Hepsinin farklı amaçları var.
Sadece çıkar amaçlı düşüyorlar.
Hiç bir kıza inanmayın
Aklınızı başınıza alın!!!
Dürüst olan bütün kızlardan özür dilerim!!!
Arkadaşlar 3 yıldır bir ilişkimiz var ve ben ona yazmadan ve onu sormadan bana asla yazmıyor ve ben görüntülü olarak aramak için ısrar etmezssem. Hoç bir şekilde kendisi aramıyor. Bir kız 3 yıllık ilişkiye rağmen neden böyle davranıyor olabilir
Siz de yani arasa darlıyor aramasa boşluyor bir şeyden de memnun olun. Herkesin kendine has bir karakteri var yani ortada bir standart yok ve her şeyde bir aldatmaca arama olan akıl sağlığına olur.
Ben sevgilinle tam olarak aynı kişiliğe sahip olduğum için karşı tarafı da yormamak adına ciddi ilişkilerden kaçıyorum. 3 yıl nasıl sürdürdünüz anlamadım. Sadece senin için değil kız için de yorucu bi durum
Genelleme yapmasaydın iyiydi
Bilmiyorum belki de düzgün olanları vardır da ben denk gelmedim
Bende erkeğin düzgününe rastlamadım
O halde haksızım
Kız veya erkek fark etmiyor önemi olan dürüst olmak ama herkeste dürüstlük bulunmuyor.
Üç yıl oldukça uzun bir süre ve bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Sevgilinle iletişim kurmak ve bunun seni nasıl hissettirdiğini paylaşmak önemli. Belki de onun tarzı böyle olabilir ya da başka bir durumdan dolayı mesafeli duruyordur. Yine de, her ilişkide karşılıklı iletişim ve ilgi önemli.
Onunla bu durumu konuşmayı dene. Ne düşündüğünü, hissettiğini açıkça ifade et. Belki de farklı bir sevgi diline sahip olduğu için seni anlamıyor olabilir. Söylediklerini dinle ve varsa sebebini öğrenmeye çalış. Belki senin de farkında olmadığın sorunları veya kaygıları vardır. İlişkiyi güçlendirmek için birlikte çözüm yolları arayabilirsiniz. 💬❤️
Sen böyle bir durumda nasıl hissettiğini sorsalar nasıl yanıt verirdin? Duygularını paylaşmayı unutma!
Cevap
12Cevap
sevmemiş demek ki
Nerden bilebiliriz ki
Hep önceliğin sen aradıysan mesajlastiysan o seni arayıp sormaz senin arayacağını bildiği için. Senin kaybetme korkun var mi bilmiyorum ama öyleyse kızın düşüncesi "nede olsa beni kaybetmekten korkuyor beni arar sorar" düşüncesiyle seni cepte görüyordur. O önceliği olmadan sen arama o arasın. Ona hiç bir şekilde arama mesaj atma biraz bekleyince senin yokluğunu farkeder kızın düşüncesi "beni hiç aramıyor acaba neden aramıyor" gibi düşünceleri geçer içi korku oluşur. Er ya da geç seni arar. Ama seni aramasini bekleme akışa bırak. Ona hiç arayıp sorma bekle, sonuç ne olur. 🙂
Üç yıl ilişki mi olur , yaşınızda küçük değil. Evliliğe baglamazsan biter yani. Birde erkekler arar yazar bencede öyle, niye zorunuza gidiyor sevdiğiniz insan değil mi ya insan uça uça gider uça uça arar. Bu kadın anneniz degil sevgiliniz neticede.
3 yıl buna nasıl katlandın kardeşim? Seven insan arar sorar, hatta kadın sevince erkekten daha çok arayıp sorar. O kız seni sevmiyor. Sadece Zaman öldürüyor seninle, maalesef maalesef aldatılman çok yakın
Gönlüme söz geçirmedim
Psikolojik olarak tamamen bittim
Öyle doğru diyorsun da insan sevince gitmek istemiyor bana seni istemiyorum. Desin bir daha aramam sormam ama ortada böyle bir şey de yok
Biliyorum buraya yazıyorsan zaten rahatsız olduğun içindir. Bence son kez konuşup bitirmek istemediğini ama bundan psikolojik olarak rahatsızlık duyduğunu sağlığını etkilediğini, ve senin için önemliyse gerçekten benim sağlığım ona göre adım atmanı istiyorum. Aksi durumda bu ilişkiyi daha fazla sürdürmeyeceğim de.
