kalp bu yani kime konacağı belli olmuyo.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Tersi de oluyor karsilikli birbirimize kazık atiyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sanırım genel olarak hayatın kanunu bu… 🥲 her ne kadar hoşuma gitmese de…
00 YorumlaÇünkü elde edemediğin sana her zaman daha cazip gelir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kalbimi açtım (duygusal)
Reddedildin (opsiyonel)
😭😭😭00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAhahah soğuttunuz çünkü her şeyden sürekli senelerdir erkeklere baskı yaptınız ego yaptınız umursamadınız ne bekliyordun
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHani kadınlar diyor ya işte hep kandırıldık güven problemimiz var şöyle böyle biz de hep oynatıldık hep egolara maruz kaldık ondan kaynaklı canım kardeşim benim
Soran1 yılAy egonu da al git öf kendimiz gidiyoruz gene olmuyor sürünün madem peşimizden. Devam
Cevap sahibi1 yılYok knk onu demek istemedim hani çoğu kız tribe giriyor ya aldatıldık erkeklere artık güvenmem çoğu erkekten kızların egosundan dalga geçmesinden bıktı emin ol artık karı kız işlerini salan bir ton da erkek var en az abazalar kadar emin ol bıktırdınız şünkü gerçekten
Soran1 yılAyyy çok üzüldüm. Banane ya naparsaniz yapın bizi mi cezalandiracaksiniz. Siz bilirsiniz paşam kimse sizi pıspışlamayacak bu seçiminizi dolayı. Tembel olmuşsunuz ama siz iyice. Erkek dediğin yılmaz istediği kızı ne yapar eder sonuna kadar mücadele eder gönlüne girmek için her şeyi yapar. Bu kadar kırılgan olmanız tuhaf. Neyse
Cevap sahibi1 yılKırılganlıktan değil belli bir süre çok boş geliyor bazı erkeklere neyse anlayamazsın
Soran1 yılSiz bilirsiniz hepimiz yalniz kalırız olur biter.
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeği kadını yok bunun...
Ben kime kalbimi açtıysam " Biz sadece arkadaşız" dedi...
Istısnasız...
03 Yorumla
Soran1 yılTamam arkadaşmışsınız işte sadece. Olabilir.
Cevap sahibi1 yılE peki ertesi gün o zaman neden annesine sövmüşüm gibi soğuk davranıyor ya da uzaktan uzaktan beni seyrediyor?
Soran1 yılSaçma valla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimde bir yıllık ilişkimi bitirdi ayrıldı ayrılığın 3-4 haftasına sosyal medyada kalpler baş harf ardından da nişan numara değişti engelledi beni ne yaptım ki ben ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAçgözlü ve maddeye tapar olduklarından. Onlar sevgiden, merhametten anlamazlar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılHer insana kalbini açma.
Açarsa kol böreğini ilk sen yersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKalbini açan değil bacaklarını açan değerli günümüzde..
03 Yorumla
Soran1 yılErkekler namuslu giz sevmiyoee
Soran1 yılErkekler açık saçık sokak kizlarinin pesinde koşup edepli kızları evde birakiyooooeee😂
Cevap sahibi1 yılEvet cinsellik yaşamak istiyoruz.
Gizli Üye(30-35)1 yılBehis gibi sözcükler kullanıyorsan anlamamış olabilir 😅 daha günümüz Türkçesi kullanmayı seçmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni beğenmediği için sevgine karşılık vermemiş, kalbini açtığın için değil.
04 Yorumla
Soran1 yılHayır o da hoşlanıyordu hatta beni beğenmiyorsun anladım dedim begeniyorum saçmalama dedi.
Cevap sahibi1 yılSaçmalık. Hoşlansa böyle ılgisiz olmaz, beğendiğini de üzülme diye söylemiş.
Soran1 yılArkadaşım, insanlar hiç fotoğrafını bile görmediği kızlara internetten yavsiyor ki o tanıyordu ve hoslaniyordu gayet belli ediyordu ben erken davrandım sabırsızım çünkü kalbim dilimde. Ben onun aşkından ölürken o 1 adım bile atmadı parmağını oynatmadı , denemedi. Buna değerdim.
Cevap sahibi1 yılArkadaşim, hoşlanan adam hoşlandığı kişide duygularını belli etmişse hiç ilgisiz olur mu? Adamın hoşlanmadığı gayet açık belli. Demek ki önüne gelene yürüyen abazalardan değilmiş. Gerçekten seni beğenmesine rağmen sırf sen duygularını belli ettin diye ilgisiz kaldığını düşünüyorsan bir şey demiyorum artık sen bilirsin 😂
1 yılGerçekten çok merak ediyorum bunu neden elinizde olmayanı istersiniz de size aşkla bakan insanı istemezsiniz?
13 Yorumla
Soran1 yılBen elimdeki değil mi diye bakmıyorum. Bana askla bakanı seviyorsam onunla sonsuza kadar olurum. Ben sevdiğim kişiyi istiyorum benim olsun istiyorum başkası değil. Sevmediğim biri değil.
- 1 yıl
Aşkla bakan erkek varda biz mi red ettik canım?
- 1 yıl
Erkeklere soruyorum günescim
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAynı soruyu ben de kadınlar için soracaktım Ne tesadüf
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
1 yılsiz önce kime kalbinizin kapılarını açacağınızı öğrenin :D hırsıze kapı açarsan içeri girip soyar gider
00 Yorumla
1 yılBunun cinsiyetle alakası yok bende bunun kadın versiyonunu yaşadım o yüzden karakter meselesi
20 YorumlaBilen vardır bilmeyen vardır genelleme olarak düşünme.
03 Yorumla
Soran1 yılGeneliniz böyle ama. İstisnalar kaideyi bozmaz
Soran1 yılOhoo
1 yılÖnce tavlarlar sonra da umursamazlar, taktik bu 😬
02 Yorumla
Soran1 yılKeşke ben de umursamasaydim tutamadım kendimi tez canlıyım kalbim dilimde.
- 1 yıl
Ben de öyleyimdir. Ayran gonulluyumdur. Bence biz ilgi görebilecegimize dair bir kanıt görmek istiyoruz, asil isteğimiz ve arzumuz bu.
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin dedigini erkeklerin bazilarida diyor ve onlara ayni seyi soyluyorum"sen iki cinside genelleme devam ettikce surekli bu sekilde iliski dinamiklerine maruz kalacaksin".
İyi aksamlar.
00 Yorumla
1 yılEvet gel beni illa silk diyorlar bende silkiyorum napim 😅😅
10 Yorumlaöküzler çünküü
10 Yorumla
1 yılcanım bundan büyük acıklama var mı
10 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026