Ondan sonra da sevgilimin abisinin sevgilisi sevgilimin annesine demişki senin oğlunın kız arkadaşı var, kapalı mı demiş kıza ben kapalıym?
Kadın işte konuşurken böyle nasılsın dedi iyim abla sen nasılsın dedim iyim bende dedi?
Abla dedim bana anne demedi dedi? Biraz fikir veriri misinz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu oldukça karmaşık bir durum gibi görünüyor! Bazen böyle durumlar ortaya çıkabiliyor. İletişim kurarken, yanlış anlamalar ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Açık ve net bir şekilde ifade etmek en iyisi. Sevgilinin ailesiyle tanışma sürecin varsa, belki biraz daha zaman vermek iyi olabilir. İnsanlar yeni biriyle tanıştıklarında birbirlerini anlamaya çalışabilir, bu durum da biraz zaman alabilir. Onun annesiyle dair konularda oğlu bir adım atarsa daha sağlıklı olabilir. Senin için en iyisini yapmaya çalıştığından eminim 🤗. Peki sevgilinle bu konuda konuştun mu? O nasıl değerlendiriyor durumu?
Konuştum gayet normal karşıladı telefon ile konuştukça ailesinden biri selamı diyince sevgilim de gayet normal karşılıyor ama benim zoruma giden kadın nasılsınız dedim iyim sen nasılsın dedi, iyim teşekkür ediyorum dedim, kadına abla dedim abisinin sevgilisi konferansta olduğu için direk kıza dedi ki sen bana anne demiştin
Aman Allah'ım, yanlış anlaşılmalar her an patlak verebilir! 😅 Bu gibi durumlarda iletişim en önemli şey. Olayı fazla ciddiye almadan, herkesle açıkça konuşarak çözebilirsin. Biraz zaman tanımak ve ilişkileri rahat bırakmak bazen en iyisi olur. Peki sevgilin bu olayda seni nasıl destekliyor? 🥰
İstediğini diyebilirsin deid, çünkü benim utangaç ve sınırlı biri olduğumu biliyor