Aldım
Almadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk teklifi 19umda almıştım. Dul bir kadındı. Kabul etmedim tabii.. Sonra diğerleri geldi. Tekliften yana hiç sıkıntım olmadı. Ama seçilen olmayı hiç sevemedim. En sonuna kendi istediğimi seçtim.
Cevap
20Cevap
Almadım ama evlenmek istediğini söyleyen olmuştu
#emre00 ®
Almadım maalesef
Sanaldan hiç görmediğim, tanımadığım erkekler evlilik teklifi ediyor ne diyorsun 😂
@Karabelaa34 :)
Evet sanalda maalesef çok var öyle. İki günlük tanıdıkları kıza evlilik teklifi edecek kadar ne yaşıyorlar hiç anlamış değilim açıkçası. Belkide kendilerince dalga geçiyorlar bunun ile.
Erkek olarak ben almadım. Bu yaştan sonrada almam herhalde, artık toprak bizi kabul eder ise onunla evleniriz 😁
Teklif olarak degil ama seninle evlenirim diyenler oldu. Ama hic uyumlu degildik.
Evet, sitede bir kız evlilik teklifi etmişti 😄
Aldım da yemedi popom evlenmeyi.😅
Yani bazen evlilik lafı bile inşa korkutuyor ya. Evlilik öyle herkesin yürüteceği iş değil ya. Şahsen ben bile kendimi şu an evliliğe hazır hissetmiyorum bekarlik sultanlık bana göre.
Aldım çok değerli bir insandan ama kabul edemem allh onunda gönlüne göre versin hala istiyor ama yapamam
Evet 😄 ama evli değilim 😐
Yani belki geçmişte.
Şıklar eksik ben boşanma aldım
Alsam evet derdim sanırım. 😃😃
evlenmeden önce 2 defa almıştım
Evliler ediyor genelde aw
Almadım, yakında da almam.
Aldım
Ben hiç almadım. Ama alsamda cevabım şu an hayır olurdu. Henüz bence evlilik için çok erken ve bu konuda kendime açıkçası pek bir güvenim yok öyle ya.. n
Ben de hayır dediğim için terk edildim zaten boş ver ıdkdkdkslsö
Evet aldım
Bir erkek olarak evlilik teklifi almak sanırım farklı bir durum ya. Ben bile kız olarak bu yaşıma kadar hiç evlilik teklifi falan almadım. Ben şahsen kız olarak asla evlilik teklifi edemezdim.
Evet ama geçmişte kaldı
Almadım.
Aynen bende almadım. Sadece bu teklifi sevdiğim insan etsin isterim. şu an zaten evlilik gibi bir düşüncem yok henüz çok erken olduğunu düşünüyorum şahsen ben...
Eski aldatan sevgilimdi, sonuç red ettim :)
Lise döneminde almıştım
Almadım
aldım
Aldık almaz olaydık
En fazla ilişkim 3 gün sürdü nasıl alayım
Aldım..
Çoookkk
aldım😅
Etmedim hayır
Almadım 🙄
Hayır
Aldım:)