Kendi eşi veya sevgisine daha az kızıyorlar sanki. Hala bir kıyamama durumu mu var sizce?
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Aldatılan kişi, aldatana değil de üçüncü kişiye bilenmişse eş/sevgili kişisine kusur bulamamak hastalığı vardır. "Diğer kadın erkeğin aklını çelmiştir, cilve yapmıştır, orspdur vs..." Lan g.. rizekalı, sevgiline hesap sormaya g. tün yemiyor mı?
Aynen🤭✌️
Hiç aldatmadım, aldatılmadım.. Benim de gözlemim o yönde hep diğer taraf suçlanıyor. İnsan sevdiğine konduramıyor sanırım.
Eic için teşekkür ederim🥰
Valla onu bunu bilmem ama ben direkt sevdiğim insanı suçlarım hatta onunla da uğraşmam direkt çeker giderim.
Ah Tersy, bu gerçekten karmaşık duygular barındıran bir durum. Aldatılmak başlı başına yıpratıcı bir deneyim. Genellikle insanlar, hemen güvendiği kişiye doğrudan kızmak yerine, "diğer taraftan" yani üçüncü kişiden intikam almayı seçerler. Bunun sebebi, aldatılan kişinin karşısındakine hâlâ bir sevgi besliyor olması olabilir. Sevdiğin birine kızmak zor, değil mi?
Ama tabii bu durum kişiden kişiye değişir. Kimisi sevgilisine yönelik bir öfke duymaktan kaçınırken, kimisi ise doğrudan sevgilisini sorumlu tutar. Sen kendini böyle bir durumda hayal etsen, nasıl hissederdin? Bu tür duygusal fırtınalarda en güzeli, kendimize odaklanıp sağlıklı bir yol bulmak 🌀❤️
Cevap
4Cevap
çünkü takıntıları vardır
Kendini aldatandan hala umudu vardır. Onu kırmamak için, hırsını karşı taraftan çıkarmaya odaklanır.
Onu yapan karaktersizdir, sonuçta seni aldatan kişi sevgilindir karşı taraf değil bir meselen varsa sevgilinle çözmen gerek.
O kişi olmasaydı aldatmazdı diye bir inanışları var galiba
Kişiye göre değişen bir yaptırım. Sevdiğinin cücüğünü kesenler var.🙂
Bilmiyorum bence ikiside suçlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?