Buluşunca hep kendisi bana yanaştı, yalan söylüyor.. istememe rağmen cafeye gidelim dememe rağmen hep baş başa ortam yarattı sizce neden beni engellemiş 5 senelikti.. 30ekim gibi görüştük
Yakın zamanda görüştüğüm eski sevgilim Bana engel basmış?
Bazı insanların gerçekten ne istediğini bilemezsin o kadar dengesiz bir hal aldı ki insanlar yani sen bazen doğruları konuşursun bazen kendisi yaklaşır kafasındaki geçen doğrularla ya da hareketler neticesinde ister veya istemez kendisi bilir.
Ah, bu eski sevgili meseleleri... Özellikle 5 yıllık bir ilişki söz konusu olduğunda işler karışabiliyor ve duygular karışık hale gelebiliyor. Senin durumunda, eski sevgilinin sana engel atması ve sonrasında böyle bir mesajlaşma geçmişinizin olması biraz garip görünüyor. Belki geçmişte yaşadıklarınızı kafasında netleştiremedi ya da seninle tekrardan bir araya gelmek istemiyor olabilir. Bazen bazı insanlar duygusal karmaşayı ve karışıklığı engel atarak sonlandırmak istiyor.
Bu durumda en iyisi, duygularını ve düşüncelerini net bir şekilde ona iletmek, ama tabii ki bunu karşılıklı bir saygı çerçevesinde yapmak önemli. Kendini anlatmak istediğin bir şey varsa bunu ona söylediğinden emin ol, ama aynı zamanda onun kararına da saygı göster. İleriye dönük olarak, belki de kendin için en iyisi başka aşklara yelken açmak olabilir, ne dersin? 🚀💔
Empati göstermek ve daha fazla bilgi almak istiyorsan, en iyi arkadaşların seni asla yarı yolda bırakmaz! Bize herkes kendine has, kimileri tüm hislerini diliyle değil yüreğiyle anlatır. Sen de yüreğini takip et 🌟
amaci belli seni kullanip kenara koseye atacakti baksana namusuna kadar laf atmis iftiraya ugramissin sana ulasabilecegi heryerden engelle gec uzatma birdahada onunla bir araya bile gelme birde 5 sene boyunca konusmussun bosuna konusmussun kendisinin agir sapik ruhlu orspu cocugu oldugunu attigi mesajlardan anladim sen nasil anlamadin ya
0
15 Yorumla
Soran
1 yıl
Namusuma nerde laf atmış? Babamla bile tanıştı böyle biri değildi
mesajlarda igrenc birsey yaziyor orayi oku anlarsin demekki neymis her onune gelene guvenmeyecekmissin her onune gelene guvenirsen sonuda boyle olur her onune gelene enayi oldugunu belli edersen olacagida o
ben bu devirde babama bile guvenmiyorum ve her onune gelene derken konustugun kisiye guvenirsen olacagida o anlaminda dedim sen onu iyi kalpli insan olarak sanmissin ama maalesef kendisi melek yuzlu seytan ici disi kirlenmis pislenmis seytan
ya baksana insan hic sevdigi kiza igrenclikleri anlatirmi seven sevdigine boyle igrenclikleri anlatmaz yapmaz neden cunku sevdigi icin sacinin bir teline olsa dahi zarar gormesini istemez ona kiyamaz anliyormusun ve senin konustugum o orspu cocugu kimse senin zarar gormeni istemis kisacasi senin vucuduna namusuna dokunmak istemis seven sevdigine asla boyle seyler yapmaz seni hicbirzaman sevmedigi icinde seni kullanmak istemis kisacasi seni cop olarak gormus kullanip kenara koseye atmak istemis daha ne kadar acik konusabilirim anlaman icin benmi anlatamiyorum yoksa senmi anlamiyorsun?
Daha neler biz ilişki yaşamadık ters bişeyde yapmadık biz 5 sene boyunca öpüşmr dışında hiç temas kurmadık ama ayrıldıktan sonra biraz daha yakınlaştık her zamankinden fazla ben bana olan sevgisi depreşir belki dedim ama buna rağmen olmadı
neyse olmus bitmis birseyin hesabini yapma artik sen kendi yoluna bak sen kendi sinyaline bak hicbirsey icin uzulme moralini bozma olacagi varmis demekki hemde kendisinin ne bok oldugunu gordun en azindan bu taraftan bak yoksa bilip bilmeden mutlu olmayacagin birseye adim atacaktin
cunku cogu orspu cocugu karsisindaki insani saf buluyor enayi buluyor ve buldugu icinde cok cabuk inanir cok cabuk yola duser tezgaha duser gibisinden dusunur onada bir firsat olur sadece onu kullanmaya somurmeye bakar enayi saf dedigin ne ki onlar cok cabuk yola dusuyor bir evet demesine bakar
evet hicbirzaman yaptigindan pisman olmaz bunlarin hepsi boyle erkekler hicbirzaman sevmez asık olmaz geri donerler ama yokluktan geri donerler gercekten sevdiginden degil eger geri donerse bilki yokluktan geri donmustur sana nasil tekmeyi attiysa sende ona atacaksin o senin canini yaktiysa senin onun canini yakacaksin bu isler boyle yaptigi yaninda kalmasin ne demisler yaptigin yarina kalir ama yanina kalmaz ve sana tek diyecegim sey var bunu gercekten ictenlikle diyorum sen herkese mavi boncuk dagitirsan seni cok cabuk harcarlar bu devirde hickimseye guvenmeyeceksin inanmayacaksin babana bile bu devir artik boyle goruyorsun ortaliklarda cok sahte k4hpe igrenc orspu cocuklari var iste onlara inanmayacaksin guvenmeyeceksin birtek igrenc sozlerine k4hpe gozlerine bile yoksa ne olacagini biliyorsun sende onun hesabini yapmayi birak kendini iyi hissettirecek birseyler yap onu unut senin yokluguna bile ihanet etmeyecek adamlar layik sana