"Herkes kendini beğenmez ama herkes birine çok güzeldir."
Birinin sevilmesi için illa Güzel/Yakışıklı olması mı lazım?
"Herkes kendini beğenmez ama herkes birine çok güzeldir."
Soruyu kendim için sormuyorum ama merak ettim, yorumlarda falan görüyorum hep güzelsen veya yakışıklıysan sevilirsin deniliyor, bir insanın sevilmesi için bunlar mı şart artık?
Hayır, her zaman öyle olması gerekmiyor.
Birini çok sevmene ruhu, karakteri, bakış açısı ve sana karşı davranışları da sebep olabiliyor ki bu hususları sevdiysen o kişi senin için dünyanın en güzeli/yakışıklısı oluveriyor bir anda.
Güzellik göreceli değilmi öbürüne güzel gelen diğere okadar da gelmez sevince güzel görüyorsun ama herkesin kendince bir tipi var beğenmesen bile zamanla tanıdıkça da seviyorsun kalbini attırmaktan sonra güzel olsa nolur
Cevap
10Cevap
evet maalesef oyle, dışını sevmediğinin içine bakmazsın bile
Çok dobra oldu bu karadut
karadut derken 🙄
Esmer olduğun için diyordur da saçma bir benzetme olmuş evet :D
Karadut işte hiç karadut yemedin mi 🍇
Normal birini sevdim yarı yarıya çirkin de derler ama sevilmedim la her şey denk iyiyken kendi gibi gönlü de çirkinmis aşk konusunda gördük normalde anlaşılmıyormuş... Hep bahaneler kendi çevirdiğini ben yaptım gibi hayal etmiş galiba
Çok güzel olmasına gerek yok yüzüne bakabilecek kadar güzel olsun işte
buradaki sorulara bakarsak öyle güzel dediğin bir kişiye yar olacaksa güzeldir onlarca kişinin kullandığı baktığına güzel demem
insanın onuruna saygısına bakarım
Yok ya yakışıklıyım diye geçen biri beni reddetmişti hatta çok tuhaf bir durum
O soruları soran sen misin?
Hangi soruyu nasılım sorusunu soran bendim eğer onu diyorsan veya dün oyun sorusu sormuştum onun dışında hatırlamıyorum bayadır soru sormadım
1 2 gün önce biri yakışıklıyım diye kız sen bana fazlasın diye reddetti diye bir soru açmıştı biri
Denk gelmedim o soruya bilmiyorum çok takılmıyorum burada sadcee güzel veya yakışıklı mı olmak lazım diyince bende yorum yapım dedim çok tuhaf insanlar var dış görünüş önemli de değil bence ama birçoğu gereğinden fazla takıyor
Doğrudur
Tek değilmişim en azından benim gibi red yiyende varmış keşke denk gelseydik onun sorusuna dertleşirdim skdhjds
Görmesek inanacağız sana da..
Neye
Boş ver
Söyle söyle
Bir şey yok genel konuştum öyle
Kişisel gibiydi ama hadi bakalım öyle diyorsan öyledir
Yok kişisel değil tanımam etmem
Çirkin adamlara bakıyor musun? Bakmıyorsun çünkü görmüyorsun bile
İlişki yaşamak gibi bir düşüncem yok ama o tarz bir aşk arayışına girdiğimde dış görünüşten ziyade başka şeylere odaklanırım. Bugüne kadar sevdiğim erkeklerin çoğu da manken gibi değildi
Ama nasıl bir tip istersin diye sorsalar sıralarsın. İnsan umduğunu değil bulduğunu yer
Hayır asla, herkesi de dış görünüşe takıntılı hastalardan saymayın ben iç güzelliğe bakarım
Daha iyisini istemek doğanda var yani yanlış bişey yok ortada
Bazıları için büyük bir kriter
Bu dünyada sevgi büyük ihtiyaç
Yoo ben paraya bakarım
En azından dürüst
Sanirim :)
maalesef biraz öyle artık
Yoo degil
gunumuz de materyalizm en guclu donemini yasiyor. Bu yuzden ask sevgi gibi manevi degerlerin hicbir anlami kalmadi onemli olan dis gorunus haline geldi. Eskiden dis gorunuse bu kadar cok onem verilmezdi. Birine asik olman onu sevmen daha degerli dis gorunus dedigin gelip gecici.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?