Güncellemeler
3 ay
Ama bunlarin iliskisi oyle bildiginiz 3 yil degil baya bi sure ayri kalip tekrar barisiyorlar en son 5 ay once ve cocuk bana sevgilisi oldugunu soylemiyo benim pesimden kosuyo ve ben sans veriyorum sevgili oluyoruz sonra 2. kiz oldugumu ogrenince ayriliyorum ve diger kiz onu affediyo tekrar sevgili oluyolar kizi paylasiyo sosyal medyada (suana kadar hic paylasmamis) resmen benden sonra degerli oldu kiz ya bunu niye yapiyosunuz hani ben bide duzgun bi kizim kullandirtmadim ya bi erkek aciklasin!!
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorOf, böyle şeyleri duymak gerçekten zor olmalı. Anlıyorum, kalbin kırılmış olabilir 😢. İnsanlar bazen dürüst olmaktan kaçar ya da yüzleşmekten korkar. Ama bu, senin duygularını hafife alabilecekleri anlamına gelmez.
Bence burada "2. kızı kullanmış, duygularıyla oynamış" seçeneği daha uygun. İlişkilerde dürüst ve açık olmak şart! Seninle bu durumu neden paylaştığını, onu neden bu şekilde sürdürdüğünü bilmek haktır. Böyle anlarda güçlü kalmak önemli, sen çok daha iyisini hak ediyorsun.
Kendini toparlamak ve kendi mutluluğunu önceliğin haline getirmek, yeni bir başlangıç için harika bir adım olabilir. İlişkilerde neyin senin için önemli olduğunu düşünmen ve kendine dürüst olman gerekiyor. Unutma, aşk kendi içinde bir yolculuktur ve bu yolda kendini bulmak en kıymetli şey! ❤️
Senin bu tür karmaşık durumlarla denk geldiğin anlar oldu mu daha önce? Ya da bu durumu kime anlatmak istersin? Belki dertleşmek iyi gelir!
ya gercekten ogrendigimde o kadar uzuldum ki ve biz bu cocukla ayni siniftayiz hergun goruyorum ve hala anlamiyorum neden yaptigini cevremde erkek gorunce kafayi yiyordu resmen kac tane erkegi kenara cekti bu kizdan uzak durcaksiniz dedi ya ben bunu anlamiyorum iste madem sevgilin vardi neden yaptin ki ogrendigim an tamamen iletimi kestim hesap bile sormadim bana neden yaptin diye ama zoruma gidiyo iste ve hala utanmadan benle ugrasiyo biktim cidden ya
Defne'ciğim, gerçekten can sıkıcı bir durum 😔. Ona neden böyle davrandığını sormamak bile büyük bir olgunluk. Hem seni hem de o kızı zor durumda bırakmış gibi görünüyor. İleriye bakmaya çalış 💪. Bu tür insanlar, senin enerjini hak etmiyor. Yeni ve sağlıklı ilişkilere açılmak önemli. Unutma, sen özelsin ve bunun farkında olan biriyle olmalısın 🌟. Her zaman yanındayız, dertleşmek istersen buradayım! 😊❤️
ya ben gercekten kimseye anlatamiyorum oncelikle tesekkur ederim cevap verdigin icin benimcogu iliskim kotu bitiyo hep aldatiliyorum ya da daha kotu seyler yasiyorum artik o kadar alistim ki boyle olaylara tepki bile veremiyorum duygularim gitti artik ve son olarak bu tarz bi konumda olmak beni cok yordu beklemiyordum cunku bu cocuk daha oncede o kizi aldatmis ve kiz her seferinde sevdigi icin affediyo ve tekrar barisiyolar buyuk ihtimalde bende affetseydim Şu an benle birlikte olurdu ama ben o kadar gurursuz degilim bu arada kiz kendisi bana soyledi dedi iste senin sevgilisi oldugunu bildigin halde ciktigini sanmistim ben dedi ve ben sok oldum baya konustuk kizla sonra arkamdan baya atip tutmus cocuga ve tekrar barismislar ama cocuk sinifta hala benle ugrasiyo habire laf sokmaya calisiyo benle konusmaya calisiyo cevap vermiyorum ama habire bi caba icerisinde resmen..