11 aylık sevgi̇li̇m bana sen ki̇msi̇n sahibi̇m mi̇ di̇yor?

11 aylık bir ilişkimiz var.En başından beri evlilik düşünüyoruz fakat benim maddi sorunlarımı aşmam için biraz süreye ihtiyacım oldu yeni bir iş yeri açtım şu an artık sadece evlilik için birikim yapmanın derdindeyim bu süreç içinde küçük çapta kavgalarımız oldu işte aşırı kıskanıyordu beni işyerindeki evli sekreterden falan.kız arkadaşım evde çalışmıyordu bende çalışması taraftarı değildim fakat benim işleri yoluna koymam zaman alacak diye ben çalışmak istiyorum dedi ilk başlarda razı olmadım fakat bu sefer bana baskı kurmaya başladı işte stres oluyorum evde vesaire ben tamam dedim düzgün bir iş olursa olur dedim demez olaydım keşke. Haftada bir gün buluşuyorduk pazar günü pazar günü tatili olmayan bir iş buldu işe ihtiyacı olmadığı halde.nolcak ki pazar buluşmasak hafta içi izin aldığımda sen çıkarsın tarzında bişeyler konuştu.İş çıkışına almaya gittiğimde gelme buraya diyor işte uzak bir noktada beklememi istiyor iş yerime gelme sakın diyor bundan rahatsız oluyormuş.bunu da geçtim iş yerinde çalışan bir kaç tane erkek nüsvettesinin içeri girip çıkarken laf attığını önüne geçtiğini gördüm gene sabrettim sesimi çıkarmadım uzaktan izlemeye devam ettim en sonunda dayanamayım bu rahatsızlığımı dile getirdim.iş yerindekilerle bütün personel pikniğe gitmişler 2 tane erkeğin ortasına oturmuş resmi buldum 10 tane kız var o resimde sadece benim sevgilim 2 erkeğn ortasında oturuyor. bana bunda ne var işte bilmem ne öyle denk geldi dedi geçtim bunu da. dikkatli ol bu konuda dedim. bu sabah o gereksizleri gene dibine sokulmuş olarak gördüm aradım ne işi var dibinde diye bana sana ne sen benim sahibim misin beni rahatsız etme böyle şeyler için ayrılırım diye tehdit eder gibi konuştu bana sen kimsin diyor yokmuşum gibi davranıyor. yani sinirden ya iş yerini basıp dağıtıcam öyle kötü adam imajının altında kalmak istemiyorum ama bişeylerin cılkı çıkıyor sorunlu olan ben miyim ne yapmam gerekiyor. bana akıl verin değer li form üyeleri.biraz uzun oldu teşekkürler şimdiden
11 aylık sevgi̇li̇m bana sen ki̇msi̇n sahibi̇m mi̇ di̇yor?