Erkeğe laf anlatmak neden bu kadar zor 🙄 😒?

Özel yurtta kalıyor. Kahvaltı saatleri sabah 6-8, akşam yemeği 6-8 arasında. Kahvaltıyı sürekli kaçırıyor uyuyakaldığı için. Çok kışlık bir şey de getirmemiş. Son 5 gündür garip bir kas kemik ağrısı çekiyor. Gece ağrıdan uyuyamıyorum diyor. Burun boğaz akıntısı veya başka ciddi bir belirti yok. Ben biraz kovidden falan süphelendim ama yetersiz beslenmeden ve gece dışarı da ince giyinmekten kaynaklanan bir şey olduğu açık aslında. Bende 5 gündür her gün diyorum ki bak bol bol dinlen, gece dışarı çıkma. Gündüz dediğimi yaptığı için daha iyi hissediyor. Akşam oldu mu oda arkadaşları geldi mi dışarı çıkası geliyor sonra yine kemiklerim ağrıyor.
Kaç defa diyorum çıkma şu dışarı diye. Dün Okay oynuyordu, önceki gün kahve, bir önceki gün yemek, şimdi de kaynar çorbaya ihtiyacım var diyip kelle paça içmeye çıktı. Giderken bakacak nereye gideceğine 😒
Ya sipariş edemez misin diyorum aynı şey değil diyor. 😒 Cidden şaşırdım ya. Boşuna mı konuştum bu kadar kafa yürüttüm. Gündüz toparlıyorum akşam geri dağıtıyor 😒
Erkeğe laf anlatmak neden bu kadar zor 🙄 😒?