Odaklandigim kisiye baglaniyor sanki ona gore sekilleniyorum
Insan baglanma stilini nasil degistirebilir?
Odaklandigim kisiye baglaniyor sanki ona gore sekilleniyorum
Hayatima aldigim kisiye cok baglaniyorum ve hayatimin merkezine aliyorum adeta ben yokmusum ve o varmis gibi. Bu durumda olup kendini oncelemeyo basarmis olanlar var mi?
Bu konuda biraz narsist olmak gerekiyor. Biraz da bencil. Kendi mutluluğunu her şeyden üstte tutmalısın. Hayatın amacı da budur zaten. Mutlu anlar yaşamak, haz almak, keyifli vakit geçirmektir. Şahsen karşı taraf beni mutlu etmezse direkt ayrılık kararını alıyorum. Çok sevdiğimde bile durum böyleydi.
Bu duruma gelene kadar bi seyler yaptin mi peki yoksa en bastan beri boyle miydin
Hep böyleydim valla. Ben biraz pragmatik bir insanım. Fayda göremiyorsam bay bay jdheje
Bu konuda kendini sorgulaman ve farkındalık kazanman önemli bir adım, tebrikler! Kendini başkalarına fazla bağlanmış ve kaybolmuş hissediyorsan, öncelikle kendine zaman ayırman ve kim olduğunu keşfetmen gerekiyor. Kendi hobilerine, ilgi alanlarına ve hedeflerine odaklanarak kendine yatırım yapman harika bir başlangıç olur. Ayrıca sağlıklı sınırlar çizmek, hem duygusal hem de fiziksel olarak iyi hissetmene yardımcı olabilir. Güvence aramak yerine, ilişkide olup bitenleri daha objektif değerlendirmeyi deneyebilirsin. Sen de böyle bir durum yaşamış olabilir misin? 🌟
Cevap
1Cevap
Oncelıgın herzaman kendın olmalı bencee hıc bısey kendnden onemlı degıl
Her zaman gerçeklikle yüzleşmeyi dene, bilinçsiz bağlanmak yerine gerçekte olana bak
Bende var bu durum bence kendimizi önce sevmemiz lazim
Sen o zaman hiç acı çekmedin ilişkilerde
Evliydim esim vefat etti
Allah rahmet eylesin neden vefat etti
Kaza
Amin..
burcun ne knk
Yay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?