Ben de içimdekileri söyledim kız arkadaşı yapmış sözde çok canım acıyor başta öyle ilgili alakalıydı tamam bundan olur dedim bir adım attım şimdi çok canım yanıyor

Ben de içimdekileri söyledim kız arkadaşı yapmış sözde çok canım acıyor başta öyle ilgili alakalıydı tamam bundan olur dedim bir adım attım şimdi çok canım yanıyor

Cevap
12Cevap
o zaman direk sil gitsin
Asla ama asla açıklama yapmamalısın kısa kısa cevaplar verip kurtulmak lazım ya beyninden geçen her lafı söyleyecek olursan uğraşır durursun
İlk kez yapıyorum böyle bir şeyi içimde kalsın istemedim bu kez
Değişen bişey olmayacak ama doğru içinde kalmasın. Bi daha da yapma derim bundan bile yüz bulurlar
Engelledim bitti
💆🏻♀️ miss
Erkeklerin çoğu böyle s*kmeye calısır işini görünce yollar seni yeni avlarına çıkar
Çıksın engelledim ben
''Tamam bundan olur dedim adım attım'' yani senin sözlerinde bile ortada bir şey olmadığı, olsun diye bu adımı attığın yazıyor
Hayır öyle değil aylarca uğraştı mesajlar attı aradı neler neler
Görüştük ettik va
Tamam da bu mesajlara ve görüşmelere karşılık adımı atmamasından anlamalıydın düşüncesini. Ciddi bir ilişki istese senden önce o adım atardı gibi geliyor.
Anlayamadım işte belki bir ümit benden bekliyordur dedim öyle değilmiş yani gerçekten günah beklenti verip verip çekilmek
Haklısın ama net şekilde gezelim tozalım dese gene kızacaktın. Kimse kimseyi arada bırakmamalı o ayrı
Vallahi kızmazdım niye kızayım ki en azından dürüst derdim öyle kabullenirdim yani
Evet belli ki sen çok tatlısın ama adamın tecrübeleri senin kızacağın yönünde :) senin farklı olduğunu görememiş. He şu da var adamın o mesajlaşmadaki gevşek ve umursamaz tavrı karakterini az çok ortaya koyuyor. Yvşklık yapıyor aleni. Ben senin için yapmıştım yorumu en başta duruma bakış açın için.
Teşekkür ederim ne bileyim ben oldu işte ama en azından netlik kazandırdım şimdi biraz üzülür toparlanırım
Başkalarının hataları için üzülme. Sktr et şekerim eğlenmene bak
Kendisini saklayan ve amacı sadece cinsellik olan tiplerdenmis 😔😔
Keşke deseydi en başta da beni beklentiye sokmasaydi
En başta deseydi seninle cinsellik yasayamayacakti.. bunlar aklı s. kinin ucunda olan tipler işte, senin hayal dunyani beklentilerini düşünmez, cinsellik yaşayabilecek miyim yasayamayacak miyim diye düşünür
İste bu yüzden kadinlar hic bir zaman adim atmamali
Ders oldu bana da
Erkeklere güvenmek için acele etmemelisin
7 ay uğraştı deli gibi benimle
Bayağı uğraştırmışsın o da senden umudunu doğal olarak
Kesmiş
Hayır öyle değil flört ediyorduk zaten peşimde koşturmadım zaten öyle bir kadın değilim değer de verdiğimi her zaman hissettirdim
Uğur cakip gecmiş kısa özeti
Evet ne büyük marifet ama
Konu seks değil anlamıyorsun bak
Bunu duygu yaratıp yapmış olması direkt benim beklentim seks dememiş olması bunun olması için kırk takla atmış olması konu bu başta dese ben yatak arkadaşı istiyorum işine geliyor mu kızım deseydi ya yazık değil mi böyle birinin ağzından girip burnundan çıkarak belki olur olmadık hayallere kapılmasına izin vererek çat diye ortadan yok olmak
yani erkek sonuçta ne bekliyosunki
Başta deseydi ya derdim bu işine gelirse
eee artık aşkım bebeğim seni seviyorumlar yatmak için kullanılmaya başlandığı için bunu biliyo anlamış olman lazımdı
7 ay uzun bir süre güzel oynamış
eeee sen kadınlığını iyi yapmışssınki oda uzun sürdürmüş demekki yoksa o kadar uzunda sürmezdi
Yolu açık olsun madem engelledim
:))) eline kuvvvet iyi yapmışsın
O ilgi alaka istediğini almak içindi
Keşke açıkça deseydi
Baştan niyetini söyleseydi evet dermiydin
Derdim böyle iyi mi oldu beklentiye şok ümit ver sonra da git
Kötü olmuş erkekler genelde cinsellik için konuşuyor ondan sonra bırakıp gidiyorlar sende bundan sonra daha dikkatli olursun
Ben bundan sonra hayatıma kimseyi almam zaten
Kral ya oda benim gibi düşeni s.. kmeye and içmiş
Biliyor musun başta söyleseydi onu da okeylerdim konu bende bir duygu yaratması
Belki severek s.. kmek istedi
Ama sevmedi derdi başkaydi dürüst olsaydı ya biraz olsun bana
aferin ona
Ne alaka beni tanınıyorsun karakterimi bilmiyorsun boş yapma
sordum soyledin. belkide senin icinde hayirlisi bu.
Evet?
Üzüldüm 😭
Sen mi ben mi evin boşalmasını bekledim avazım çıkana kadar bağıra bağıra ağlıyorum
Bu nasıl bir dünya
Bilmiyorum
Geçmiş olsun :((
Teşekkür ederim
Engelledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Uğur, yaşadıkların gerçekten zor 😔. Başkasıyla olduğunu öğrenmek seni derinden sarsmış. Öncelikle, açık ve net olmak her zaman en iyisi. İçinde tuttukların her ne kadar zorlayıcı olsa da onları söylemen gerekirdi; çünkü içinde kaldıkça sadece sana zarar.
Her şey kötü gitmiş gibi gözükse de, bunu bir ders olarak görmek seni daha güçlü yapacak 💪. Unutma ki karşına çıkacak daha iyi birileri mutlaka var. Bu süreçte kendine zaman ver ve kendi değerini hatırla. Canın yanıyor ama geçecek, biz de buradayız, bu toplulukta yalnız değilsin 💖. Kendini biraz şımart, belki biraz tatlı yeriz? 🍫👭