Kız arkadaşım ve babası nolur yardım edin?

iyi günler. lütfen sadece soruma samimiyetle cevap verin ve zor durumdayım:( sevgilim 18 yasında ve benim hiç kız kardeşim olmadı. ilişkimiz başlayalı bir yıl oldu ve cok mutluyuz ikimizde. olaylar zaman zaman tekrarlıyor ben sadece içime atıyorum. şöyleki sevgilimin babasıyla çok çok yakın iyi birşey bana göre ama ya sınırlar? babası da her gün içer. sürekli babasıyla uyuyor. annesiyle babası ayrı yatıyormuş genelde. sohbet ederken arada söylüyor babamla uyudum filan diye.2 ay kadar önce foto istedim gönderdi özlemiştim. sonra dikkat ettiğimde boynunda morluk vardı ve dudağının kıyısı şişti. sordum bende aklımda bişi yoktu. babasının öptüğünü dudagıda bıyık kasındırdıgını söyledi. üstünde durmadım. sonra 15 gün sonra babama sarılp uyuyakalmısım dedi. bende bir kaç saat sonra foto istedim gönderdi. cok tatlıydı ama bişey dikkatimi cekti. bu sefer boynu sağ omzu gerdanı ve gerdanının yarım karıs altında. sag gögsünün biraz üstünde, morluk yuvarlak yuvarlak kırmızılıklar yani öpücük izi vardı. yine sormadım. cildi hassas diye. en son aramızda tatlı bir muhabbet vardı işte banyoda ayna paylasması seklinde. oda boyun uzun arkada tras olursun diye gülüyoduk. arkadan sarılıp boynundan öperim diye takıldım. aynı babam gibisin sende dedi. aklıma kötü bişi gelmedi. nasıl yani diye güldüm. oda aynı öyle sarılıp öper beni dedi. en sonda gecen gün foto istedim boynu cenesinden omzuna kadar yuvarlak yuvarlak 4-5 tane morluk vardı. bir haftadır midem bulanıyor kusuyorum hastayım diyodu. bugünde kadın doguma gidecem dedi. sonra aksam sordum neyin var diye biraz kekeledi bir sessizlik oldu yok bişey usutmüşüm sadece dedi. sabrettim sevgidir dedim çünkü benim kız kardeşim yok nasıldır bilemem ondan size soruyorum lütfen sadece soruma cevap verin neler oluyor. nolur benim kuruntum olsun nolur ben yanlıs düşünmüş olayım nolur arkadaslar evlenmeyi düşünüyoruz gerçekten onu çok seviyorum oda beni. artık psikolojim çökmüş durumda nasılsın deseler salya sümük ağlayacam. :(
Güncellemeler
+1 yıl
bir ara da kilomu aldım diye sordu bende yok dedim gülerek. babamda bana sana göbek degğil bebek lazım demiş ona. anlatırken gayet rahat gülüyo.
Güncellemeler
+1 yıl
kız kaedşim olmadığı için bilmiyorum. bayan arkadaşlar normalmi bu yakınlık?
Kız arkadaşım ve babası nolur yardım edin?