Seven kimse sevdiği kişinin üzülmesine, sağlığına zarar gelmesine izin vermez. Bunu bilerek halen aynı şeyi sürdürüyorsa inan bana bu sana üzüntüden başka bir şey vermez. Zor biliyorum cidden çok zor. Ama birşeylerin yarım yamalak olmasından ise tamamen bitmesi her zaman daha iyidir.
Hiçte öyle değil , aramıyorum ama çokta seviyorum ben onu. Erkek sevdiğine ilgilidir arar sorar, arayıp sormazsa sevmiyordur demektir. Öte yandan kadın ilk aramayı yapmayabilir belki, bununla birlikte adama sevgisini gösterir birçok yönden. Sevgi göstermek aramak sormak değil kadın için.
Konu yazmak aramak değilse o başka fakat bence erkekler arar yazar ilgili davranır kadında karşılık verir, karşılık vermiyorsa istemiyordur. Annesi gibi sürekli arayıp her saniye ne yaptığını mi sorsun. Darlasın mi istiyorsunuz sizi. burada konu ben arıyorum o aramıyor olmamalı.
Ağır saçmalıyorsunuz şu an. Hep erkek arar sorar şöyle yapar diye diye aşkı öldürdünüz. Ne alakası var arkadaşım? Ben kız arkadaşlarımı arardım onlarda arardı birgün böyle bir şey söylemediler. Seven insan arar bunun kadını erkeği mi var. Sen benim anam değilsen ben senin baban hiç değilim? Siz sevmiyorsunuz kendinizi kandırmayın..
Kız arkadaslarin olmuş bravo, hangisi büyük aşkın oldu peki en cok arayanı mi. Yapmayın Allah aşkına. Neyse ben daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum. Herkesin düşüncesi kendine. Yazmayacağım cevaplamayin lütfen devam edin siz sohbetinize.
Uyuzluk yapmayin
Valla benimde simdi 4 aylık ilişkim var aynı durum bende var sogudum da zaten her sabah günaydın yazıyordum bu sabah hatta benden önce uyanmış ben yazayım diye bakıyormus benimde başimda olan bu ama sen bazı seyleri daha net konuş 3 yıl az degil ben gibi soguma ama konuş yani insallah hakkinda hayırlı olur
Yani adı üzerinde 3 yıllık ilişkiden bahsediyorsun. Zaman geçtikçe ilişkiler deforme olabiliyor ve aynı zamanda sürekli görüşmek, görüntülü konuşmak ilişkilerin Heyecanını öldüren bir şeydir. Tabii ki de konuşmayın demiyorum ama biraz arada Özlem olması gerekiyor. sadece görüntülü konuşmak olarak düşünmemen gerekiyor birlikte online da oyun falan oynayıp vakit geçirebilecek aktiviteler üretmeniz gerekir Diğer türlü konuşacağınız konular tükenir çünkü
Bende öyleyim 21 yıllık evliyiz. Cunki o bu ilişkide senin bu şekilde yapmamdan besleniyor. eğer bu özelliğin giderse belki seni çekici bile bulmaz. Yani eşim hel beni arar o aradikca sevildigimi anlarım. ama bende sevgimi. Aşka yerden gösteririm. Eşim bunu bilir. Bizde bunu sonradan keşfettik. Özellikle şimdi gidip kıza sorsan bilmiyorum bile diyebilir. Sadece başka şekilde sevgisini aşkını gosyeriyormu ilgisi var mı sana onu kontrol et.
Klavye yabancı klavye olunca kusura bakma yazmak zor oldu.
Yani keşke o kıza değer verdiğin gibi bizde değer verseler ama öyle biri olmuyor bence o kızın hayatında ya biri var ya da saçma bir şekilde gururlu aşkta gurur olmaz kesinlikle belki az olmalı ama abartılı değil sen yinede onunla konuş bu konuyu deki böyle sürekli aklına gelmeyeceksen bundan sonrada gelmim bu ilişkiyi sadece bi taraftanmış gibi yani belki senin için zor ama konuş:))
Sevgisi bitmiş olabilir ya da psikolojik sıkıntısı olabilir yalniz kalmak istiyor olabilir
Soğuk yaparak seni elinde tutmak için taktik yapıyor olabilir. Çoğu kadın sevseler bile ilgilerini gizli tutarlar.
