Seni istemediği anlamına değil de kendisinin dengesiz biri olduğu anlamına geliyor 🤦🏻♀️
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet bencede.. Ben o‘na sanmıyorum olacağını demiştim bu ara o‘da ısrar etti buluşalım seninle ciddi düşünüyorum lütfen özlüyorum vs diye.. şimdi böyle olunca neye ugradigimi sasirdim
Numaranın iptal edilmesiyle, yeni birine satılması arasında en az 6 ay olması lazım. Bu durumda bu arkadaş ya elden sattı numarasını ki çok tehlikeli bi durumdur ya da seni gözden çıkardı, bu şekilde kurtulmaya çalışıyor.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkegin seni çok istiyorum, özlüyorum dedikten sonra numarasını degistip haber vermemesi, seni istemediği anlamına mı geliyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seni istemediği anlamına değil de kendisinin dengesiz biri olduğu anlamına geliyor 🤦🏻♀️
Evet bencede.. Ben o‘na sanmıyorum olacağını demiştim bu ara o‘da ısrar etti buluşalım seninle ciddi düşünüyorum lütfen özlüyorum vs diye.. şimdi böyle olunca neye ugradigimi sasirdim
Salla gitsin gerekeiz biri demek mii
Profilin kaybolmasıyla, başka birinin size yazması arasında ne kadar bi süre geçti acaba?
10 dakika. Neden?
Numaranın iptal edilmesiyle, yeni birine satılması arasında en az 6 ay olması lazım.
Bu durumda bu arkadaş ya elden sattı numarasını ki çok tehlikeli bi durumdur ya da seni gözden çıkardı, bu şekilde kurtulmaya çalışıyor.
Yani kendi sanki başkasıymış gibi yazip kurtulmaya çalışıyor.. daha sabah kendinin resmi vardı..
Muhtemelen öyle oluyor, evet.
Ok sagol
Bu ergen davranışlar karakteri oturmamış galiba daha 😎
Benim mi onun mu
Onun
Bencede.. kendi istedi illa şans verelim ikimize diye şimdi böyle yapması tam cocukca
Kaç yaşında
30😂
30;yaşında bile ergenlikten çıkmayanlar var 😂
Bencede😂😂 Erkek gibi söyle ; evet yolumuz Burada ayrilsin haklısın“
Ama yok illa çoçuk hareketleri yapacaklar
Çok arıyor musunuz böylelerini
Valla ilk defa karşıma böyle dengesiz biri çıktı
Senin ilk defa çıkmış bizim etrafımızda sürüyle var 😎
Üzüldüm adına 🥲
Üzülme ben alışığım, hayat kısa hiç bir şey için üzülmeye değmiyor
Seni o kadar çok istiyor ki seninle birlikteyken seni sevgisiyle öldürmekten korktuğu için senden kaçıyor
Çok komikti baya güldüm sagol
seni tanıyan biri muhtemelen
Anlamadim
Eski numara 6 ay kimseye yasal olarak verilmez
Yani kendi de yazmis olabilir diyorsun
Ya kendi yazdı, ya da başka biri, bir tanıdığı numarayı kullanıyor.
Senin teması kesmen gerek. Dürüst yaklaşım yok, çok belli.
Artık zaten görüşmüyorduk. Sadece yatışmaya başlamıştık tekrar görüşelim diye o ikna ediyordu.. demekki yazmsk için de fırsat vermemeliymisim
Başkasını bulduğu anlamına geliyor
Ok. Mutlu olamasin insallah😂
Amiin
Günaydın
Günaydin
Çok seviyormuş 🤭🤭🤭
Hayatına başkası girmiş
Ok.. söyleyemiyor mu? Ben o‘na bizden bence olmaz aynı kafada olduğumuzu düşünmüyorum dedikten ve beni ikna ettikten sonra böyle yapması baya malca
Kötü olmuş
Üzdü
Evet hemde cok
Buna yakilir
Valla ard ardına yaktım zor durum
Bunu tartışalım
Olur
Bekliyorum
Life goes on
Yes 😎
sana yalan söylemiş
Demekki hislerim doğruymuş ne diyim