Bana umit mi verdi yoksa ben mi yanlis anladim onu?

kimden hoşlansam ya çok kötü şekilde reddettiler ya da yüzüstü bıraktılar.. sevgi konusunda en baskın taraf ben oluyorum.. 2 ay önce Twitter’dan benden 9 yaş büyük bir beyefendiyle tanıştım, o kadar kibar ve naif davranıyordu ki ama tabii aklımın köşesinde yine aynı durumları yaşayacağımı hissediyordum.. benim ona yazmamı beklemesi, rahatsız olup olmamamdan emin olusu çok tatlı ve bunun gibi benzer incelikler.. 5 gündür yurt dışı iş gezisinde napıyorsun diye instagramdan yazdım cevap vermedi ama ayni zamanda story atıyordu neyse iş gezisinde sonuçta müsait değildir diye düşündüm.. geziden döndükten sonra twitterdan günaydın mesajı attı o kadar mutlu oldum ki.. daha sonra twitterda anasayfamı yenileyince bir de ne göreyim, benimki aşık olmuş italyan bi kıza sürekli onunla ilgili tweet atıyor, anladim ki is gezisinden tanistigi bir hanimefendi.. twitleri görünce aynı durumlarım benzerini yaşadığım için kafa salladım gözlerim doldu.. belki de hata bendeydi o amaçla yaklaşmadı bana ben yanlış anlamışım.. sizce?
Bana umit mi verdi yoksa ben mi yanlis anladim onu?