Yapı meselesi bide seni bunaltmak istemiyordur bu soruyu ona sor yorumlardakiler saçmalamışlar bazıları.
İyide hiç yazmiyuormus
@Mahpeyker2 gurur yapıyordur kızın içini nerden biliyorsunuz
Eğer sen yazmadan yazmıyorsa, burada bir sorun var. O yazana kadar yazma ve yazmasını bekle. Goruntuluye gelince, belki ailesiyle yaşıyordur musait olamiyodur. Onda bi problem gormedim. Ama yazmaması enteresan. Cunku 3 yil olmus. Dedigim gibi yap, o yazana kadar yazmamayı dene. Bakalim ne yapacak.
İnsan sevdiği ile sürekli konuşmak ister vakit ayırır oldurmaya çalışır. Bir kadın eğer bu şekilde davranıyorsa zerre umrumda değilsindir. Ayrılmak için en ufak bahaneyi falan arıyordur. Genelde ben artık sıkıldığım zaman kız arkadaşın gibi davranırım. Ha belki kırmış da olabilirsin kalbini bilemiyorum aranızdaki muhabbeti
Karşındaki kişinin günahını almak istemem ama bu devirde dürüst insan kalmadı kardeşim.
Açıkçası ben de böyleyim. Aşkımdan ölsem yazmıyorum. İlla karşı taraf yazacak gönlümü alacak
Soğumuş olabilir, hayatına başkasını almıştır belki de
Ya yapısı böyledir ya da seni yedekte, garantide tutuyordur ya da ilişki içine olmak istemiyor, ayrılmak istiyordur. Seninkadar sevmediği aşikar üzgnüm
Uzatmaları oynuyorsun, belki başkasını buldu emin olma aşamasında. Karar vermen nokta şu, terkeden mi olacaksın, terkedilen mi?
Ben de karşı taraf yazmazsa yazmam. Bir kaç defa geç baktı mesajıma sonra hiç ilk mesajı atmadım o da atmadı derken bitti gitti 😂
Soğumuştur ve uzaklaşmak istiyor ayrılmak istediğini dile getirecek cesareti yok bu yüzden senin yapmanı sağlamaya çalışıyor
En iyi cevabı bu soruda kız arkadasın verecektir, sor öğren kurtul bu kafandaki soru işaretinden.
Kıza hiç sormadin mi neden beni aramiyorsun yazmiyorsun diye
Seven arar seven yazar, denklem basit. Siz bitmişsiniz
Sevmiyor. Seven insan merak eder arar sorar sürekli iletişim kurmak ister.
Tam odunmus cidden biz de telefon başında beklıyoruz
İlgisiz davran biraz istersen (seni elde olarak görüyor olabilir) ya da arama bakalım ne yapacak
İstemiyor demek ki. 3 senede doğal olarak heyecanı azalmış sık sık görmek istemiyor
Benim 4 senelik ilişkim bitti. Ne üç senesi 😅
Ya aldatılıyorsun ya da soğumuş senden
Aldatan kim sen mi o mu
Oydu
Seni aldattığını nasıl anladın
Aşırı ilgisizdi. Aramıyordu yazmıyordu. ilgi beklediğimde uykum var yorgunum havaları. En son bir şey oldu zaten. Ben güvenini sarsmamak için kanıtta attım. O iki kelam etmeden bitti dedi gitti 😅😂 Ortada bir şey yoktu. Belli ki yedeği var ona gitti. Ayrldığımızda da fark ettim. Görüştüğü biri var.
Ama ben de durum farklı ayrılalım deyince bana kızıyor
Bende çok kez bunu dedim en son birkaç ay önce dediğimi onayladı. Onunla konuş rahatsız olduğun şeyleri dile getir.
Sen üzülmedin mi buna
Üzüldüm onca sene sonra söz verdiği halde onun bitirmesi ve açıklamazsız sözsüz gitmesi zor. Yapacak bir şey yok.
Yıla takılma gitmek isteyen her türlü gidiyor
Çünkü bu ilişki bitmiş ama sen tek taraflı uzatmaları oynuyorsun
Nerden biliyorsun
🙄🤦
Sen ceptesin acik net. O baskalari ile gorusuyor flortlesiyor haberin olsun. Sende daha iyisini buldugu an seni birakacak.
