- 19 gü
Flörtken kısıtlananları birde ilişki içinde görmek gerek. Muhtemelen köle ilişkisine dönüşür. Kısıtlayanın hayalinda ki fantezi gerçekleşmiş olur.
Enayi değilseniz ve onun köle fantazisini gerçekleştirmek istemiyorsanız, kendinizi hiç bir koşulda kısıtlandırmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 20 gü
Flört bilmiyorum ama seviyorsan gerçekten değer veriyorsam olabilir ama karşılıklı tabii
11 Yorumla- 19 gü
🙃🙃🙃
- 20 gü
Sevgili olmayı dusunuyorsam kisitlayabilir
11 Yorumla- 20 gü
boyle dusununce mantıklı geldi 🤨
- 20 gü
Canımı ortaya koyduğum birisi oldu onun her istediğini yapardım ama şimdi gelse onun için kılımı kıpırdatmam ölse bile üzerine kumu toprağı ben atarım o derece erkekleri sevmiyorum
03 Yorumla- 20 gü
@ツdᵢₐₘₒₙdₑyₑₛღ Empati kurdun mu peki hiç?
- 20 gü
@Yusufakgul hayır kurmaya çalışıyordum ama aldatma konusunda çok başarılı 😤 çıktı:/
- 20 gü
Bir şey yazacaktım ama burdan yazamıyorum. Neyse.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- m19 gü
Hayır tabiki her birey kendi sınırlarını gayet iyi bilir.. Böyle bir insanla hayatımı geçiremem..
00 Yorumla - s20 gü
Eğer ilişkiye zarar veren bir şeyi kısıtlıyorsa sıkıntı yok. Daha iyi de olur..
10 Yorumla - m20 gü
Merhaba,
Hayır, mantıksız, flört hiçbir şey! 😅
Canı cehenneme! 😅10 Yorumla - m20 gü
Yani sevgilim yokmuş gibi de davranmazsın ama onun harici kısıtlayamaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır. Ben nerede, ne zaman ve hangi konuda ne yapacağıma karar verebilecek yetiye sahibim. Sevgilim sadece fikrini söyleyebilir. Kısıtlamak ne demek? Tabi aynı durum benim için de geçerli. Asla böyle bir saygısızlık yapmam. Sevgilim kendi kararlarını kendisi verir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı. Kısıtladığı şeylere bağlı, eğer beni geri de bırakırsa dinlemem. Önemli olan anlayış, spor yapma, oraya gitme buraya gitme tarzı ilkellik olmaz.
00 Yorumla- s20 gü
Kararlarım ve yaptıklarımdan eminsem hayır. Ama yeri geldiğinde kısıtlayabilir bu hoşuma gider bilakis.
Genel olarak özgürlüğüme düşkünüm🍫🕊️
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. kimse kimseyi kisitlayamaz bence kişinin kendi düşünmesi lazım misal olarak erkek arkadaşının olmamasını söyleyen flortun kız arkadaşı olmasını istermiydin gibi
00 Yorumla- 19 gü
Kısıtlamak nedir? Saygısızlık ya da insanı rahatsız edecek bir şey yapmıyorsan kısıtlamak da nedir?
00 Yorumla - 20 gü
Kisitlamasina gerek yok uzun zamandir hayatimda biri yok zaten flortum olmadigi halde olmayan sey flortum varken neden olsun 😅
00 Yorumla - 20 gü
Ben kendimi kısıtlamisim zaten fakülte, yurt, spor, yurt arasında gidip geliyorum daha neyimi kısıtlayabilir djsjksks
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)20 gü
Bence evlilik olmadan ya da ciddi bazı konular olmadan sevgili flört adı altinda kimse kimseyi kısıtlayamaz ama ciddi düşünürsün bazı mantıklı seylerde gerekli açıklamayla kız erkek birbirini kısıtlaya bilir
00 Yorumla - 19 gü
Karşılıklı koruma amaçlı kurallar koymakta bence sorun yok.
00 Yorumla - 19 gü
Sınırlar içinde bir flört yaşamak kulağa pek sıcak gelmiyor
00 Yorumla - 19 gü
Sevgilim ise Kesinlikle evet. Birbirimizi kiskandigimizi değer verdiğimizin göstergesi olur bu
00 Yorumla - 20 gü
Flörtte kısıtlayan sevgililikte tapuyu alır.
