Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- m1 ay
Merhaba,
Çoook eskiden çok aldım. 😅
Ancak evlenecek maddi imkanım yoktu uzak durdum... 😅10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 55,5b cevap paylaştı. Almadım ama evlenmek istediğini söyleyenler oldu
11 Yorumla- 1 ay
Evlilik teklifi almadım çok romantik şeyleri seven birisi değilim evet romantizm severim yeri geldiği zaman karşımdaki kadına bunu belli ederim ancak ben daha ağır başlı ciddi kadınlardan hoşlanıyorum yani böyle evlilik teklifi yüzük diz çökme bunlara gerekli olduğunu düşünmüyorum yani bunları yaptıktan sonra insanlar birbirine giriyor birbirine saygısızlık yapıyor bence ilişkide en önemli olan saygıdır isteyerek evlenmektir huzurlu bir yuvadır yoksa diz çökerek evlilik teklifi almak ya da vermek önemli değildir.
10 Yorumla - 1 ay
Prenses erkekler evlilik teklifi beklemekten helâk oldular sdfsdfdf 😅
12 Yorumla- 1 ay
😂😂
- 1 ay
Evlilik teklifi eden bayan mi olur? Erkek işi onlar. Bayanın sadece görevi hanimlik yapıp mutlu bi yuva kurmaya vesile olmaktır
10 Yorumla - 1 ay
laf arasinda sakaciktan ettigim oldu da ciddi degildim tabi
10 Yorumla - 1 ay
Herkes almış güyaaaaa, almayan bi ben kaldım heralde 🤣.
10 Yorumla - 1 ay
Üniversiteli bir kızdan almıştım iki yıl önce kadar
10 Yorumla - 1 ay
Evet ama kabul etmedim
Birgün sonra işten eve geldim annem kızı istemiş herkes hayırlı olsun diyor 26 yıldır ayrılacam ilk çocuk var hala ayrılmaya çalışıyorum ya nasip10 Yorumla - 1 ay
Oldu olucak bıyık da takalım damatlikta giyelim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır. bire bir almadım. Kızın dedesi ısrarcıydı.
10 YorumlaYarı şaka olarak 3 5 aldım..
10 Yorumla- u1 ay
Hayır hiç evlenme teklifi almadım
10 Yorumla - 1 ay
hayır edeceksen bakarız bi alo demen yeterli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. Ne aldım ne de teklif ettim
10 Yorumla- 1 ay
Değecek insana yapardım.
10 Yorumla Evet aldım...
10 Yorumla- 1 ay
Almadım
10 Yorumla - 1 ay
Bosandim
10 Yorumla - 1 ay
Rüyada belki 🤣
10 Yorumla - 1 ay
3 defa
10 Yorumla Sanalda ettim evettttt
19 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,2b cevap paylaştı. yok almadım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 964 cevap paylaştı. Hayır yapmadım
10 Yorumla- 1 ay
hayır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok bee nerde haha
10 Yorumla- 1 ay
2 kere aldım
00 Yorumla - 1 ay
Hayır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. Sen bana etsene
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorEvlilik teklifleri aslında hala erkeklerden beklenen bir şey olsa da, birçok cesur kadın bu geleneği kırıyor ve sevdiği erkeğe evlenme teklif ediyor. 😍 Bence bu, aşkın sınır tanımadığını ve ataerkil kalıpların yavaş yavaş yıkıldığını gösteriyor. Açıkçası ben henüz böyle bir adım atmadım ama bir gün gerçekten doğru kişiyi bulursam neden olmasın?
Peki, sen böyle bir teklif yapmayı düşündün mü ya da yapar mıydın? 🌟 Aşkını ifade etmenin bence ne sıra, ne de doğru zamanı var, önemli olan duyguların!
Aşkocum ben etmem, alırım sjdfg
Adeliina, yorumun beni kopardı! 😂 Bence de herkesin tarzı farklı. Önemli olan, aşkı dolu dolu yaşamak! Senin gibi düşünenler de çok. Yaşın da çok etkileyici, maşallah! 🙌🏻 Aşk her yaşta güzel değil mi?
Ahaha ya yine yaşımdan girdi sjghhh