Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim 🥺😞ne olacak böyle?

Eşimin iş yerinde güzel bir kız var ve eşimden hoşlanıyor. Kız benden güzel bu arada. Ben normalde de kendimi pek beğenmiyorum. Eşimle fotoğraf çekemiyorum hep mi kötü çıkar insan bakan biri bizi yakıştırmaz. Neyse bunlar is yemeği yemişler fotoğraf çekmişler hepsi mutlu ve çok güzel çıkmışlar. Bu kızın ilgisi hep eşimde benim içimde birikti birikti iyice özgüvenim düştü son 1 haftadır uyuyamıyorum midem çok ağrıyor sürekli ağlamaya başladım düşünmediğim bir an bile kalmadı zombi gibi oldum. Üzüntüden ölecek gibi hissediyorum. Eşimle de konuştum kızdı bana bu söylediklerimin hepsini söyledim ona da. Artık beni ozguvensiz ve çirkin buluyor eminim öyle degildiyse de ben soktum aklına, onunla uyuyamıyorum bana dokunmasına izin veremiyorum sanki layık değilmişim gibi ben soğuttukça, o kız orada ona neşe katıyor. Hatta öyle oldu ki sanki onlar birbirini hakkediyor gibi ben aradan çekilmek istiyorum sanki onları sürekli beraber düşünmeye başladım. Rüyalarımda ikisini birlikte görüyorum. Geri dönüş yokmuş gibi artık beni sevmeyecek gibi o hep varolacak gibi. İşten de kovduramam kızı bunu yapamam :( ben yavaş yavaş bitiyorum. Kaldıramıyorum bu durumu iyice ruh hastasına döndüm

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim 🥺😞ne olacak böyle?