00 Yorumla - 20 gü
Flört mılort uğraşamam 😂 eşim olmayan bı halt yiyemez 😂
00 Yorumla - 20 gü
Kısatladığı şey beni güzel etkiliyorsa olabilir, bunun dışında beni hiçkimse kısıtlayamaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Sevgilim olunca zaten fikirleri çok önemli olur ama flörtken zor
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)18 gü
Nasıl bir düşünce yapın var
flört ettiğin kişi seni kısıtlama gibi vs şeyler yapamayacaksa ne anlamı var ki yapmayıncada çocuk gibi ağlıyorsunuz00 Yorumla - 19 gü
Flört seni kısıtlamaz sen flörtünü kaybetmemek için kısıtlanırsın
00 Yorumla - 20 gü
Kısıtlayabilir seven insan yapmalı bende ayrıca bu benim çok hoşuma gider erkek tarafından yönlendirilmek güzel bir şey ama tabiki herşeyin de bi yeri var yerine göre kısıtlama yapabilir
10 Yorumla - 19 gü
Bence hangi konuda kısıtlamaya çalıştığı ile ilgili bu. Ben kimseye kendimi kısıtlayacak kadar fırsat vermem insanı bazen olduğu gibi kabul etmek emin olun en doğrusu.
00 Yorumla Her konuda değil.
Bir kere herkesin kendi özel sınırları olmalı flörtüm o sınırları aşmamalı. O özel sınırların ötesinde birbirimize karşı illaki taleplerimiz olacaktır
00 Yorumla- 20 gü
Sevgili olana kadar serbestiz
31 Yorumla- 20 gü
En iyi yorum
İleriye dönük konuşulup tanışma oluyorsa karşılıklı istemediği şeyleri açıkça söylemeli iki kişi ona göre yani
00 Yorumla- 19 gü
Kimse kimseyi kısıtlamasın herkes oturmasını kalkmasını bilsin
13 Yorumla- 19 gü
Ben normalde kisitlamaktan yanayım. Ama öyle bir cümle kurmussunuz ki herkes oturmasını kalkmasını bilirse kısıtlamaya hiç gerek kalmaz.
- 19 gü
@Blueeeman34 kesinlikle
- 19 gü
👏🏼👏🏼
Aşk İlişkileri konusunda 25b cevap paylaştı. Büyük kumar oynar
10 Yorumla- 20 gü
Sevgilim kısıtlar flört çok erken
10 Yorumla - 17 gü
Sevgilim, hatta eşim olsa bile kısıtlanmam söz konusu bile olamaz, olmamalı
00 Yorumla sevgilim neyse ne ama flörtün kısıtlaması yanlış bence
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)20 gü
Flört flörtlüğünü bilsin
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç bir b. k yapamaz🤭
10 Yorumla- 20 gü
Hayır kesinlikle izin vermem
10 Yorumla Beni kimse kisitlayamaz
10 Yorumla- 20 gü
Sevgilim bile beni kısıtlayamaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Olunca bakarız tavrına
00 Yorumla- 18 gü
Kaç yaşındasın merak ettim
00 Yorumla - 19 gü
Hayır, kimse kısıtlayamaz.
00 Yorumla - 19 gü
Çok yanlış davranış kdkd kabul edemem
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)19 gü
Hayır tabiki de, eşinin bile seni kısıtlamaya hakkı yokken flörtte kim oluyormuş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgilim olsa bile kısıtlayamaz asla.
00 Yorumla- 19 gü
Kısıtlayamaz bende kısıtlamam flörtken
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Flört adı üstünde. Sevgili bile değil. 🤷
00 YorumlaFlört. Sevgili bile değil. Yapamaz.
00 Yorumla- 20 gü
Cıks kısıtlayamaz.
00 Yorumla - 20 gü
Hafif de olsa kıskansın be kısıtlamasında
00 Yorumla - 20 gü
Tabiki beni köle yapsın
00 Yorumla Kısıtlamaması lazım.
Seni peki00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Haklı sebepler olması lazım
00 Yorumla- 20 gü
kimse beni kısıtlayamaz
00 Yorumla - 20 gü
Hayir diyen iliski yasamasin
00 Yorumla - 20 gü
Ne konuda nasıl ne derece değişir
00 Yorumla - 20 gü
Beni kimse kısıtlayamaz. ⚡
00 Yorumla Kısıtlayan flörtlere bayılırım
00 Yorumla- 20 gü
Belirli sınırlar çerçevesinde evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 19,1b cevap paylaştı. kısıtlayamaz