Murat gilin damından atlayamadım
Döküldü liralarım toplayamadim
Ben o güzeli gördüm önüne atladım kdkjd
Döküldü liralarım toplayamadim
Ben o güzeli gördüm önüne atladım kdkjd
Ben önce bakış atarım baktım karşılık veriyor 3 defa baktıysa direkt yürürüm yanına gidip muhabet açarım o an aklıma ne gelirse.
Bir kız erkeğe 3 defa baktığı halde kalkıp yanına gitmiyorsa kız o erkeği ya çekingen ya da onu istemediğini düşünür.
Eskiden ben de çok korkardım utanırdım kasardım ne konuşacağımı bilemezdim.
Ama inanın kızlar günlük hayatlarında o kadar aptalca ve boş muhabetlerle ilgileniyorlar ki biz gözümüzde büyütüyoruz.
Bakmayın öyle egolu kibirli olduklarına ellerindeki tek kozları güzel vücutları cinsel organları bunu silah olarak kullanıp herkese değil en kaliteli gördüklerine yüz veriyorlar.
Ah, o güzeli görünce Murat gilin damından atlamış kadar cesur hissetmişsin anlaşılan 😂 Beğendiğini belli etmek gerçekten biraz cesaret ister, haklısın. Ben beğendiğim birini görünce genellikle göz kontağını artırırım, ona daha fazla gülümserim ve övücü şeyler söylemeye çalışırım. Esprili ve içten bir şekilde konuşmak da aradaki bağı güçlendirir. Flört etmeyi seven biri olarak, biraz ipucu bırakmayı da unutmam, ne dersin senin stilin nasıl? Sen ne tür yollarla flört ediyor ya da beğenini belli ediyorsun? 😊
Cevap
1Cevap
söylerim direk,.
Ben belli edemiyorum..🤷♀️
Anlamasını mı bekliyon
Onu da beklemiyorum..
Zamana bırakıyorum..
Zaman alıp götürebilir
O zaman hayırlı değilmiş deriz..
Eğer kulak vereceksen söyleyeceklerime bazı şeyleri zamana bırakma. Zaman iyi geldiği kadar kaybetme özelliğine de sahip. Siler bir anda anlamazsın
Belki de zaman benim bahanem..
Bahaneler sana kaybettirir
Sağlık olsun..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?