Evli adam neden evli olduğunu belli etmez?

Birisine acayip şekilde düştüm ama evliymiş. Parmağında ne yüzük var ne sosyal medyada paylaşımı var eşi ile bioda da bir şey yok. Sadece kucağında bir bebek (adamın kızıymış) olan foto var onunda yorumları kapalı ama diğer paylaşımlarında yorumlar açık. Yani bende nerden bilebilir evli olduğunu? Karısıda bana kızıyor ne konuşurmuşum kocasıyla? Nasıl baslatsaydim sohbeti parmakta yüzükte yok ama evli misin ona göre konuşalım mı dicektim? Ya da ilk defa konuşacağım birisine evlilik eski ilişkiler gibi şeyler mi sorcaktim.
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar karısı mesaj atıyor kocası demişki ben onunla arkadaştım ya o aşık mı olmuş bana demiş karısına yuh ben sadece selam verdim dört ayda bir sürü yere götürdü, hediyeler aldı. Karisida laf anlamıyor yaare-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Güncellemeler
1 yıl
Bu gün işte hiç konuşmadı normalde hep çalışırken bile konuşur. Onun dışında engellemiştim ben bunu ama kaldırdım iş arkdaşıyız nede olsa mesaj attı yarın akşam bulaşalım mı her şeyi anlatıcam özür dilerim yazdı. Gideyim mi sizce? Afetmem ama ne dicek çok merak ediyorum
Evli adam neden evli olduğunu belli etmez?