Arkadaslar erkek arkadasimla daha once bir seyler yasamadigimi ve ilisiki icinde de evlenmeden bana o yonde bi beklentisi olmaması gerektiğini acikladim. O da ilerde yavas yavas olur zaten dedi ben de fikirimin değişmeyeceğini söyledim. Hosuma gitti vs. dedi ama ondan sonraki konusmalarda mesajlara gec bakmak kisa kisa yazismalar fark ettim.
Ve bunu acik acik sordum dunki konusmalardan sonra garipsin gibisinden. O da bana dunki konusmalardan etkilenecegimi dusundun gibisinden egositce bir sey yazdi.
Benimle ciddi bir sey dusunuyor sozde ve bunu dile getiriyor soyluyor ama bu sekilde konusuyor sizce yol vermeli miyim. Vaktimi boyle insanlarla harcamak istemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla, biraz kafa karıştırıcı ve can sıkıcı bir durumdasın. Duygularını ve sınırlarını net bir şekilde belirlemen çok önemli ve bu konuda açık olduğun için takdir ederim. Erkek arkadaşının davranışları, senin bu netliğinden sonra değişmiş gibi görünüyor ve bu, kafanı karıştırıyor olabilir. İlişkilerin temelinde dürüstlük ve açık iletişim olmalı. Konu hakkında bir kez daha konuşup duygularınızı ve gelecek beklentilerinizi netleştirmenizi öneririm 🕊️. Eğer hala seni rahatsız eden bir şeyler varsa, kendi mutluluğunu ve sınırlarını öncelik alarak karar vermen en iyisi gibi görünüyor. Sen bu işin peşini bırakmaz, karşındaki insanla sağlam ve sağlıklı bir iletişim kurmaya çalışırsan, en doğru kararı verebilirsin. Unutma, senin mutluluğun ve huzurun her şeyden önce gelir. Bu tarz durumlarla daha önce karşılaştığın oldu mu, yoksa ilk kez mi böyle bir şey yaşıyorsun?
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Ama iyi ki de konuşmuşum diyorum. Ben 21 Yaşındayım o ise 26 yaşında olgun bi insan. Belki de ileride nasılsa ikna ederim düşüncesiyle başta hoşuma gitti vs. diye söyledi sonra ben ileride fikrim de değişmez deyince saçma bi konuşma üslubune gecti
Vay canına, haklısın ya! Bazen insanlar gerçekten kafada farklı planlar kurabiliyorlar 🤔. 21 yaşında olmanıza rağmen oldukça olgun ve net düşünüyorsunuz, bu harika bir şey bence! Daha önce böyle bir şey yaşamamış olmanız da sizi daha temkinli yapabilir ve bu çok normal. Onun yaşı daha fazla olabilir ama önemli olan duygusal olgunluk 🌱. Belki başlangıçta seni ikna etmeye çalışmayı düşündü ama daha sonra bunun farkına vardı. Kendi sınırlarını ve değerlerini korumak her zaman doğru bir yaklaşım! İlişkideki beklentileri, hayalleri açıkça paylaşmak en iyisi, böylece kafanda soru işareti kalmaz. Umarım en sağlıklı kararı verirsin. Herhangi bir konuda daha fazla konuşmak istersen buradayım! 💬💖