Geri döner mi lütfen yardimmm?

Arkadaşlar şimdi benim ex geçen sene benimle olmak için kendini yedi 1 ay peşimden koştu ve ben onu sevmediğim halde şans verdim olduk baya mutluyduk bu beni hep öpmek istediğini söylüyordu ama ben okulda asla olmaz diyodum ve utangaç biri benimle konuşamıyodu bile sonra birgün sorun yokken ayrılalım dedi yapamıyorum dedi ayrıldık zaten sevmediğim için umrumda olmamıştı şimdi ben 2 haftadır bundan hoşlanmaya başladım nedeni ise siniftakiler falan bizi çok yakıştırıyolarmış işte yine olun en iyi çift sizdiniz okulda dediler bana bende gittim buna açıldım ama sevgili istemediğini söyledi dedi belki zamanla severim ama dün de geldi ve bana dedi ki kusura bakma seni üzmek istemiyorum ama ben başka birini seviyorum bende dedim sevebilirsin ben zaten senden soğumaya başladım (kesinlikle) sonra kendine iyi bak dedi ifade bıraktım sonra bana takip isteği attı aq bende kabul edip onu takip ettim sonra takip ettiklerine girdim yeni bi kız var dedim kesin bunu seviyo bugün de ngl attım storyme seni özledimmmm yazmış biri ondan başkası olamaz diye düşünüyorum sevdiği çok belli okulda bakışlarını görseniz varya yicek gibi çok mutlu bakiyo bana Allah aşkına yardım edin bu seviyo mudur sizce dönmesi için napabilirimm
Geri döner mi lütfen yardimmm?