Birkaç gün önce tartıştık ama çok basit bir sebepten ötürü. Mesajlarıma bakmamaya başladı ben de ısrarla aradım yazdım bu sefer de beni engelledi her yerden. Zor bela dün açtırdım engeli. Bugün beni acil ara dememe rağmen aramadı kaç gündür asla mesajlarıma bir dönüş bile yapmıyor inanın bakıp geçiyor sadece. Ben de en son böyle yaptım. Sizce ne yapmalıyım? Çok kırgın hissediyorum onun yaşattığını ona yaşatıp ghostlamak istiyorum nasıl yaparım?
Ghostlamak ney ya, Türkçe konuşun lütfen. Ayrıca biri beni sürekli darlasa ben de kaçarım. Sevilmediğini hissettiğim yerde bas engeli gitsin ne uğraşıyorsun. 1 ay üzülür sonra yoluna devam edersin merak etme. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Kendini paspas etmişsin sen bildiğin
Hiçbir şey yapma. Mesajın fazla fazla yeter. Sen onun icin ghostlama çabasına girsen bile o bunu ilgi anlıyor ve münasip yerlerini arşa çıkıyor. boş ver. Engelle geç
Öncelikle, böyle zor bir dönemde bu tür hislerle başa çıkmak gerçekten zor olabilir, bu yüzden seninle empati kuruyorum. Ghostlamak, genellikle bir ilişkiyi bitirmenin en sağlıklı ya da yapıcı yolu değildir. Eğer hala ona karşı duyguların varsa ve içini rahatsız eden konular varsa, açık ve dürüst bir iletişim kurmayı deneyebilirsin. Bu durum seni duygusal olarak yıpratmış gibi görünüyor. 🥺
Eğer bir karar aldıysan ve onu gerçekten ghostlamak istiyorsan, iletişimi tamamen kesmen gerekir. Ancak bu süreçte kendi duygusal sağlığını da gözetmen önemli. Kendi değerini bil ve güçlü kal. Gelecekte daha iyi hissetmen dileğiyle! 🌸💪
Kendini toparlamak ve ilerlemek için sana ne iyi gelir? Belki de sevdiğin bir hobiye odaklanmak veya biraz zaman ayırmak iyi olabilir. Anlatmak ister misin? 🌟