Başkasına yazıyor çünkü çok bişey bekleme bence
noldu sonuç ne
Sonuç tam belli değil
Aynisini bende yapıyorum. Yazmıyor o yazar arar. Uzak mesafedeyiz. Sebepleri rahatsız etmemek onu hani o yazar zaten kafasındayım. Ve onun yazması daha çekici geliyor esasen.. benim nedenim bu.
3 yıllık iliskide evlilik yoksa ne diye devam etsin yasitlari evlendi cocukları boyunca oldu siz hala yerinizde sayın
Iyi olmuss hep sizmi cepte tutacaksınız
Ben cepte tutmadım.
Cepte tutanlar düşünsün.
Biraz İlgisiz davran rica ediyorum çünkü buna ihtiyacın var gerçeği anlayabilmen için konuşma bile 1 hafta
Yalanmıymiş bilader😞
Sevmiyordur. Ben sevdiğim insanı merak ederim tabi ki her saniye yazılmaz ama gün içerisinde en azından mesaj atar yoklarım. İlgi yoksa aşk da yoktur
Bence bunu ona açıklamalısın sonuçta ikinizde bu ilişkinin iyi gitmesini istiyorsaniz birbirinizi kırmadan saygı çerçevesinde söylenmeli bazı şeyler
çünkü sürekli ilk ilgiyi sen vermişsin zamanın da hep sen yapmışsın öyle alışmış
kızın burcu ne
Soğukluk girdiyse araya eyvahlar olsun
Seni cepte görüyor kanka
Haklısın
Aldatmiyorsa benim de ismim joel değil
Bilemeyiz
Hos degil, umidini kes
Bir 3 yıllık ilişkisi daha olabilir
Baskasiki var yani
olm bu nasınickanasfkmcmc
Nesi var kız
Bu ilişkide bir umut görmüyor çünkü.
Bunun erkeğin demesi garip
Açık ve net cidden Sevmiyor
Ya seni aldatıyor ya da senden sıkıldı
Sal gitsin. Seven insan arar sorar zaten
Ben de oyleyim
sana karsi azalmis gibi geldi bana
Sevmiyor demekki cepte köşe de bekletiyor birgün lazım eder sakla samanı gelir zamanı demişler 😃
Sanaldan mi tanıştınız
Hayır ne alaka
Belki incitmişsin kızı
O zaman o başkalarıyla konuşuyor
Seni yedekte tutuyor net işin falan çarsa ayrıl.
Abla bize taktik versin ya
Ne gibi
Taktik tam olarak şu; o seni sormadan sen onu asla sorma
Kanka boşa kürek çekiyosun sanki
Uzaktan ilişkimi bu
Evet uzaktan ilişki fakat belirli Zamanlarda yana yana gelebiliyoruz
Bu konuda ne düşünüyorsunuz. Sence ne yapmak gerekiyor
Ben hergün yazıyorum iki satte bir 😁
Sorun konuşmaması değil ben yazmadan yazmaz ve sormaz
Haklısın fakat benden uzakta olduğundan dolayı kendisini arayıp sormadan duramam ben hayatıma odaklanıyorum zaten
Çok utangaç ben ilişkiye odaklanmasam o yapamaz utanıyor
3 yıldır
Kendisi ile bu konuyu konuştum beni değiştirme dedi
Evet 3 yıldır ben kendisine her zaman yazarım konuşuruz ve cevap verir kendisine yazmazssam ikinci gün bana nasıl diye sorar hepsi bu
Bir keresinde 1 hafta boyunca ona yazmadım ve bir hafta sonra yazınca bana neden yazmadın diye sordu
Sor anlatayım
Yılda bir kez ya da alımı kez bir aryaa gelebiliyoruz
Bana özelden yazabilirsiniz
Haklısında istemese bana söylemesi gerekir. Bir kaç defa ayrılalım dedim bana kızdı
Ayda bir Fransaya gidemem😁
Yaaa
Ailesi ve akrabaları bize karşı çıkıyor
Kaçırmak istedim ailesi ölümle tehdit etti
Bu işten nasıl çıkılır
Öyle de gönlümede söz geçmiyor ki
Öyle demem bilmediğin şeyler var. öldürmeseler bile onunla bir daha konusmayacaklar kendini yanlız hissedecek
Ömür boyu onunla konuşmazlar evlerine bile almazlar. bundan emninim
Yapısı öyle demek ki
İlgisi yok sevmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?