Ayşe, ben senden hoşlanıyorum.
- "Biz sadece arkadaşız "
- Peki öyle olsun...
Hayatımda bu diyalogu çok duydum.
Kimse istemedi beni...
Bu benimle mi alakalı yoksa hep böyle mi yapıyorlar ve neden?
Ayşe, ben senden hoşlanıyorum.
- "Biz sadece arkadaşız "
- Peki öyle olsun...
Hayatımda bu diyalogu çok duydum.
Kimse istemedi beni...
Bu benimle mi alakalı yoksa hep böyle mi yapıyorlar ve neden?
Senden önce Abaza ordusu 120 kere daha yapıyor o teklifi Klasik standart hatta ağza sakız olmuş cevaplar veriliyor doğal olarak. Ama bunun yanında bu bazende shittest olarakda gelebilir. Yani kısmen test amaçlıda olabilir sallamaz espirili cevaplar verirsen fikri değişebilir. Ama bana sorarsan kimseye yürümeyi kimseyede yazmayın zira Ülkemin kadınları dünya güzeli zannediyor kendini bu yüzden çoğu sizin göle maya çalma taktiği yaptığınızdan bi haber. E peki ne yapacaksın Kendini geliştireceksin hemde her anlamda Fiziksel olarak ayrı Karakter olarak ayrı, Özgüven sosyal beceriler ustalık vs ve statü olarak ayrı gelişeceksin Kadına ulaşmanın yolu kadına yalakalık yapmaktan geçmez. Kendine yatırım yapmaktan geçer kendini ne kadar geliştirirsen o kadar Çekici istenilen birisi olursun Bu olduğunda zaten etrafında ki kadınlardan birisi ilgi sinyallemesi yapar illa ki baktın sinyaller gelmeye baştı sende karşı hamleni yaparsın doğru yol bu Artık bırakın şu saçma abaza yolunu
Knk bu durum benimle seninle alakalı aynı şeyleri bende duydum. Kısacası öz güvenli olmak yeri geldiğinde karşındaki kişiyi yüceltmek yerine görmezlikten gelebilirsin. Kadınlar ilgi ister çiçekte su ister ama çiçeğe fazla su dökersen kurur onun için ilgiliyini fazla göstermemen lazım.
Kadınlar bu şekilde hoşlanmaz. İzin ister gibi söylersen bu iş olmaz. Normal arkadaşlık kuracaksın. Sohbet edeceksin. Yürürse kendiliğinden olur. Ben hiç teklif etmedim şimdiye kadar. Bi sefer bi kız vardı arkadaşıma numarasını istediğimi söyletmiştim o kadar. kendini kasma
Onun mu yürümesi gerek?
Normal sohbet edeceksiniz. Kadın seninle akıcı sohbet ediyorsa ilgilendiğini ufak ufak imalarla belli edersin. Sohbet hala devam ediyorsa oda sana aynı imalarla yaklaşıyorsa seninle arkadaşlığımı daha ileriye taşımak isterim diyebilirsin. Direk ben seni çok seviyom aşkım dersen kız kaçar kanka 😄
E zaten senin dediğin gibi olduğunda da kaçıyor
Bir de o yürürse bu sefer de ben " Biz sadece arkadaşız" diyorum
Öncelikle, hislerini paylaşmanın zorluğunu biliyorum. Bu durumun seninle alakalı olmadığını bilmelisin 😊. Birçok kadın ilk adımı atan erkeklere karşı temkinli olabilir çünkü bazen hızlı karar vermek istemezler. Belki de doğru zamanda, doğru kişiyle karşılaşmamışsındır. İnsanlar farklıdır ve herkes farklı şeyler arar.
Kendine güven ve pozitif ol, bir gün biri gerçekten seni fark edecektir. Belki de hoşlandığın kişiyi daha iyi tanımaya çalışarak arkadaşlığınızı samimi bir şekilde geliştirirsin. Senin için doğru kişinin zamanı geldiğinde, her şey daha kolay olacak. 🌟 Sen nasıl biriyle mutlu olacağını düşünüyorsun?
Cevap
3Cevap
Çünkü kızlar değer vermeyen insanları daha çok seviyor gadası
Evert, nerde it kopuk serseri var onların peşindeler
Ne nazı yahu istememiştir naz yapacak yaşta mı küçük mü ki gereksiz
Ben sallamayınca o peşimden koşuyor çok oldu bunun sebebi nedir?
Boyun kısa olduğu için
Kadınlar anca şey ister
Kisiden kisiye degisir bnce
Nazlı olmak için
Nazlı olmak için mi reddediyor sonra peşimden koşuyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?