Bir daha hiç iyilesemicem?

Merhaba ben güneş bugün oturdum şehrin bütün ışıkları görünüyor tek başımayım üzgün olduğumda yanımda kimseyi istemediğim için arabaya bindim şehirden uzaklaştım. Ben sevdiğimi 6 ay askerden gelmesini bekledim geldiğinde ayrıldık anlasamıyorduk defalarca yazdım yapma bırakma gitme köpek gibi yalvardım istemediğini söyledi bütün şehir biliyordu bizi ayrıldık o döndü 1 sene sonra ben istemedigimi soyledim tekrardan acı cekmemek için ben hep onu sevmistim 6 yıl ilişkimiz vardı 3 yıl oldu ayrı kaldık. Bugün benim sevdiğim evlendi. Bir başka kızla o kadar acı cekiyorum ki canım çok yanıyor arkadaslarım haber verdi ben çok istemistim gormeyi uzaktan izlemeyi arkadaşlarım götürdü arabanın içinde izledim bir kaç gün önce haberini aldıkran sonra yemek yiyemedim vitaminlerim düşük olduğu için arabanın içinde bayılmışım hastaneden 1 gün sonra çıktım su an herkesten uzaklastım bağıra bagıra aglayarak size bunları yazıyorum kafayı yicem hayatım bitmiş gibi hissediyorum ölmek istiyorum bir daha kimseye guvenemicem.
Bir daha hiç iyilesemicem?