İnsanın görüntüsü yaniltabilir.. Bir insanı severken sadece gorsele degil onun kalbine ruhuna dusuncelerine sesine nefesine elimi tuttuğunda bana verdiği sıcaklığı severim.. Yüzüne baktigimda gozlerine aşkla bakabilmek önemli sıkılmadan bikmadan saatlerce izlemeyi kalp atışlarında uyumayı isterim biraz romantik duygusal vicdanlı sevgi dolu olması gerek benim icin yakışıklı olmasi cok önemli degil.. Ben onu zaten dünyanın yakışıklısı olarak görürüm zaten..
Tabiki değildir. Ama en azından bakımlı olsa yeter. Görünüm kadar karakter de önemlidir. Fiziği iyi olup karakteri kötü olan insanı ben ne yapayim. Fiziği güzel olsun ama öyle ahım şahım derecede değil. Biraz çirkin olsun. Ama değer bilsin. Zaten çirkin kadın yoktur sadece bakımsız kadın vardır. Erkekler içinde öyle sayılır.
aşırı güzel var güzel var ağzımın payını aldım güzeller maddi durumu normal olanlarla devam ediyoruz artık.. tabii ki kızında seni beğenmesi lazım. şart olsaydı güzeller yakışıklılarla olurdu. tanıdığım bir çocuk öyle bir yakışıklı ki resmi olsa da göstersem yarışmaya katılsa kesin birinci olur. evlenmiş eşiyle yolda gördüm çok kısa tombiş ve hiç güzelliği yok ağzım açık kaldı tebrik ettim gittim. biz bekarken görüyorduk onu manken gibi kızlar vardı yanında anlamak zor insanları
İç güzellik muhteviyatsa, dış güzellik ambalajdır. Bazen ambalaj öyle parlak, öyle renkli olur ki kimse muhteviyatı önemsemez. O yüzden ilişkiler hep yüzeysel kalır, yıpratır insanı.
Eş seçmek, kitap seçmeye benzer; iyi tasarlanmış bir kapak ve cilt ilginizi çekebilir ama içeriği sağlam olmadıkça, sonunu getirmek zordur. Konfüçyus Aşık olunacak kişinin sana güzel/yakışıklı gelmesi şarttır. Öyle gelmiyorsa aşık olunmamıştır.
Baskasının gorus acisi beni pek alakadar etmez bu konuda bana göre güzel olsun, yanıma yakışsın iç güzellik ve hamaratlikta varsa ne ala tadından yenmez evlenirim bile boyle bir kiz bulursam ;)
En İyi Cevaplar