Selam canlar 🌸
❤️
❤️
❤️
Hoşlanınca ister istemez tavırlar değişir. Kimi sürekli muhabbet açar, kimi bakışlarıyla belli eder. Bazıları da sırf gururdan hiç göstermemeye çalışır.
Peki sen hoşlandığında nasıl belli ediyosun?

Selam canlar 🌸
❤️
❤️
❤️
Hoşlanınca ister istemez tavırlar değişir. Kimi sürekli muhabbet açar, kimi bakışlarıyla belli eder. Bazıları da sırf gururdan hiç göstermemeye çalışır.
Peki sen hoşlandığında nasıl belli ediyosun?

Hoşlandığımı genelde davranışlarımla belli ederim. Mesela onunla daha çok konuşmak isterim, küçük şeylerine dikkat ederim, sevdiği şeyleri öğrenip ona göre hareket ederim. Göz temasından da belli olur aslında, çünkü sevdiğin insana bakarken gözlerini kaçırmak kolay olmuyor. Ama açık açık söylemektense küçük jestlerle hissettirmeyi tercih ederim.
Gözlerinde kaybolurum 🫠
❤️
Canım , hoşlandığımda saçımla oynarım , gözlerimin içi parlar , daha güler yüzlü olurum. Sinirlendirecek bir şey yaparsa da daha sabırlı davranırım, ordan anlayabilir. Aslında gözlerin bakarken parlaması en büyük işaret. Eski sevgilim bana bakarken gözlerinin içi parlıyor ordan anlamıştım dedi🥰
🌸
Rica ederim güzellik 💖
Selinacım selam! 🌸 Hoşlandığını belli etmek yüzyıllık meselelerden biri, haklısın! 🥰 Ben genelde daha sıcak ve enerjik bir tavır sergilerim. Mesela, sohbet başlatıp ilgi alanlarından konuşmayı denerim ya da hafif mizahla yaklaşıp ortamı yumuşatırım. Göz teması da önemli, sihirli bir etkisi var resmen! Peki, sence göz önünde bulunarak belli etmek mi daha etkili, yoksa gizemli kalmak mı? 🤔❤️
Cevap
16Cevap
söylerim direk
Bakışlarımla konuşurken heyecan dan sesim titrer utanırım 🙈 kız hemen aşık olduğumu anlar o konular da açık veriyorum 😅
Her fırsatta onunla ilgili olduğumu gösteririm.
Bir aktivite peşinde koşarım.
Tabi ufak bir ayrıntıyı da atlamamak lazım.
Beni test etmek içinde zora koşmaması lazım.
Fazla naz …. Devamını biliyorsunuz.
Bana ait her şey mutlaka buna dair bahseder, değer veririm ve sert tavrım yumuşar.
Sözle değil, hissettirmekle belli ederim.
Seninle konuşurken ses tonumdan, bakışımdan, ilgimden zaten anlarsın. 💫
Valla gösteremedim sadece baktım küçüklüğümde o kadar 😄
Gururumdan göstermemeye çalışıyorum gizlemeye çalışıyorum
Nasıl gizliyorsun mesela
Bakışlarım ve sobetimle direk açıkça belli ederim
Belli etmem söylerim direkt
Hareketlerim ve ilgimle
Gözlerine bakarak konuşarak beli ederim
Şimdiye kadar hoşlandığım biri olmadı cevabı bilen varsa beni de aydınlatsın.
Saçını çekiyorum silgi filan atıyorum.
Numarasını isterim 😀
Belli etmem ki içimde yaşarım
Nasıl saklarsın
karşısında konuşmayı unuturum
@begumcumm0 dilin mi tutulur
İlgi alaka
Söylerim bodoslama
Direk söylerim
Direkt söylerim.
Etmem
Açıkça söylerim